Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Xiaomi Redmi Note 7

dnomikos - - RedMi Note 7 (Lavender)

Μήνυμα

Παράθεση από George 21: “Κ εγώ με την τελευταία xtrv είμαι κ το χάνει χωρίς reboot... Περίπου κάθε μιάμιση με δύο μέρες... ” Αν δεν βαριέσαι, βάλε και συ το twrp που δώσαμε πιο πάνω και ξαναπέρνα το magisk να δούμε πως θα πάει και αν είναι να χρησιμοποιήσουμε αυτό σαν βάση για το δικό μας twrp.

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

TWRP_lavender.zipΠαράθεση από baxalo: “Δεν κανω ποτε reboot την συσκευη. μονο κατα το στησιμο αν χρειαστηκε κανα 2 φορες. απο εκει και περα δε κανω ποτε θα ελεγα.. και τωρα που μιλαμε απο περιεργεια ανοιξα τον manager και ειναι εκτος παλι. χαχαχαχα.. εχω να κανω reboot απο προχθες που το εστεινα.. ” Πριν πάμε σε θέμα ROM και αν δεν βαριέσαι, εγκατέστησε το συνημμένο TWRP_lavender.zip και ξαναβάλε με αυτό το magisk. Με αυτό έκανα format και πέρασα το magisk και αυτό έχω ακόμα.

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Παράθεση από baxalo: “Παράθεση από dnomikos: “Ποια ROM έχετε; Εγώ είμαι με την 10.3.6.0 EEA ” xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMNote7_9.8.29_v10-9 ” Μπορεί κάτι να μας έχει ξεφύγει... Μήπως το root χάνεται μετά από κάποιο reboot; Μπορείς να παρατηρήσεις αν το χάνει αποφεύγοντας να κάνεις reboot στο ενδιάμεσο;

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Παράθεση από baxalo: “Παράθεση από George 21: “Λοιπόν δοκίμασα όλα τα παραπάνω κ μετά από μιάμιση μέρα έχασε πάλι το root... Δεν ξέρω γιατί το κάνει αυτό.. Σε κανένα άλλο κινητό δεν μου έχει ξανασυμβεί.. ” και σε μενα το χανει. οχι με τετοια συχνοτητα που λες.προχθες τα εσβησα ολα, φορματ κτλ, απο την αρχη τα παντα και παλι το εχασε ενω ακομα εστηνα εφαρμογες.. και το παιρνω χαμπαρι οταν βλεπω να εμφανιζοντε διαφημησεις στις εφαρμογες και παιχνιδια. μπαινω και βλεπω οτι το adaway δεν εχει δικαιω…

• Παράθεση από sidis: “καλησπέρα, Εχω το Mi fit συνδεδεμενο με band 3. Αγορασα 2 band 3 για τις κορες μου. Υπαρχει δυνατοτητα να συνδεσω τα νεα band με το Fit, αλλα με 2 διαφορετικους λογαριασμους? Αν δεν γινεται το παραπανω, αν τα προσθέσω στον υπαρχων λογαριασμο, τα βηματα πχ θα προσμετρουνται στον δικο μου λογαριασμο? Ιδεατα, αυτο που θελω ειναι να εχω 3 διαφορετικους λογαριασμους το καθενα με τα δικα του στατιστικα. Να προσθεσω οτι δεν εχουν κινητα για να φτιαξω σε αυτα λογαριασμο... Τελος, αυ…

• Παράθεση από Alexaras: “Υπάρχει περίπτωση να φταίει το root ? ” Παράθεση από Alexaras: “Έκανα factory reset το κινητό και όλα μια χαρά τώρα δεν ξέρω τι μπορεί να έφταιγε . Ευχαριστώ πολύ όλους όσους ασχολήθηκαν μαζί μου. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Βάλε root αν θέλεις δεν έφταιγε αυτό. Θα πρότεινα να μην ξαναβάλεις custom kernel τουλάχιστον όχι αυτόν

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Παράθεση από George 21: “Παράθεση από geoanto555: “Απ' ότι φαίνεται θα πρέπει να το πας από την αρχή. ” Όταν το ξεκλειδωσα πριν 2 εβδομάδες έκανα φορματ εννοείται.. Κ μετά την ρομ.. Αυτό θέλω να αποφύγω το στήσιμο από την αρχή... ” Έχουμε κάνει τα ίδια βήματα στο ίδιο κινητό και τώρα πλέον είναι βέβαιο όχι χρησιμοποίησες τον ίδιο installer. Εγώ δεν χρησιμοποιώ κάποιο module μόνο root έχω κάνει, μήπως χρησιμοποιείς εσύ και κάποιο από αυτά σου κάνει τη ζημιά;

• Παράθεση από sv1kwz: “Του αλλαξα θεση στην σιμ .... Τιποτα αυτο ... Χαμπαρι ... Το ιδιο και στο mi8 μου Sent from my MI 8 using Tapatalk ” Δοκίμασε και εσύ να κάνεις αποσύνδεση το Mi account από το κινητό και να ξανασυνδεθείς.

• Παράθεση από Alexaras: “Καλημέρα , ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Λοιπόν κατέβασα αυτό το mifit 4.0.3 απο το geekdoing και μου έκανε κανονικά downgrade και λέω αυτό ήταν φτιάχτηκε , κατέβασα μετά το mi fit απο playstore αλλά πάλι τα ίδια. Το έβαλα σε άλλο κινητό και όλα μια χαρά και ο καιρός και update μόνο του όλα καλά. Το άλλο που παρατήρησα ήταν πως στο MI8 μου όταν πέρναγα το αρχείο για τα ελληνικά απο Notify & fitness το έκανε πολύ γρήγορα ενώ με το samsung a5 2017 έκανε αρκετή ώρα …

• Mi Band 4

dnomikos - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από tavros55: “Καλησπέρα εχω ενα προβλημα δεν μπορω να εγκαταστησω το Mi fit 4.0.8 που κατεβασα απο το φορουμ. ” Αν έχεις Mi Fit άλλου εκδότη όπως είναι και το official, θα πρέπει να το απεγκαταστήσεις πρώτα. Έτσι γίνεται με όλες τις εφαρμογές. Γενικά μπορείς να εναλλάσεις εφαρμογές του ίδιου εκδότη χωρίς απεγκατάσταση όσο βάζεις την ίδια έκδοση ή νεότερη. Αν βάλεις παλαιότερη έκδοση δεν θα σε αφήσει πριν απεγκαταστήσεις την νεότερη και ας είναι του ίδιου εκδότη. Πχ αφού τελικά βάλεις τ…

• @Alexaras Πρόσεξε γενικά μήπως πέφτει (κλείνει το Bluetooth) γιατί βλέπω στο log και bluetooth_analytics Connection_Fail_Num. Το Bluetooth θα πρέπει να είναι συνεχώς ανοικτό.

• Παράθεση από Alexaras: “Τα έχω ανοίξει αλλά τίποτα Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αν ανοίξεις το log και του ρίξεις μια γρήγορη ματιά, θα δείς ότι όλα τα διαβάζει σωστά ακόμα και την αλλαγή τοποθεσίας και την ενημέρωση Καιρού. Έχεις Mi Fit που ξέρουμε ότι δεν έχει πρόβλημα και επίσημο hw revision. Παρόλα αυτά δεν είναι 100% σωστή η επικοινωνία μέσω Bluetooth. Κάτι δεν πάει καλά και ίσως ευθύνεται ο custom kernel. Αν έχει και δυνατότητες tweking, δες τι γίνεται με το Bluetoot…

• Παράθεση από Alexaras: “Έστειλα λάθος αρχείο χίλια συγνώμη ορίστε το σωστό. mili_log[1].txt - Google Drive ” Εντάξει δείχνει και το log. Το βλέπει και το firmware αλλά δεν στο περνάει. Ίσως να μην μπορεί να το αποθηκεύσει... Δώσε όλα τα δικαιώματα στο Mi Fit ακόμα και για αποθηκευτικό χώρο και κάνε επανεκκίνηση το κινητό.

• Παράθεση από sv1kwz: “Το ίδιο θεμα εχω και 3γω στο mi8 μου , αλλα και στης συζηγου το redmi note 7. Μου τα δειχνει ολα offline ... Χωρις να εχει αλλαξει ουτε η σιμ ουτε ο αριθμος Sent from my MI 8 using Tapatalk ” Στο Redmi Note 7 τα ίδια έκανε και σε μένα. Έχω δύο SIM και ξεκλείδωσα με την SIM2 που εκεί έχω πρόγραμμα δεδομένων. ΔΕΝ έλεγε με τίποτα να το δει η Εύρεση συσκευής ενώ στο κινητό ήταν ενεργό. Μόλις έβγαλα το Mi account της δεύτερης SIM και έβαλα το Mi Account της πρώτης, συνήλθε. Δεν …

• Παράθεση από Alexaras: “Ορίστε!!! είναι root το κινητό μου ” Όλα δείχνουν καλά (ειδικά το HW revision) εκτός το log file. Αν αυτά είναι τα περιεχόμενα του mili_log.txt (/data/data/com.xiaomi.hm.health/files/log/mili_log.txt), τότε έχουμε πρόβλημα. Δεν δουλεύει σωστά το Mi Fit. Τι κινητό έχεις, τι λειτουργικό (ROM) και ποιο ακριβώς Mi Fit έχεις βάλει;

• Παράθεση από Alexaras: “Δεν μου κάνει Downgrade ούτε upgrade μου είχε κάνει στην 1.6.12 γι αυτό την έκανα Manual τώρα είμαι με mfit 4.07 και 1.6.12. Παίζει να είναι προβληματικό το band ? ” Δεν θα ήθελα να πω ακόμα αν είναι προβληματικό ή όχι... Το θέμα είναι ότι λόγω αλλαγής πολιτικής με τα watchface, αυτή τη στιγμή οποιοδήποτε γνήσιο Mi Band 4 συνδεθεί με Mi Fit μικρότερο του 4.0.8 γίνεται αυτόματα downgrade δηλαδή στο fw 1.0.5.66 για το απλό Κινέζικο και το International και fw 1.0.5.39 για τ…

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Παράθεση από George 21: “[2019.6.4] Magisk v19.3 - Root & Universal Systemless Interface [Android 4.2+] ” Το θέμα δεν είναι τι έχουν εκεί αλλά ποιον installer χρησιμοποίησες εσύ τις προηγούμενες ημέρες. Ήθελα να τα κάνω binary compare να δω αν είχαν γίνει reupload... Τέλος πάντων, τώρα έχουν τον installer που είχα βάλει και εγώ όταν ξεκλείδωσα το Redmi Note 7 και δεν έχω πρόβλημα ώστε να χάνω το root. Δοκίμασε πάλι να το εγκαταστήσεις αφού ξανακατεβάσεις τώρα το αρχείο που έχουν εκεί. Σιγουρέψου…

• Παράθεση από dnomikos: “Θα μεταφέρω σε λίγο όλα σου τα μηνύματα σε νέο θέμα να τα πούμε εκεί ” Συνεχίζουμε εδώ => Mi Band 4 δεν εμφανίζει τα δεδομένα του καιρού

• Λοιπόν, απεγκατέστησε το Mi Fit και όποια άλλη εφαρμογή έχεις εγκατεστημένη σχετικά με το mi band 4 και εγκατέστησε μόνο αυτό => MiFit-4.0.7-Greek_fw.apk. Συνδέσου και περίμενε να σου κάνει downgrade στο firmware 1.0.5.66. Μόλις τελειώσει έλεγξε αν ενημερώνεται ο Καιρός στο band. Μην κάνεις κάτι άλλο πρόσθετα. Θα το πάμε βήμα βήμα...

• Παράθεση από Alexaras: “Πραγματικά ευχαριστώ πολύ φίλε .Αλλά δυστυχώς τίποτα πέρασα το fw από εδώ How to check Hardware Variants (Mili_cinco / Mi Band 4 / Mi Smart Band 4) of the Mi Band 4 | Xiaomi Mi Band 4 | GeekDoing Και το Res 6.2 από εδώ με το mi fit MiFit-4.0.8_MB3-GR-fw_MB4-RU-lang.apk Τι μπορεί να πηγαίνει τόσο στραβά? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Θα μεταφέρω σε λίγο όλα σου τα μηνύματα σε νέο θέμα να τα πούμε εκεί