Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 841-860 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
-
-
-
-
Παράθεση από echaosad: “Οπότε αποτι καταλαβαίνω έπεσα σε μάπα παρτίδα! Μάλλον θα πάρω κάνα international να ησυχάσω.. Αν και γλυκοκοιτάζω το xiaomi Hey αλλά νομίζω δεν δουλεύει με το mi fit και αυτό είναι ένα θεματακι ” Δες εδώ. Ήδη ο @geozn8 μαζί με τον @MagicalUnicorn του GeekDoing έχουν ετοιμάσει Ελληνική εφαρμογή για το Hey
-
Παράθεση από echaosad: “Εγώ ίδια τα βλέπω. Και τα δύο τα έχω παραγγείλει εγώ με διαφορά 1 μήνα αν θυμάμαι καλά. Απλώς το δικό μου από gearbest και του φίλου από banggood. Όταν τα αγόρασα αποσο θυμάμαι δεν υπήρχε international έκδοση ακόμα Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ωχ!!! και τα 2 Κινέζικα είναι. Άρα έχεις θέμα με την οθόνη Από μπαταρία έχουν διαφορά στη διάρκεια;
-
Παράθεση από echaosad: “Το Band του φίλου μου China version χωρίς nfc και κρατάει περίπου στις 20 μέρες αλλά αποτι κατάλαβα είναι το ίδιο hw version. Όμως εκτός από την μπαταρία βλέπω και διάφορα στην οθόνη. Το αριστερά το δικό μου και δεξιά του φίλου μου. Ποιο φωτεινή οθόνη και ποιο μπλε τα γράμματα του φίλου μου. Μάλλον έπεσα σε μάπα παρτίδα Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δεν έπεσες σε μάπα παρτίδα βρε Πιό φωτεινή οθόνη (πιό ψυχρό λευκό) έχουν τα International Mi B…
-
Παράθεση από echaosad: “Μήπως έχουν βγει διαφορετικά hardware και μερικά έχουν μικρή αυτονομία στην μπαταρία. Το δικό μου σύμφωνα με το gadgetbridge είναι το 0.18.3.4 Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Πολύ σωστή παρατήρηση. Λέγαμε για τα κουτιά και τι χωρητικότητα μπαταρίας λένε από πίσω, αλλά μπορεί να έχουν κάνει παγαποντιά για να μην πω κάτι άλλο. Μόνο έτσι θα δούμε
-
Παράθεση από cacau: “Ακολούθησα τις οδηγίες του post #3 για το mi band 2, όλα τρέξαν κανονικά αλλά εξακολουθώ να βλέπω ημερομηνία στα αγγλικά... Τι κάνω λάθος? ” Πρέπει να περάσεις και το αρχείο του firmware για την ημερομηνία. Πήγαινε στο post #2 και κατέβασε το αντίστοιχο firmware για το μοντέλο σου. Το firmware για το HW revision V0.16.2.2 θα είναι έτοιμο σήμερα δεν έχει ανέβει ακόμα. Το GadgetBridge σου δείχνει πληροφορίες σχετικά με το HW revision...πχ στην παρακάτω εικόνα, έχουμε το HW: V0…
-
Παράθεση από eti666: “Αχχχχ , θέλεις να με κάνεις να παιδευτώ ε? Τι να κάνω αφού το λες θα το περάσω το αρχείο , βαριέμαι το μπάσε-βγάλε.Εδω θέλω να κάνω clean install στο RN2 κ βαριέμαι γιατί εχω να παρω αρχεία από μεσα πριν παω για fastboot. Εχω ακόμη 49% μπαταρία ” Άστο τότε για την επόμενη φορά που θα ανεβάσουμε κάποια νεότερη έκδοση με διορθώσεις/βελτιώσεις όπως πχ με ένα τουλάχιστον ΤΕΡΑΣΤΙΟ ρολόι για όσους έχουν προβλήματα... "ακοής" όπως εγώ Να έχεις υπόψη όμως ότι στο 16% (και κάτω) τη …
-
Παράθεση από annonnaki: “Καλησπέρα σε όλους. Έχω ένα θέμα με το mi band 2. Έχω βάλει το τελευταίο firmware από το δεύτερο ποστ. Όταν με καλει κάποιος αρχικά δείχνει την εικόνα του τηλεφώνου και δονείται αλλά δεν δείχνει τις πληροφορίες της επαφής. Αν το ακουμπήσω και βγάλει την μπάρα που μετράει τρεις παύλες για την απόρριψη τότε "ξυπνάει" και δείχνει τις πληροφορίες επαφής. Έχει κανείς κάποια ιδέα; ” Γενικά μπορούμε κλείνοντας και ανοίγοντας πάλι την αντίστοιχη επιλογή, να ξαναστείλουμε τις ρυθ…
-
Παράθεση από Giannisagal: “Κατεβασα πάλι το apk και το εβαλα στη sd... ερώτηση....όταν γίνει το φακτορυ ρισετ πρέπει να περάσω τα ,firmware ένα ένα από την αρχή στην σειρά; ” Tα αρχεία firmware κλπ τα πέρασες μια φορά και τέλος...τα ξεχνάς και δεν ξανασχολείσαι!!! Μόνο την εφαρμογή θα ξαναβάλεις.
-
Παράθεση από poseidvn: “Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Δημήτρη αυτό με το ποσοστό της μπαταρίας στην αρχική οθόνη του band καθώς κ η τρέχουσα θερμοκρασία στον καιρό μπορεί να γίνει;;;; Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Με την πρώτη ευκαιρία μόλις χαλαρώσουμε. Αυτό βέβαια που ξανασυζητήσαμε και πριν λίγες ημέρες με τα στοιχεία του Καιρού που στέλνει το Notify & Fitness δηλαδή το ποσοστό υγρασίας και την τρέχουσα θερμοκρασία, φαντάζει δύσκολο προς το παρόν αλλά ποτέ δεν ξέρεις …
-
-
-