Παράθεση από demakhs: “που σαι κουραμπιέ, να καλημερίσεις την Ειρήνη...” Καλημέρα Ειρήνη , καλημέρα και σε όλους σας παιδιά !!! Στάλθηκε από το Mi MIX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τι να κάνουμε Γιώργο είχε την ευκαιρία να το αποκτήσει και την κλώτσησε θα του δώσω όμως την εξής συμβουλή : 079289717df3ced2efd64fbe0d5e6492.jpg Στάλθηκε από το Mi MIX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από osalonikios: “Εγώ έναν κουραμπιέ θα τον έτρωγα.” Ε ας πάρει ο Μήτσος κανένα κιλό να δώσει στον Θοδωρή που είναι και νονός του , έτσι και για τα καλορίζικα του κινητού !!! Στάλθηκε από το Mi MIX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν δεν μου το στείλεις να το πιάσω στα χέρια μου δεν σε πιστεύω Μήτσε !!!! @osalonikios καλορίζικο και καλοδούλευτο Θοδωρή !! Στάλθηκε από το Mi MIX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ειλικρινά εάν το καταφέρει αυτό θα του βγάλω το καπέλο , θα είναι πολύ τιτανοτεράστιο σκουλήκι !!! Στάλθηκε από το Mi MIX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από demakhs: “Μόλις έρθει το mi 9t pro του συναδέλφου, που παραγγειλα από Κίνα, θα μου πασάρει το παλιό του, redmi note 6 pro τιμής... ένεκεν!!! :modo:” Τι τιμή θα είναι η τιμή ένεκεν ??? Στάλθηκε από το Mi MIX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk