Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 242.
-
Αναζήτηση HDTV Receiver OTG
mirotis - - Ο καφενές μας
Μήνυμα@pechr Δυστυχώς είναι ενσωματωμένη. Δεν είναι αποσπώμενη οπότε δεν μπορείς να την αλλάξεις
-
Μήνυμα@pechr Ναι αυτην που λέει ο Μανωλης από το play247
-
Μήνυμα@pechr Έχω πάρει 2 πριν από 2 εβδομάδες όταν και έκανε 9.90. Τα hd τα πιάνει κανονικα αρκεί να είσαι σε περιοχή με καλή κάλυψη γιατί ή κεραιουλα που έχει δεν είναι και πολλών dbi. Μπορεις να δεις σε γειτονικό forum στο thread προσφορες έχει γίνει καλή συζήτηση για το συγκεκριμένο gadgetακι.
-
Στον ήλιο φαίνεται μία χαρά. Μέρα μεσημέρι και δεν έχεις κανένα πρόβλημα να δεις τα πάντα.
-
Εμενα μου ήρθε χθες. Δεν ξανά είχα mi band οπότε δεν μπορώ να συγκρινω. Μου βγήκε 26 ευρώ και κάτι ψιλά από Ali με revolut
-
Προς όλους με mi5.... τα προβλήματα με rotation, proximity sensor, κλπ είναι γνωστά και έχουν αναφερθεί αρκετές φορές στο ευρωπαϊκό φόρουμ. Λογικά θα λυθούν με την επόμενη αναβάθμιση. Όσοι δεν την παλεύουν με αυτά τα θέματα αναγκαστικά επιστρέφουν στην 6.6.23
-
Xiaomi Mi5 προβλημα
mirotis - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαTWRP_gemini_MIUIv8.zip | by Xiaomi.eu for Generic Device Το μόνο που λειτουργεί
-
Παράθεση από RASTAVIPER: “Λοιπόν επανέρχομαι στο θέμα του moto 360 που συζητάγαμε. Βρήκα του κουτιού 2ης γενιάς μεταχειρα (καινούριο 300+€) στα 200-210€. Ο αντίποδας είναι ο κινέζος που έλεγα πιο πάνω, καινούριο στα 95-100€. Είναι διπλάσια τιμή, αλλά ξέρω ότι μιλάμε για 2 διαφορετικά πράγματα. Τι λέτε; Unleashed by my M1 NOTE ” Με κλειστα ματια. Δεν υπαρχει πεδιο συγκρισης ακομα και αν ειναι διπλασια τιμη. Εχω και απο τα δυο και ξερω.
-
τελικα ή 6.6.23 δεν είναι pre rooted όπως αναφέρεται στην αρχική σελίδα? Γιατι εμένα δεν υπάρχει μέσα στο permissions επιλογή για root.
-
Αλλη μια αριστα συσκευασμενη και με γρηγορη παραλαβη παραγγελια απο το Yeso521. - Την επωνυμία της επιχείρησης: Yeso521 - Tην Διεύθυνσή της (URL): WELCOME TO YESO521~ฅ( ̳• ·̫ • ̳)ฅ - Tι ακριβώς αγοράσατε: Mi 5 3 GB / 32 GB - Την ημερομηνία αγοράς: 01/06 - Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 20 - Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: Παρέλαβα σημερα - Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Όλα άψογα. Ήρθε σε 20 μέρες με θήκη σιλικόνης, adaptor USB-C σε micro USB, screen protector και τα δωρακι…