Παράθεση από demakhs: “δεν κατάλαβα γιατί είναι απατεώνας το παλικάρι.... ?(” Απατεώνας είναι σίγουρα !! για το "παλικάρι" δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά ! Στάλθηκε από το Mi MIX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Συνήθως έχει κάποιες επιπλέον δοκιμαστικές λειτουργίες ( για αυτό λέγεται και beta ) που μετά αφού ελεγχθούν ενσωματώνονται στις stable Στάλθηκε από το Mi MIX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μανώλη έχω πολύ καλό δικηγόρο δεν τον συμφέρει χαχαχαχα !!! Ειδικά τώρα που έκανε και ανακαίνιση !!! Στάλθηκε από το Mi MIX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από demakhs: “Παράθεση από takisfrag: “Παράθεση από demakhs: “Καλώς τον πρωινό κουραμπιέ με τις ευχές!! ” Εσύ μάζευε τα φράγκα γιατί βλέπω καθυστέρηση μεγάλη , και ασε τα υπόλοιπα !!!!!! ” Ποια φράγκα, ποια καθυστέρηση, ποια...υπόλοιπα?? 8|” Ξες εσύ πολύ καλά !!! Στάλθηκε από το Mi MIX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από demakhs: “Καλώς τον πρωινό κουραμπιέ με τις ευχές!!” Εσύ μάζευε τα φράγκα γιατί βλέπω καθυστέρηση μεγάλη , και ασε τα υπόλοιπα !!!!!! Στάλθηκε από το Mi MIX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk