Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 223.
-
Παράθεση από user_1024: “Μετά το firmware update γύρισε σε Ρώσικα. Δεν αλλάζει με notify. Μόνο Αγγλικά μπόρεσα να βάλω Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Προφανώς μιλάς για το Mi Band 4, αφού για το 3 δεν υπάρχει firmware upgrade. Πήγαινε στο αντίστοιχο νήμα της ελληνικής μετάφρασης για το Mi Band 4 και βάλε τα ελληνικά resources.
-
Να ξέρεις πως έχει βγει και νεότερο firmware forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/65174/, επίσης χωρίς ενεργοποιημένα ελληνικά και χωρίς καμία εμφανή διαφορά με αυτό που χρησιμοποιείς. Να σημειώσω πως το 1.0.7.10 δεν είναι το τελευταίο επίσημο beta, όπως αναφέρεις, αφού ουσιαστικά κανένα beta δεν είναι επίσημο. Τελευταίο επίσημο είναι το 1.0.6.16 (αν και κάποιοι αναφέρουν επίσημη αναβάθμιση σε 1.0.6.24 - δεν το έχω ελέγξει) και τελευταίο beta το 1.0.7.22.
-
Παράθεση από knight666: “Δεν με κατάλαβες. Στην 1.0.6.16 είμαι και ξέρω ότι την 66 πρέπει να βάλω. Έχει σημασία όμως ποιο θα περάσω πρώτο ή μπορώ να τα βάλω με οποιαδήποτε σειρά; π.χ. πρώτα resources και μετά το font ή το αντίστροφο; ” Με οποιαδήποτε σειρά. Και στην 1.0.6.16 πρέπει να βάλεις την 62!
-
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Το font το περνάς όπως περνάς και το firmware και τα resources: μέσω notify & fitness. Είναι το ίδιο για όλα τα μέχρι στιγμής firmware. Στα resources όμως πρόσεξε η έκδοση που θα βάλεις να είναι συμβατή με το firmware: v62 για το 1.0.6.16 και v66 για το 1.0.7.10!
-
Παράθεση από sgatz: “Την πέρασα και δεν μου αλλάζει κάτι. Κάνω κάτι λάθος; Με notify το έκανα και πέρασα της v66, δε θα έπρεπε να είχα μενού με κεφαλαία και άλλα εικονίδια; Edit τώρα είδα ότι αφορά μόνο τις ειδοποιήσεις και ότι το μενού δεν γίνεται να αλλάξει Στάλθηκε από το Redmi 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μιλάς για resources ή γραμματοσειρά; Η γραμματοσειρά προφανώς και δεν αλλάζει τα μενού ή τα εικονίδια και αφορά μόνο τις ειδοποιήσεις και τον καιρό. Τα resources v62 δουλεύουν μια χαρά …
-
Και αφού πήρα φόρα σήμερα με custom font, οδηγό για custom resources, ορίστε και η έκδοση v62 για τα custom resources που είχα ετοιμάσει παλιότερα στην έκδοση v66: „<a href="https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Attachment/65100-NiTro-GR-v62-zip/" class="externalURL" rel="nofollow noopener noreferrer" target="_blank">NiTroGen's Custom Resources v62</a>“ Περιέχει νέα εικονίδια και την ελληνική μετάφραση με ολόκληρες τις ημέρες. Η ελληνική μετάφραση είναι στη ρώσικη γλώσσα, ώστε να μπορεί να …
-
Παράθεση από geozn8: “Φίλε @NiTroGen συγχαρητήρια καταρχας πες μας για τα smiles που στο notify and fitness ενεργοποιουνται γιατί δεν το βρίσκω.. Στο μενού γιατί είναι κεφάλαια δεν μπορούν να γίνουν ναι μεν ποιο μεγαλα αλλά όχι κεφαλαία?? Ευχαριστούμε ” Τα smilies ενεργοποιούνται στις Ρυθμίσεις -> Προχωρημένες -> Modded Firmware -> Display Emoticons. Και φυσικά εννοείται πως θα απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις από το Mi Fit και θα ενεργοποιήσετε μόνο τις ειδοποιήσεις από το Notify & Fitness για…
-
Αφού έχετε αποπακετάρει το αρχείο των resources με την παραπάνω μέθοδο, ώρα να παίξουμε και με τις μεταφράσεις: Τροποποίηση του αρχείου γλωσσών Όπως ανέφερα παραπάνω, κατά το αποπακετάρισμα των αρχείων resources, εκτός από τις εικόνες παίρνουμε κι ένα αρχείο dat το οποίο περιέχει πακεταρισμένα τα κείμενα των γλωσσών. Για την εξαγωγή τους χρησιμοποιούμε το εργαλείο MB4 Language Tool επίσης του Gualdimar. Το αποσυμπιέζουμε κι αυτό σε φάκελο χωρίς ελληνικούς χαρακτήρες στο path. Έχοντας το αρχείο d…
-
Τα εργαλεία έχουν γίνει διαθέσιμα στο κοινό εδώ και λίγες μέρες. Ευκαιρία λοιπόν να τα χρησιμοποιήσουμε για να προσαρμόσουμε τα Mi Band 4/5 στα δικά μας μέτρα. Δημιουργία custom resources για τα Mi Band 4/5/6 (Με δική σας ευθύνη) Η δομή των αρχείων resources Κάθε αρχείο firmware είναι συμβατό μόνο με συγκεκριμένη έκδοση αρχείου resources. Είναι ένα συμπιεσμένο πακέτο αρχείων που περιέχει τα κείμενα και τις εικόνες που εμφανίζει το band: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/65096/ Τα εικονί…
-
Τι θα λέγατε για ένα font που εμφανίζει σωστά τις ελληνικές ειδοποιήσεις, τόσο σε non-latin όσο και σε latin γραμματοσειρά, και έχει και smilies; Αν πήγε το μυαλό σας σε μίξη των δύο γραμματοσειρών MyAmazFit και Tahoma που υπάρχουν στο δεύτερο post, ναι, καλά καταλάβατε: „<a href="https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Attachment/65093-MiFont-v1-zip/" class="externalURL" rel="nofollow noopener noreferrer" target="_blank">Custom font MiFont by me wink.png </a>“ Είναι μίξη των δύο fonts Myamaz…
-
Παράθεση από horrendous: “Με την αλλαγή ώρας σε λίγες μέρες τι θα γίνει; Θα αλλάξει από μόνη της στο band ή θα πρέπει να κάνουμε συγχρονισμό με την εφαρμογή (αφού έχει αλλάξει η ώρα) για να ανανεωθεί; ” Φαντάζομαι πως θα πρέπει να υπάρχει ενεργή σύνδεση bluetooth με το κινητό για να γίνει αυτόματα συγχρονισμός με το Mi Fit (το οποίο λογικά τρέχει στο background). Δε θα χρειαστεί η εκτέλεση του Mi Fit για να γίνει η αλλαγή της ώρας. Θα δοκιμάσω πάντως το επόμενο Σάββατο να κλείσω το bluetooth και…
-
Παράθεση από horrendous: “Οι ερωτήσεις μου είναι γενικής φύσεως και προς το παρόν δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα με το band 4. Αν ο αισθητήρας ανάμεσα στα λεντάκια έχει πρόβλημα, πως θα το καταλάβω; Πχ. Την ώρα της μέτρησης των παλμών θα βγάζει 5 παλ/λεπτο ή 3005; Ή όταν περπαταω,αντί για ενα-ενα τα βήματα θα τα δείχνει 50-50; ” Νομίζω πως απάντησες μόνος σου στην ερώτηση σου. Αν ο αισθητήρας παλμών έχει πρόβλημα, δε θα σου μετράει σωστά ή δε θα μετράει καθόλου. Νομίζω πως θα καταλάβεις εύκολα…
-
Παράθεση από amavroudis: “Επίσημα με το mifit από το Playstore. Είναι global version; Η κινεζική; ” Έχει βγει επίσημα η 1.0.7.10; Δεν το είδα κάπου γραμμένο αυτό, και έχω την non-OTA έκδοση του MiFit. Αν ναι, ισχύει το παραπάνω με την official έκδοση από το Playstore. Αλλιώς θα πρέπει να βάλεις την greek non-OTA έκδοση του MiFit από το 1ο μήνυμα και μετά μέσω Notify να εγκαταστήσεις το firmware 1.0.7.10 και τα resources 66 για να έχεις "επίσημα" ελληνικά. Το παραπάνω δε διαφοροποιούνται αν έχεις…
-
Παράθεση από Nnoutas: “ Παράθεση από amavroudis: “Γυρίζοντας τη γλώσσα του κινητού στα ελληνικά θα παρασύρει και τη γλώσσα του miband σε ελληνικά... ” Για την κινέζικη έκδοση του band θα ισχύει; ” Η non-public (beta?) έκδοση v1.0.7.10 ενεργοποιεί τα ελληνικά και στο κινέζικο band, ενώ και η τελευταία public έκδοση v1.0.6.16 ενεργοποιεί πολλές "άσχετες" γλώσσες επίσης στο κινέζικο band. Μέχρι στιγμής ΔΕΝ υπάρχει διαχωρισμός των εκδόσεων (CN, GL, RU) στο θέμα της υποστήριξης γλωσσών - έχω βαρεθεί …
-
Παράθεση από tryf3: “Παράθεση από sgatz: “Τη γλώσσα στο notify θα την έχεις στο default. Επίσης τα παιδιά εδώ έχουν αντικαταστήσει τα ρωσικά με την ελληνική μετάφραση. Δοκίμασες να βάλεις επιλογή τα ρωσικά; Ποια έκδοση έχεις στο mifit και στο band; Στάλθηκε από το Redmi 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Έχω το 4.0.10 από εδώ μέσα στο mi fit και το 1.0.6.16 στο κινέζικο mi band 4. Στο default δεν κάνει τίποτα και στα ρώσικα βγάζει ρώσικα. Το English custom rom το παίζει κανονικά όσο είναι συνδεδεμ…