Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 223.
-
Μη με περιμένετε καθόλου. Η τελευταία επίσημη έκδοση 1.0.7.60 είναι η προηγούμενη beta, για την οποία έχω ήδη ανεβασμένα τα resources v83. Ακολουθήστε το link της υπογραφής μου και θα τα βρείτε... Επίσης βγήκε νέο beta, για το οποίο θα ετοιμάσω επίσης νέα τροποποιημένα resources.
-
Παράθεση από Teo010: “Θα αγορασω νεο mi band 3, υπαρχει κατι διαφορετικο στα νεα band ή η διαδικασια θα ειναι η ιδια ευκολη οπως εκανα στο δικο μου? Αν σε αυτον που θα το δωσω με τα ελληνικα στο band , κανει καποιο λαθος και βαλει την επισημη εφαρμογη μετα θα γινουν ολα αγγλικα παλι? ” Είναι το ίδιο εύκολη όπως έκανες το δικό σου, απλά να προσέξεις ποια έκδοση Mi Band 3 έχεις, wuhan ή hankou, σε περίπτωση που χρειαστεί να περάσεις τα αρχεία μη αυτόματα (πχ. αν έχει ήδη το band το τελευταίο firmw…
-
Παράθεση από lsdpower78: “Επίσης πέρασα και τα resourses του Nitro την έκδοση v78, γιατί προσπάθησα να περάσω την v83 αλλά δεν την περνούσε (δεν ξέρω γιατί). ” Γιατί κάθε έκδοση resources αφορά συγκεκριμένη έκδοση firmware. Η v78 αφορά το τελευταίο που διατίθεται επίσημα μέσω Mi Fit 4.0.13, την έκδοση 1.0.7.44. Η v83 αφορά το μη επίσημα διαθέσιμο firmware 1.0.7.60.
-
Παράθεση από lsdpower78: “... Οπότε είμαι αναγκασμένος να τρέχω και τα δύο προγράμματα, δλδ και το Mi Fit και το Notify. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα σε αυτό? Δλδ μπορεί να προκληθεί δυσλειτουργία στο Mi Fit ή στο Notify? ” Όσο δε λες και στα 2 προγράμματα να κάνουν τα ίδια πράγματα δεν έχεις πρόβλημα. Δηλαδή να μην στέλνουν και τα 2 ειδοποιήσεις από εφαρμογές, καιρό, ξυπνητήρια, κτλ, αλλά να είναι ενεργοποιημένα μόνο στο ένα. Εγώ πάντως προσωπικά προτείνω το τροποποιημένο Mi Fit της Magical Unicorn,…
-
Διαφορά θα δεις με το (λίγο) μεγαλύτερο font που χρησιμοποιείται αν έχεις το band στα αγγλικά ή στα κινέζικα. Με το τρικ που αναφέρω, έχοντας βάλει την ελληνική μετάφραση στη θέση των κινέζικων, έχεις ελληνικά με μεγαλύτερους χαρακτήρες. Για font να εγκαταστήσεις το "υβριδικό" MiFont που εμφανίζεται χωρίς προβλήματα σε όλες τις γλώσσες και περιέχει και smilies. Στο ίδιο ποστ δίνεται και το αρχικό font αν θέλεις να επιστρέψεις. Παρακαλώ να διαβάζετε λίγο καλύτερα τα ποστ. Όλες οι απαντήσεις στις …
-
Παράθεση από lsdpower78: “Κατ αρχήν, ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση σας και για όλη την εξαιρετική δουλεία που έχετε κάνει και συνεχίζετε να κάνετε. Μόλις πέρασα την επίσημη, ολα καλά. Υπάρχει και αναγνώριση κλήσης στα ελληνικά κομπλέ. Λέω να κρατήσω για λίγο την επίσημη και βλέπουμε. Υπάρχει τρόπος η γραμματοσειρά να είναι λίγο μεγαλύτερη?? Τα emoticons φαίνονται κανονικά στις ειδοποιήσεις? ” Έχω αναφέρει σε προηγούμενο post έναν έμμεσο τρόπο για να έχεις λίγο μεγαλύτερη γραμματοσειρά. Ε…
-
Δυστυχώς η επίσημη υποστήριξη του Mi Band 3 σταμάτησε όταν βγήκε το Mi Band 4. Όπως και για το τελευταίο θα σταματήσει μόλις βγει το 5. Ευτυχώς υπάρχει μεγάλη κοινότητα από πίσω που υποστηρίζει τα Mi Band (σε αντίθεση με τα Honor Band) και τα κρατάει ζωντανά όσο το δυνατόν περισσότερο!
-
Βάλε το τελευταίο επίσημο Mi Fit 4.0.13 από Google Play και άσε να γίνουν οι απαραίτητες αναβαθμίσεις. Θα γίνει ελληνικό, είτε είναι η κινέζικη, είτε η διεθνής έκδοση. Για να δεις αν έχεις την κινέζικη έκδοση, δες είτε το κουτί αν έχει κινέζικη γραφή, είτε το μενού αν έχει το Alipay, αν κάνεις swipe αριστερά. Η διεθνής αναγράφει αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά και άλλες ευρωπαϊκές γλώσσες στο κουτί, ενώ δεν έχει Alipay στο μενού.
-
Υποστηρίζει smilies στις ειδοποιήσεις, επιλογή γλώσσας του band και επιλογή για απενεργοποίηση OTA.
-
Νέο non-public firmware v1.0.7.60 με resources v83. Δεν ξέρω τι αλλαγές έχει. Υποστηρίζει ελληνικά! Τα resources είναι τα ίδια με τα v78, αλλά έχουν προστεθεί 3 νέα string στο αρχείο της γλώσσας: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/65786/ Για όποιον θέλει να το δοκιμάσει, έχω ήδη φτιάξει και τα τροποποιημένα resources μου έκδοση 83. Και μην ξεχάσετε να χρησιμοποιήσετε μια non-OTA έκδοση του Mi Fit.
-
Μόλις έκανα μια δοκιμή και το κείμενο scrollάρει κανονικά στην οθόνη του band. Άρα δεν είναι θέμα firmware. Εγώ έχω εγκατεστημένο το Mi Fit 4.0.13 από την Magical Unicorn - δες την υπογραφή μου. Δοκίμασέ το, μήπως και είναι θέμα Mi Fit...
-
Καλησπέρα, Αλέξανδρε. Αν διαβάσεις το 2ο μήνυμα με τις γραμματοσειρές, θα δεις ότι η "μεγάλη" γραμματοσειρά είναι για την αγγλική και κινέζικη γλώσσα του band, ενώ οι υπόλοιπες γλώσσες χρησιμοποιούν την "μικρή" (latin) γραμματοσειρά. Οπότε για να τα ξαναδείς μεγάλα θα πρέπει είτε να βάλεις το band σου στα αγγλικά, είτε να κάνεις το εξής κολπάκι: από την υπογραφή μου εγκατάστησε τα custom resources μου και το τροποποιημένο Mi Fit από την Magical Unicorn. Έπειτα μέσα από το Mi Fit όρισε τη γλώσσα …
-
Παράθεση από kosvou: “Μπορώ να έχω αγγλική γλώσσα στο τηλέφωνο και ελληνική στο mi band 4 global; Κάπου διάβασα μέσα στα settings του mi band έχει να αλλάξεις γλώσσα αλλά εγώ δεν βλέπω να υπάρχει αυτή η ρύθμιση. ” Αφού έχεις ήδη εγκαταστήσει το τελευταίο firmware, βγάλε το official MiFit και βάλε αυτό της υπογραφής μου. Στην επιλογή Mi Band 4 -> Settings, βάλε γλώσσα τα ελληνικά στο Mi Band και άσε το κινητό σου στα αγγλικά. Παράθεση από periklik: “Καλησπέρα. Έχω το global edition, με mi fit από…
-
Παράθεση από sgatz: “@NiTroGen εκπληκτική δουλειά φίλε στα εικονίδια σου. Εκπληκτική... Την πέρασα πριν λίγο και έχω ενθουσιαστεί. Ένα μεγάλο μπράβο και ευχαριστώ και σε σένα. ” Παράθεση από tsatomas: “Nitrogen Ευχαριστώ για τα res. Έβαλα το τελευταίο απ το play store και το res v78. Αψογα ” Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, αλλά να μην ξεχνάμε πως τα εικονίδια είναι κυρίως δουλειές άλλων (the_dise και toaxel). Εγώ απλά συνέλεξα αυτά που μου άρεσαν κι ετοίμασα το πακετάκι, σύμφωνα με τα δικά μου …
-
Φυσικά. Το επίσημο MiFit ελέγχει μόνο τον αριθμό της έκδοσης των resources. Δεν καταλαβαίνει αν είναι "πειραγμένα" ή όχι, οπότε δεν εγκαθιστά ξανά τα επίσημα.
-
Για τα ελληνικά στην προπόνηση χρησιμοποιήστε αφού έχετε ήδη εγκαταστήσει το νέο firmware, μια non-OTA έκδοση από τα παλιότερα MiFit που έχει δώσει ο @dnomikos εδώ. Μέχρι να μας ετοιμάσει ένα custom MiFit 4.0.13 με ελληνικό audio. Επίσης από την υπογραφή μου μπορείτε να βρείτε τα custom resources v78 χωρίς συντμήσεις και αλλαγμένα εικονίδια.
-
Θα το βρεις εδώ: Modified Mi Fit 4.0.12 - All in One | Apps | GeekDoing