Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 223.
-
Παράθεση από geozn8: “Καλημέρα. Παιδιά όλα καλά με την ελληνική μετάφραση αλλά το νου σας στο νέο mifit 4.0.8 έχουν μπλοκάρει τα costum watchfaces και δεν μπορείς μέσα από το mifit να τα βρεις και να τα βάλεις !! ” Ναι, αλλά μέσα από το Notify & Fitness μπαίνουν κανονικά. Προσωπικά βρίσκω πιο αποδεκτό κοινώς το νέο MiFit στο θέμα των watch faces, γιατί ο καθένας θα μπορούσε να φτιάξει το δικό του χρησιμοποιώντας ένα από τα 3 templates και δικό του background. Οι περισσότεροι (μη ψαγμένοι) μια φω…
-
Εντάξει... Είπαμε για άμεση απάντηση, αλλά εσύ το ... τερμάτισες!!!
-
@dnomikos, μπορείς να ανεβάσεις τα ελληνικά resources v62 με τα τονισμένα φωνήεντα (που έχεις ήδη έτοιμο ), για το νέο firmware 1.0.6.12;
-
Στο 4PDA κάποιος ανέφερε για επίσημη αναβάθμιση σε 1.0.6.12. Εμένα δε μου αναβαθμίστηκε ακόμη και στο GeekDoing δεν αναφέρθηκε κάτι μέχρι στιγμής. EDIT: Όσοι βιάζεστε μπορείτε να το βρείτε εδώ και να το δοκιμάσετε. Ελληνικά πάντως δεν έχει ακόμα! Τουλάχιστον στη νέα ελληνική μετάφραση θα υποστηρίζονται οι τονισμένοι χαρακτήρες.
-
Παράθεση από NiTroGen: “Παράθεση από NiTroGen: “Βρήκα το Xiaomi Mi Band 4 (δεν λέει ξεκάθαρα ποια έκδοση είναι, αλλά μάλλον η κινέζικη) στα 19,90€ και δωρεάν μεταφορικά εδώ marketphones.com/en/xiaomi-mi-band-4-black-12328 με χρήση του κουπονιού BAND420: Δεν έχει πληρωμή με Paypal, παρά μόνο με πιστωτική κάρτα. Το ξέρει κανείς το μαγαζί; Να τους εμπιστευτούμε;;;; EDIT: Τα reviews για το MarketPhones.com στο διαδίκτυο είναι ανάμεικτα. Οι περισσότεροι είναι δυσαρεστημένοι λόγω καθυστερημένης παραλα…
-
Παράθεση από NiTroGen: “Νέο non-public firmware v1.0.6.06 με resources v62: cinco_1.0.6.06_cinco cinco_v62_res.pack Γλώσσες: zh,en,es,ru,it,fr,de,id,pl,in,th,vi,uk Προστέθηκαν τα Ταϊλανδέζικα, Βιετναμέζικα και Ουκρανικά. Άντε στο επόμενο να δούμε και ελληνικά!!!! ” Ενημερωτικά να αναφέρω πως η νέα έκδοση του Notify & Fitness 8.13.1 υποστηρίζει την εγκατάσταση του νέου non-public font v2 (για κορεάτικα και γιαπωνέζικα), ενώ οι παλιότερες εκδόσεις έβγαζαν "invalid firmware file". Το font αυτό όμως…
-
Παράθεση από kinezos69: “Έβαλα την ελληνική γλώσσα του φόρουμ. Όλα καλά αλλά ενώ μου έβγαζε τον καιρό κανονικά, τώρα μου γράφει "συνδεθείτε με το mifit για λήψη πληροφοριών καιρού". Είμαι συνδεδεμένος αλλά δεν αλλάζει κάτι. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ενεργοποίησε το GPS. Στο Mi Fit κλείσε και ξανάνοιξε την αυτόματη εύρεση τοποθεσίας και περίμενε. Λογικά θα ανανεωθούν εντός 1-2 λεπτών οι πληροφορίες καιρού. Φυσικά θα πρέπει να είσαι online.
-
Παράθεση από geozn8: “Αντε με το καλό να μας έρθει η νέα επίσημη με ελληνικά.. Αλλά και αφού η τελευταία beta έχει ελληνικά με τόνους κλπ αν τα ενεργοποιησουν επίσημα σε πρώτη φάση δεν θα έχει κάτι παραπάνω σωστά?? ” Γενικά στις τελευταίες αναβαθμίσεις δε φαίνεται κάτι παραπάνω στις λειτουργίες του band, πέρα από την υποστήριξη νέων γλωσσών. Βέβαια, ποτέ δεν ξέρεις, αφού η Xiaomi δεν αναφέρει changelog! Θα δούμε όταν βγει το επόμενο public firmware. Ο καιρός γαρ εγγύς!
-
Παράθεση από bagb88: “Παράθεση από NiTroGen: “Με τι θα αποσυμπιέσεις ένα αρχείο .fw και ένα αρχείο .bin; Φυσικά και τα περνάς κατευθείαν με το notify! ” Δεν τα αποσυμπιέζω; Αυτό που διαβάζω σε διάφορα θέματα Μίλαν για αποσυμπίεση. Αναφέρονται σε κάτι άλλο; ” Φίλε μου, μη με παρεξηγήσεις, αλλά βλέποντας ότι δεν έχεις κάποιες στοιχειώδεις γνώσεις, μήπως καλύτερα να μην φορέσεις το non-public firmware στο band σου; Είμαι σίγουρος πως θα σου γυρίσει αυτόματα στο τελευταίο επίσημο και τσάμπα ο κόπος …
-
Παράθεση από bagb88: “Τα 2 αρχεία που έχεις επισυνάψει: Νέο non-public firmware v1.0.6.06 με resources v62: cinco_1.0.6.06_cinco cinco_v62_res.pack Για να παίξουν τα αποσυμπιέζω και τα περνάω με το notify; ” Με τι θα αποσυμπιέσεις ένα αρχείο .fw και ένα αρχείο .bin; Φυσικά και τα περνάς κατευθείαν με το notify!
-
Παράθεση από bagb88: “Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από NiTroGen: “Νέο non-public firmware v1.0.6.06 με resources v62: cinco_1.0.6.06_cinco cinco_v62_res.pack Γλώσσες: zh,en,es,ru,it,fr,de,id,pl,in,th,vi,uk Προστέθηκαν τα Ταϊλανδέζικα, Βιετναμέζικα και Ουκρανικά. Άντε στο επόμενο να δούμε και ελληνικά!!!! ” To non-public (beta) firmware, υποστηρίζει πλέον πλήρως και τα Ελληνικά (και τους τονισμένους χαρακτήρες) στα μενού του band 4. Λογικά στην επόμενη public έκδοση που θα βγεί, μάλλον θα είν…
-
Παράθεση από gipsy: “Καλησπέρα παιδιά, έχει τύχει σε κανέναν να παρατηρήσει ότι μετά από "πέσιμο" σε λακκούβα με όχημα μετράει βήματα το Mi Band 4; Τυχαία το είδα την μια μέρα στο λεωφορείο και μου το έκανε και την επόμενη πάλι, μπήκαν καμιά 200ρια βήματα έτσι. Έχουν βάλει πιο ευαίσθητο σένσορα στο 4ρι; ” Το Mi Band 4 (όπως και όλα τα activity trackers) μετράνε "τραντάγματα" που μπορεί να οφείλονται σε βήματα. Προφανώς τέτοιου είδους τραντάγματα μπορεί να δημιουργούνται και από άλλους παράγοντες…
-
Παράθεση από NiTroGen: “Βρήκα το Xiaomi Mi Band 4 (δεν λέει ξεκάθαρα ποια έκδοση είναι, αλλά μάλλον η κινέζικη) στα 19,90€ και δωρεάν μεταφορικά εδώ marketphones.com/en/xiaomi-mi-band-4-black-12328 με χρήση του κουπονιού BAND420: Δεν έχει πληρωμή με Paypal, παρά μόνο με πιστωτική κάρτα. Το ξέρει κανείς το μαγαζί; Να τους εμπιστευτούμε;;;; EDIT: Τα reviews για το MarketPhones.com στο διαδίκτυο είναι ανάμεικτα. Οι περισσότεροι είναι δυσαρεστημένοι λόγω καθυστερημένης παραλαβής των εμπορευμάτων, κά…
-
Παράθεση από dnomikos: “Εγκυκλοπαιδικά και μόνο, μπορεί να παρακαμφθεί και αυτό αλλά προτιμήσαμε να αφήσουμε την επίσημη αναβάθμιση ενεργή...Αν το καλοσκεφτείς, είναι η καλύτερη λύση αφού έτσι και αλλιώς όπου νάναι θα τα έχουμε και επίσημα τα Ελληνικά. Άστο λοιπόν με το επίσημο firmware (όπως αναβαθμίζεται από μόνο του). Δεν υπάρχει λόγος βιασύνης. ” Ναι, ήδη στο GeekDoing κυκλοφορούν τροποποιημένα MiFit που δεν κάνουν αυτόματα την αναβάθμιση. Η δοκιμή των beta/non-public/custom firmware/ROM/BIO…
-
Έκανα μια απόπειρα να εγκαταστήσω και να δοκιμάσω το non-public firmware v1.0.6.00: cinco_1.0.6.00_cinco cinco_v61_res.pack Λόγω κινέζικου band, έβαλα το κλειδωμένο στα αγγλικά Mi Fit, αφού δεν υπάρχει μετάφραση για τα resources v61, σε συνδυασμό με το tahoma font. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/64155/ 2 μέρες που το χρησιμοποιούσα δεν είδα κάποια σημαντική διαφορά με το 1.0.5.66, τουλάχιστον στην απλή χρήση για ειδοποιήσεις κλήσεων/μηνυμάτων, καιρό και μέτρηση βημάτων. Δεν είχε τύχε…
-
Ευκαιρία ή απάτη;;;
ΜήνυμαΒρήκα το Xiaomi Mi Band 4 (δεν λέει ξεκάθαρα ποια έκδοση είναι, αλλά μάλλον η κινέζικη) στα 19,90€ και δωρεάν μεταφορικά εδώ marketphones.com/en/xiaomi-mi-band-4-black-12328 με χρήση του κουπονιού BAND420: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/64146/ Δεν έχει πληρωμή με Paypal, παρά μόνο με πιστωτική κάρτα. Το ξέρει κανείς το μαγαζί; Να τους εμπιστευτούμε;;;; EDIT: Τα reviews για το MarketPhones.com στο διαδίκτυο είναι ανάμεικτα. Οι περισσότεροι είναι δυσαρεστημένοι λόγω καθυστερημένης παρα…
-
Παράθεση από 3ftw: “Ευχαριστώ πολύ τον nitrogen. Με βοήθησε κατά έναν τρόπο. Απλά στα αγγλικά που έχει, έχει την γραμματοσειρά από τα ρώσικα και είναι πάλι μικρά. Πρέπει να βολευτώ τότε έτσι Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Γι'αυτό είμαι εδώ, για να βοηθάω. Βασικά εσύ χρειάζεσαι τροποποιημένο MiFit που να έχει μόνιμα τη γλώσσα στα αγγλικά, με standard font και όχι latin. Έτσι, χρησιμοποιώντας το tahoma θα έχεις λίγο μεγαλύτερη γραμματοσειρά. Σε αυτό θα σε βοηθήσει καλύ…