Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 242.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! easteregg_red.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! easteregg_red.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835

• Παράθεση από NasDriver: “Δεν ξέρω τι να σας πω πλέον βρε παιδιά, παρά έχουν κολλήσει τα πακέτα... Σήμερα παρέλαβα από banggood παραγγελία που έγινε 14/04 και shipping από το κατάστημα 15/04 ” Στα λογια μου ερχεσαι. Σημερα και εγω παρελαβα δυο πακετα απο gearbest με ημερομηνια αγορας 13/04. Παρολαυτα η παραγγελια του vickmall απο 31/3 κολλημενη μονιμα στην Αθηνα.

• Δυστυχως αυτο που λες δεν παζει. Δεν εχει τυχει ποτε να εχει κολλησει πακετο στο αεροδρομιο για ολοκληρο μηνα. Και επιπλεον πακετα που εχουν ημερομηνια αφιξης στο αεροδρομιο απο 13 Απριλιου και μετα εχουν ηδη παραδωθει στους παραληπτες.

• Οι περισοτερες συσκευες xiaomi την εχουν αυτην την επιλογη που αναφερεις οπως μπορεις για παρδειγμα να δεις εδω για το Mi 4i. Wait is over! "Double Tap to wake" is here in Mi 4i - Xiaomi Mi 4i - Xiaomi MIUI Official Forum Το δικο μας επειδη εχει fingerprint scanner δεν το εχουν ενσωματωσει στις δικες μας rom.

• Και εγω απο gearbest δεν ειχα προβλημα μεχρι στιγμης με 3 παραγγελιες τον τελευταιο μηνα. Μονο το πακετο απο το Vickmall με Singapore Post προβλεπω να εχει θεμα.

• Εγω παντως ειμαι μεσα για group buy. Για χρωμα μου αρεσει το δευτερο απο τα πανω χρωματα. Οχι το τελειως σκουρο, το αμεσως επομενο.

• 1. Η Ελληνικη εχει και εξτραδακια οπως το mod των 160 χαρακτηρων και αλλα 2. Οι stable βγαινουν καθε μηνα και δεν εχουν "θεματα" ενω οι dev βγαινουν καθε εβδομαδα και εχουν χαρακτηριστικα που δοκιμαζονται και αν λειτουργουν σωστα ενσωματονονται στις stable και γι' αυτο εχουν "θεματακια". Ναι και οι δυο στηριζονται στο MIUI 7. 3. Οχι. Κατεβαζεις την καινουργια εκδοση και την περνας μεσα απο το TWRP 4. Οι dev ειναι pre-rooted δηλαδη εχουν ενσωματωμενο το root. Οι stable δεν ειναι οποτε πρεπει να τ…

• Λες να μας παιξει που***α η Selina και να μην κανει refund παρολο που θα εχει επιστραφει πισω??

• ΠΡΟΒΛΗΜΑ

mirotis - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

bootloop μαλλον. Εχεις περασει TWRP??

• ΧΑΧΑ Καλο! Επιστροφη και refund και minideal eu warehouse

• Redmi note 3 pro ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ

mirotis - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Αν κατα την πορεια ολης την παραπανω διαδικασιας εχεις αποριες, εννοειται ρωτας!

• Redmi note 3 pro ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ

Μήνυμα

@sokpap Εαν το στειλεις πισω στο geekbuy... πρωτον θα χρεωθεις τα μεταφορικα, δευτερον θα περιμενεις 2 μηνες να παει και να ξαναγυρισει που σημαινει 2 μηνες χωρις κινητο. Επειδη ειναι και geekbuy θα σου πουν και στο τελος εχει παρει υγρασια και αντε να βγαλεις ακρη. Επειδη λοιπον εγω καταλαβα οτι το κατεχεις το αγγλικο (η εστω η κορη σου) διαβασε 30 λεπτα προσεχτικα αυτον τον οδηγο Brick / Unbrick - Redmi Note 3 Pro (Snapdragon) Κατσε ασχολησου αλλα 30. Διαβασε και αυτον τον οδηγο RN3Pro Οδηγος …

• Παράθεση από agmg: “Η Selina μου λέει ότι πακέτα που δείχνουν ότι έφτασαν στην Ελλάδα στις 27/3, 29/3, 31/3 και 2/4 έχουν τέτοια καθυστέρηση. Πριν και μετά από αυτές τις ημερομηνίες τα πακέτα κινούνται κανονικά. Για να καταλάβεις την μπαταρία και τη βάση φόρτισης την παρήγγειλα πάλι από αυτούς 15 μέρες μετά, ταξίδεψε και αυτή με SG Post και την παρέλαβα τη Δευτέρα... Δεν ξέρω τι συμβαίνει με τα πακέτα των συγκεκριμένων ημερομηνιών αλλά έχουν κολλήσει για τα καλά... ” Η Selina σου λεει ψεματα. Το…

• Φιλε μου @tsamige το προβλημα του @chrissdegrece δεν ειναι το md5 το οποιο οντως το αγνοουμε γιατι δεν εχουμε βαλει το md5 check sum file στον ιδιο φακελο με την rom οταν το κανουμε install αλλα το γεγονος οτι δεν του κανει mount τα data. @chrissdegrece φορτωνει κανονικα το κινητο αμα το ανοιξεις σε normal mode??

• REDMI NOTE 3 PRO

Μήνυμα

Καλως ηρθες στην κοινοτητα μας. Καταρχην θα ηταν καλο να μην γραφεις με κεφαλαια γιατι ειναι σαν να φωναζεις. Δευτερον εχει γραψει σε λαθος κατηγορια θεματων. Καλα ειναι ο @MIUI_ART να το μεταφερει στην κατηγορια του RN3. Για αρχη θα διαβασεις αυτο το αρθρο ... Νέος στη Xiaomi; Διάβασε εδώ πριν ρωτήσεις. επειτα αυτον το οδηγο RN3Pro Οδηγος φλασαρισματος (και οχι μονο) για κατοχους multi-language ROM (NON official) τελος αυτον τον οδηγο Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO (Για πρώτη φορά)…