Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 761-780 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από panoskart: “Καλημερα, Θα μου φερουν ενα Amazfit bip για δοκιμη. Η εφαρμογη 3.5.2 λετε να δουλευει η θα βγαλει προβλημα? ” Ναι δεν πειράξαμε τίποτα για το bip, δεν το έχουμε άλλωστε για να κάνουμε κάτι Έχει τα official αρχεία.
-
Παράθεση από vanni: “Εμένα το χειμερινή ώρα Ανατολικής Ευρώπης μου δείχνει μια ώρα πίσω τους καρδιακούς το Καΐρο παίζει σωστά. ” Παράθεση από poseidvn: “Καλημέρα σε όλους σήμερα παρόλο που έχω βάλει χειροκίνητα την ώρα σε χειμερινή ώρα Ανατολικής Ευρώπης ο καιρός δεν μου δείχνει την τρέχουσα θερμοκρασία Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Παράθεση από spideman3: “Και εμένα έτσι από την Κυριακή με την αλλαγή της ώρας. Στην αρχή δεν συνδεόταν με τον καιρό. Έκανα κατάργηση σύζε…
-
Παράθεση από poseidvn: “Παράθεση από dnomikos: “Έχω φτάσει στις 10 ώρες με χειροκίνητη τοποθεσία GMT+2 Χειμερινή ώρα Ανατολικής Ευρώπης και ακόμα είμαι εντάξει και με τρέχουσα θερμοκρασία. Αν συνεχίσει έτσι μέχρι το πρωί, νομίζω ότι αυτή είναι και η λύση προς το παρόν. ” Δηλαδή Δημήτρη προς το παρόν να το αφήσω στο Κάιρο? ” Ναι...γενικά όποιο GMT+2 θέλεις. Εγώ επειδή δεν έχει Ελλάδα και επειδή δεν θέλω να βλέπω μόνιμα Κάιρο ή ότι άλλο, για αυτό έβαλα Χειμερινή ώρα Ανατολικής Ευρώπης
-
Παράθεση από tsagod: “Παράθεση από dnomikos: “Είμαι εδώ και 6 ώρες με χειροκίνητη τοποθεσία GMT+2 Χειμερινή ώρα Ανατολικής Ευρώπης και ακόμα είμαι εντάξει και με τρέχουσα θερμοκρασία. Έχεις περάσει το Mi Fit 3.5.2 από την πρώτη σελίδα να σου αναβαθμίσει το firmware σε 1.8.0.0 και τα resources σε v42; ” Μόνο το νέο mifit θα περάσω; Επεγκαθηστω το παλιό και ξαναπερναω το 3.5.2 Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Για αυτή τη φορά που αλλάζουν και τα 2 (firmware , resources) αν έ…
-
Παράθεση από geozn8: “Παράθεση από dnomikos: “Και το Κινέζικο να έστειλαν, το Νοέμβριο θα πάρει αναβάθμιση για υποστήριξη Αγγλικής γλώσσας. Το λένε και τα Κινεζομάγαζα στα specification αν προσέξεις. Οπότε άστο και περίμενε λίγες ημέρες. Ισως να έκαναν και λάθος. Εμένα μου έχει συμβεί και το ανάποδο μια φορά σε Mi Band 3... Αντί Κινέζικο, έστειλαν International ” Καλησπέρα σε όλους τους φίλους !! Έχω ανάμεικτα συναισθήματα γιατί τελικά μου ήρθε σήμερα ολα μια χαρά πολύ γρήγορη αποστολή κλπ αλλά …
-
Παράθεση από drivth: “Μετά από τρεις τέσσερις ώρες με χειροκίνητο gmt 2 και χώρα Ελλάδα και ενώ είχα καιρό τώρα έχω συνδεθείτε. ” Είμαι εδώ και 6 ώρες με χειροκίνητη τοποθεσία GMT+2 Χειμερινή ώρα Ανατολικής Ευρώπης και ακόμα είμαι εντάξει και με τρέχουσα θερμοκρασία. Παράθεση από tsagod: “Ρε παιδιά εγώ δεν έχω δει ποτέ την τρέχουσα τοποθεσία. πώς το βλέπω; Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Έχεις περάσει το Mi Fit 3.5.2 από την πρώτη σελίδα να σου αναβαθμίσει το firmware σε …
-
Παράθεση από vanni: “Κοίτα στην λειτουργία λέει όλα τα emoticons αλλά σου λέει να εγκαταστήσεις το Latin font αν το κάνω θα πάψω να βλέπω ελληνικά ή απλά θα περαστεί και αυτή η γραμματοσειρά; ” Μόνο μια γραμματοσειρά περνάει και είναι ενεργή. Δεν μπορείς να έχεις 2 ταυτόχρονα. Είναι η ίδια ιστορία όπως με τα fonts του Mi Band 2 που λέμε στο #3. Το Latin font έχουμε περασμένο στο Mi Band 3.
-
Παράθεση από vanni: “Λοιπόν 09:00 ακολούθησα τις οδηγίες με την ζώνη ώρας έφτιαξαν οι καρδιακοί παλμοί και η τρέχουσα στον καιρό. 09:15 η τρέχουσα ήταν 18 βαθμοί μέχρι και τις 12:30 εμφανιζόταν η τρέχουσα και μάλιστα άλλαζε πήγε μέχρι 21 βαθμούς. 12:35 κοίταξα και μου ζήταγε να ανοίξω την εφαρμογή 12:37 χωρίς να κάνω τίποτα εμφανίστηκε ο καιρός αλλά όχι ο τρέχων. Οπότε μάλλον όταν χάνετε για λίγο είναι η στιγμή που κάνει συγχρονισμό; (Γιατί όμως άλλαζε ο τρέχων βαθμούς) και όταν είναι και το mi …
-
Παράθεση από Stonebird: “Ευχαριστώ πολύ για τις οδηγίες. Έκανα έκανα εκαθάρριση δεδομένων και στα δύο που μου είπες και πάλι τίποτα. Η συσκευη που το είχα συνδεδεμένο είναι κάτι χιλιόμετρα μακριά χεχε, αλλά της έχω κάνει και factory reset γιατί το έδωσα σε συγγενή μου. 3 ερωτήσεις: - Πόση απόσταση πρέπει να είναι από το κινητό,εγω το έχω πάνω ακριβώς , και πόση ώρα θέλει για να συνδεθεί περίπου. - Η οθόνη πρέπει να είναι ανοικτή; - Χρειαζεται να κανω κάποια ενέργεια από το band; ” -Κατα την ώρα …
-
Παράθεση από Stonebird: “Οταν λες GadgetBridge? δε το βρισκω. Οτι άδεια βρήκα στις εγκατεστημενες εφαρμογες την εβαλα ενεργη. Επισης για την επιλογή του ανιχνεύσιμου δε με αφήνει να την αλλάξω σε ενεργή ” Λάθος κατάλαβα εγώ.Οπως το διάβασα από το κινητό, νόμιζα ότι θέλεις να περάσεις firmware ή γραμματοσειρά Εσύ θέλεις απλά να συνδέσεις (pair) το Mi Band 2 στην εφαρμογή. Λοιπόν πήγαινε στο κινητό στις Ρυθμίσεις > Εγκατεστημένες εφαρμογές και κάνε διαγραφή δεδομένων στην εφαρμογή Mi Fit και στο M…
-
Παράθεση από drivth: “Την πρώτη φορά εστεωσε. Μετά από δέκα λεπτά ξαναεβγαλε συνδεθείτε. Έχω δοκιμάσει κάνα τριάρι φορές και πάλι συνδεθείτε λέει, μουλαρωσε. ” Παράθεση από poseidvn: “Παράθεση από PJG: “Ξαναχαλασε μόνο του... ” Μόλις τώρα και σε μένα Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” 'Ισως σε μερικά κινητά να ξαναχαλάει με την αυτόματη ζώνη ώρας. Δοκιμάστε να μην την έχετε ενεργή και βάλτε εσείς το κινητό χειροκίνητα σε μια ζώνη GMT+2 Παράθεση από Stonebird: “Καλημέρα στην…
-
-
-
-
-
-
-