Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 242.
-
Xiaomi redmi note 3
Μήνυματοτε πας αναγκαστικά στην λύση του mi flash. Διάβασε πρώτα προσεχτικά το είναι το edl mode, το Qualcomm loader 9008, πως θα κάνεις reboot σε edl mode, πως θα μπουν Σωστα οι drivers σε edl mode, να έχεις 64μπιτα windows, και έπειτα είσαι έτοιμος να φλασαρεις
-
Xiaomi redmi note 3
Μήνυμασε fastboot μπορείς να φλασαρεις μόνο με το miflash. Το βάζεις σε recovery και μετά το συνδέεις στον υπολογιστή με ανοιχτό το mi PC suite
-
Xiaomi redmi note 3
Μήνυμακαλα πας. Διάλεξε την beta 6.8.18 και άφησε τό να φλασαρει.
-
Xiaomi redmi note 3
Μήνυμαr flash αλλά.πρεπει να είσαι σε recovery όχι σε fastboot. Recovery μπαίνει κρατώντας το power button και το volume up μαζί και μόλις νοιωσεις την δόνηση αφήνεις το power και συνεχίσεις να κρατας το volume up
-
Xiaomi redmi note 3
ΜήνυμαΦιλε Σπυρο, αν έχεις χρονο και σε φέρει ο δρόμος από Κατερινη με παίρνεις τηλ και έρχεσαι να στο φτιαξω. Σε 30 λεπτά θα έχεις την ελληνική της κοινότητας.
-
@gkalen (Ido - Redmi 3 Pro) Το θεμα με την καμερα το ανεφερα γιατι στην eu δουλευει κανονικα και ειναι περιεργο αφου και η thunder ειναι eu based να μην δουλευει και στην δικη σου. (Gemini - Mi5) Σημερα θα περασω την eu να ελεγξω mi band και widgets. (Gemini - Mi5) Και το facebook ειναι περιεργο οτι σε καποιους το κανει και σε καποιους αλλους οχι. Εγω βεβαια ειμαι απο τους τυχερους που μετα την 6.7.21 λυθηκε
-
Επισης μετα απο καθαρη εγκατάσταση και πέρασμά από πάνω του clean zip σε Redmi 3 pro, σε γλώσσες εκτός ελληνικών και αγγλικών (δοκιμασα σερβικά και κροατικά) όταν ανοίγει ή κάμερα λέει "αδυναμία σύνδεσης με την κάμερα" (στην εκάστοτε γλώσσα).
-
@gkalen Τελικά αυτό με τα widgets μου το ξαναεκανε και σήμερα. Αυτό με το Facebook μου το έκανε με την Eu έως και την 7.21. Μετά σταμάτησε. Με την thunder δεν μου το έχει παρουσιάσει.
-
Παράθεση από gkalen: “@mirotis Εισαι με GTV ??? ” Με την δικη σου απο χθες. Παρεπιπτοντως δεν ξερω αν φταει η base rom της 8.11 η το mpdecision η καποιο μοντακι σου αλλα η μπαταρια μου ειναι η μερα με την νυχτα με την 7.28 eu που ειχα πριν την δικη σου. Μπορει και να εχω διπλασιο standby απο οτι με την eu. Επισης εχω ενα θεμα με τα widgets. Το ξαναειχα με τις πρωτες dev της MIUI 8. Οταν το βαζω το βραδυ να φορτισει τα widgets το πρωι εχουν κρασαρει. Θα το δω και σημερα το βραδυ και θα επανελθω.
-
Παράθεση από gkalen: “@Perarg Καλό θα είναι να ρωτησουμε και κάποιον με GTV και για τα δύο προβλήματα , για να το συνδυασουμε ... EDIT Ακουμπά τρία δάχτυλα σε μία από τις οθόνες σου και συρτά προς τα κάτω .. Δε βγάζει τίποτα ???? ” Επιβεβαιωνω το προβλημα με το mi band. Τα νεα features δεν εχουν συμπεριληφθει στην base rom λογω προβληματων. Γι΄αυτο και καθυστερησε και να κυκλοφορησει για το gemini.
-
Παράθεση από agendelo: “Λόγω διακοπών από το προηγούμενο ΣΚ δεν αναβάθμισα με την τελευταία του Ιουλίου και τώρα την κατεβάζω ωστόσο παρατήρησα ένα πρόβλημα: Δεν παρέχεται πρόσβαση στο διαδίκτυο για κανένα άλλο κινητό μέσω wifi tethering portable hotspot. Μολονότι έχω mb στο κινητό, μολονότι συνδέεται κανονικά το κινητό που θέλω να λειτουργήσει σαν δέκτης, μου βγάζει no internet access Το κινητό βέβαια είναι wp10 αλλά συνδέεται κανονικά με το Redmi Note 3 Henessy που χει η φίλη μου και έχει κανο…
-
Online shops
mirotis - - Ο καφενές μας
Μήνυμαmi 5 3/32 προσφορα απο coolicool με revolut 295 το ασπρο, μωβ και χρυσο coolicool.com/xiaomi-mi5-qualc…4g-lte-smartphone-g-35330
-
@chris_g7 Φίλε μου ή ROM που φοράς είναι αυτή που φορανε τα κινεζομαγαζα. Είναι ανεπίσημη οπότε πρέπει να φλασαρεις την επίσημη αγγλοκινεζικη και αφού έχεις κάνει αίτηση για να ξεκλειδώσεις τον bootloader να ξεκλειδώσεις και να περάσεις την ROM της ελληνικής κοινότητας. Όλες οι πληροφορίες που χρειάζεται βρίσκονται εδώ... HowTo/Οδηγοί