Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από NiTroGen: “Μπορείς να ετοιμάσεις μια έκδοση με τη ρωσική γλώσσα κλειδωμένη, αλλά χωρίς auto-update του firmware; Για εμάς τους "beta testers". ” Για τους beta testers, MiFit-4.0.7-Greek_MB4-RU-lang_no-OTA.apk στο νήμα Ελληνική μετάφραση για το Mi Band 4 NFC (τρέχουσα έκδοση resources v52) έτσι ώστε να έχετε και bonus malus τα custom watchfaces Θα χρειαστεί πρώτα απεγκατάσταση όποιο και να έχεις τώρα ακόμα και δικό μας γιατί είναι διαφορετικά υπογεγραμμένο. Όλα τα no-OTA θα έχουν άλλ…
-
youtube.com/watch?v=KXpWrj5fDh…6dPjZk2NasquMidSH95_hNk2o Οδηγός σε μορφή βίντεο by Unboxing Lab Με απλή και κατανοητή γλώσσα, ο Youtuber Βαγγέλης Μηνάς τον οποίο ευχαριστούμε πάρα πολύ για την όμορφη δουλειά του, σας εξηγεί οπτικοακουστικά μέσα από το κανάλι του όλα τα παρακάτω βήματα και διαδικασίες που θα πρέπει να ακολουθήσετε ώστε να εμφανίσετε τα Ελληνικά στο Mi Band 4 που έχετε αγοράσει. Ελληνική μετάφραση για το Mi Band 4 NFC (Με δική σας ευθύνη) Πριν περάσετε το αρχείο με την Ελληνική με…
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΠαράθεση από xnikos: “σήμερα το έχασε πάλι, είχα βάλει το παραπάνω TWRP που έδωσε ο dnomikos βέβαια αυτήν την φορά έβγαλε μνμ ότι θέλει αναβάθμιση ο magisk manager το έκανε κανονικά αλλά φυσικά ήθελε ξανά εγκατάσταση και το magisk.zip δεν ξέρω αν έτσι γίνεται φυσιολογικά... ” Σε εμένα έκανε χθες κανονικά αναβάθμιση η εφαρμογή και δεν το έχασε. Έχουμε πλέον το ίδιο TWRP και τον ίδιο installer, άρα όπως είπε και ο @geoanto555, πρέπει να συμβαίνει κάτι με τις τελευταίες custom ROM. Εγώ είμαι με την…
-
Παράθεση από user_1024: “Που το βρήκες αυτό ρε φίλε; δεν υπάρχει στην 1.0.6.16 Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αυτό είναι στην έκδοση fw 1.0.6.26 Παράθεση από Octaviastikos: “Και όμως έχει ελληνικα... ” H 1.0.6.16 χρησιμοποιεί το ίδιο αρχείο resources v62 για αυτό δεν έχασες τα Ελληνικά
-
Ελληνική μετάφραση για το Mi Band 4 (τρέχουσα έκδοση resources v62) Παράθεση από Alexandros Stamatopoulos: “Καλημέρα, με την 4.0.9 μπορούμε να βάζουμε custom watch faces ή να μείνουμε στην 4.0.7? ” Δυστυχώς όχι και μάλλον έτσι θα παραμείνει. Οπότε μένεις στην έκδοση 4.0.7. Παράθεση από alnikou: “Καλημέρα ! μόλις πήρα και εγώ το 4 ! έχω το δικό μας mifit 4.0.7 με το miband 3. βάζω από πάνω την 4.0.9 η πρέπει να κάνω κάτι άλλο ? Ελληνικά θα έχει η πρέπει να κάνω κάτι ? ” Καλορίζικο Προς το παρόν τ…
-
Παράθεση από Nnoutas: “Απλά κατεβάζω την εφαρμογή και κάνω update; Δε χρειάζεται να ξαναπεράσω τα resources; Τί αλλάζει με το νέο update; ” Ναι κατεβάζεις και εγκαθιστάς την εφαρμογή. Δεν χρειάζεται προς το παρόν να ξαναπεράσεις resources. Δεν αλλάζει κάτι σημαντικό το firmware...ενεργοποίηση σε επιπλέον γλώσσες κάνει. Παράθεση από kostas978: “Υπάρχει κάποια εναλλακτική για εμάς που έχουμε iPhone όπως υπήρχε για το mi band 3??? ” Όπως ακριβώς πέρναγες τα αρχεία του Mi Band 3 στο IPhone, έτσι περ…
-
Ανακοίνωση: Έγινε ενημέρωση της εφαρμογής Mi Fit στην έκδοση 4.0.9 η οποία προς το παρόν αναβαθμίζει το Mi Band 4 στην έκδοση firmware 1.0.6.16 Η έκδοση resources για το παραπάνω firmware, παραμένει η ίδια (v62) Αφαιρέθηκαν όλες οι γλώσσες πλην Ελληνικών και Αγγλικών για να μικρύνει το μέγεθος της εφαρμογής. Για να κατεβάσετε την εφαρμογή, πηγαίνετε στην πρώτη σελίδα αυτού του νήματος. ! ! ! Καλά Updates ! ! ! Από την ομάδα διαχείρισης
-
Ανακοίνωση: Έγινε ενημέρωση της εφαρμογής Mi Fit στην έκδοση 4.0.9 λόγω υποστήριξης αναβάθμισης της σειράς Mi Band 4. Δεν περιέχει νέα αρχεία firmware για τη σειρά Mi Band 3. Όσοι χρησιμοποιείτε τη δική μας custom Ελληνική μετάφραση για το Mi Band 4, προτιμήστε την ειδική έκδοση Mi Fit 4.0.9 που θα βρείτε εδώ. Αφαιρέθηκαν όλες οι γλώσσες πλην Ελληνικών και Αγγλικών για να μικρύνει το μέγεθος της εφαρμογής. Για να κατεβάσετε την εφαρμογή, πηγαίνετε στην πρώτη σελίδα αυτού του νήματος. ! ! ! Καλά …
-
Παράθεση από Jim Vernikos: “Δοκιμασα και επανεκκίνηση, τίποτα κάνει το ίδιο. Ξανακατεβασα την original από το Play store, την έσβησα, μου έβγαλε μήνυμα ο es explorer ότι έχουν μείνει αρχεία, τα έσβησα, δοκίμασα την 4.0.8 και τίποτα πάλι. Τι μπορεί να πηγαίνει στραβά; ” Δοκίμασε εγκατάσταση από άλλο File Manager πχ κατέβασε από το Google Play το Mi File Manager.
-
Παράθεση από Jim Vernikos: “Παράθεση από dnomikos: “Απεγκατέστησε πρώτα το Mi Fit που έχεις τώρα γιατί προφανώς είναι από άλλο εεκδ ” Λαθος μου που δεν το ανεφερα, το έκανα απεγκατασταση πριν δοκιμάσω. Υπάρχει περίπτωση να έχουν μείνει αρχεία που χρειάζονται χειροκίνητη διαγραφή; ” Όχι η απεγκατάσταση τα σβύνει όλα...το ποιο πιθανό είναι αν αρνήθηκες μια φορά την εγκατάσταση στο Play Protect, τότε θέλει απλά μια επανεκκίνηση στο κινητό και θα το περάσει.
-
Παράθεση από Jim Vernikos: “Καλησπέρα παιδιά και συγχαρητήρια για τη δουλειά σας. Έχω μια ερώτηση, έχω OnePlus 5t/Android 9 και δεν μπορώ να εγκαταστήσω στην Mifit εφαρμογή ούτε έκδοση 4.0.8 ούτε 4.0.7. Δίνω κανονικά δικαιώματα για την εγκατάσταση άγνωστης πηγης, ξεκινάει η εγκατάσταση και μόλις ολοκληρωθεί εμφανίζει μήνυμα " Η εφαρμογή δεν εγκαταστάθηκε". Καμιά ιδέα; Ευχαριστώ! ” Απεγκατέστησε πρώτα το Mi Fit που έχεις τώρα γιατί προφανώς είναι από άλλο εκδότη.
-
mi band 3 κολλησε
ΜήνυμαΠαράθεση από Stavroula Traiforou: “έχω κάνει τόσες δοκιμές να περάσω και να ξανά περάσω διαφορά αρχεία που βρήκα.... τόσο καλά..... ” Το GadgetBridge σου δείχνει ποιο Hardware revision έχεις. Δες το και κατέβασε το κατάλληλο ζευγάρι αρχείων από εδώ Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + Mi Band 3 με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 4.0.8 Stable]. Αποσυμπίεσέ τα και πέρασέ τα.
-
mi band 3 κολλησε
ΜήνυμαΠαράθεση από Stavroula Traiforou: “κόλλησε και μενα μετά από αναβάθμιση σε ελληνικό firmware στην παρακάτω οθόνη . Συνδέεται με το gadgetbridge αλλά δεν κάνει τίποτα άλλο μένει κολλημένο σε αυτήν την οθόνη καμία ιδεα; Ή είναι πλέον αχρηστο; ” Όχι δεν είναι άχρηστο. Ανάλογα την έκδοση, τα αρχεία πηγαίνουν "ζευγάρι". Ποιο αρχείο ακριβώς πέρασες; Για να δούμε ποιο πρέπει να περάσεις τώρα...
-
Παράθεση από Xozeva Kafe Meze: “Είμαι κάτοχος του Mi A3. Το πρόβλημα που έχω είναι ότι όταν γράφω sms με ελληνικούς χαρακτήρες μετά τους 70 χαρακτήρες με πάει στο δεύτερο μήνυμα. Υπάρχει κάποια λύση για να γράφουμε ελληνικά με 160 χαρακτήρες; Ευχαριστώ πολύ.---- 1 ---- ” Παράθεση από amavroudis: “Στο miui υπάρχει ένα mod. Για το android one ξέρει κανένας; ” Στη stock εφαρμογή μηνυμάτων, πρέπει να έχει μια επιλογή όπως "Use simple characters" (ή κάπως έτσι.) Εάν δεν το βρίσκετε θα είναι κάπως αλλ…
-
Παράθεση από teobitoulas: “Απο ότι θυμάμαι κάποιος σε ενα άλλο ποστ που ειχα κάνει μου είχε πει ότι είναι πολύ πιθανό να πάρει καθώς έχει πάρει και τις υπόλοιπες. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk ” Έτσι συνέβαινε και με το μοντέλο με το NFC δηλαδή γυρνούσε και στις άλλες υποστηριζόμενες γλώσσες, μέχρι που αποφάσισαν να μην δουλεύει πλέον εκτός από Αγγλικά και Κινέζικα. Η τελευταία έκδοση που δουλεύει και σε άλλες γλώσσες στο NFC είναι η 1.0.5.22. Το ίδιο μπορεί να συμβεί ανα πάσα στιγμή …
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΠαράθεση από xnikos: “Παράθεση από dnomikos: “Πριν πάμε σε θέμα ROM και αν δεν βαριέσαι, εγκατέστησε το συνημμένο TWRP_lavender.zip και ξαναβάλε με αυτό το magisk. Με αυτό έκανα format και πέρασα το magisk και αυτό έχω ακόμα. ” ωχ, αυτό το TWRP είναι στα κινέζικα! ” Ας πάει καλά και θα φτιάξουμε δική μας έκδοση με βάση αυτό. Προς το παρόν, από το κεντρικό μενού πατάς δεξιά στο προτελευταίο εικονίδιο και στην οθόνη που θα ανοίξει, δεξιά πάνω στην υδρόγειο σφαίρα. Διαλέγεις Αγγλικά και μετά πατάς …
-
Παράθεση από ranioti: “Κάνουμε το update στην 4.0.9 η θα χαθούν τα ελληνικά? ” Η έκδοση 4.0.9 προς το παρόν δεν αναβαθμίζει το Mi Band 4 ακόμα και αν αυτό είναι στην προηγούμενη έκδοση fw 1.0.5.66 και res v60. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν το δώσαμε εμείς ακόμα. Επίσης δεν περιέχει νέα firmware για την σειρά Mi Band 3. Εκτιμώ ότι το Mi Band 3 έκανε τον κύκλο του και δεν πρόκειται να πάρει άλλη αναβάθμιση. Αν χρησιμοποιείς το επίσημο MiFit, ναι βάλτο... έτσι και αλλιώς, αν βγει νέα έκδοση firmw…