Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 921-940 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από alnikou: “@dnomikos ναι τα έκανα ολα ! δεν έχω άλλο κινητό. εχω μέσα την 3.5.0 με αλγόριθμο 1.1.14---------------------------------------------- ” Τότε κάνε αποσύνδεση από το Mi Fit και συνδέσου με διαφορετικό "προσωρινό" λογαριασμό, έτσι ώστε να μη βρει αποθηκευμένο στις ρυθμίσεις του λογαριασμού το συγκεκριμένο band
-
Παράθεση από GiolaPower: “Το αρχείο που αναφέρεται στο 3ο post το ονομάζουν firmware αλλά ουσιαστικά είναι το αρχείο των γραμματοσειρών που έχει κατάληξη ft ενώ τα αρχεία firmware έχουν κατάληξη fw.Στο 664ο post ο dnomikos διευκρίνησε ότι το 3ο post αναφέρεται σε αρχείο γραμματοσειρών και όχι firmware γι' αυτό και ρώτησα αν υπάρχει στα σκαριά κάποιο firmware. ” Είναι γνωστή παράφραση το σκέτο firmware αλλά δεν πειράζει Το σωστό είναι η γραμματοσειρά του firmware όπως γράφουμε και στο #3 "Αναβάθμ…
-
Παράθεση από alnikou: “ διορθώθηκε το ρολόι άλλα δεν κάνει τίποτα από αυτά που λέει ότι κάνει απλά δουλεύει όπως πρι χωρίς αναγνώριση κτλ. μιλάω για το 2 και όχι το 3 το οποίο το περιμένω με το nfts. το 2 λοιπόν δείχνει Ελληνικά ώρα ημέρα αλλά δεν έχει αναγνώριση κλήσης ” Λογικά τώρα έχεις μόνο το Mi Fit εγκατεστημένο. Ότι δεν λειτουργεί όπως η αναγνώριση κλήσης, κλείσε και άνοιξε την αντίστοιχη επιλογή στο Mi Fit να ξαναστείλει τις ρυθμίσεις στο band 2.
-
Παράθεση από alnikou: “Καλημέρα σε όλους σας λοιπόν πήγα σπίτι το συνέδεσαν στην φόρτιση τα έσβησα ολα τα ξανά έβαλα ξανά ολα από την αρχή ! το ρολογακι είναι οκ με μια διαφορά μπήκα στις ρυθμίσεις έκανα τικ σε όλες τις εφαρμογές να μην φαίνονται από το mi band και ξανά τικ να φαίνονται ! ολα ελληνικά τό μόνο που δεν με δείχνει είναι το όνομα αυτού που με παιρνει τηλέφωνο. απο εφαρμογές άφησα μόνο την mi fit και thn mi google ” Μπράβο Για να βγάζει το όνομα ανεξάρτητα τι γλώσσα έχεις το κινητό, …
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
-
Παράθεση από SpyrosGk: “Το έχω κάνει..τα έχω σβήσει όλα και τα έβαλα ξανά..κάνει pairing για 2sec και μετά λέει πάλι οτι δεν ειναι συνδεδεμενο, στο bluetooth έχω σβήσει τα πάντα..και cashe/memor. Έβαλα και το δικό σας σκέτο, και του play store. Δοκίμασα και αποσύνδεση..και να συνδεθώ με τον google acc αντι του mi πάλι τίποτα ” Κλείσε το bluetooth από το κινητό στο οποίο το είχες συνδέσει (αν είναι κοντά στο band) και κάντο pair σε άλλο κινητό είτε με την εφαρμογή που έχουμε εδώ που ξέρουμε ότι ε…
-
Παράθεση από geozn8: “Φίλε @dnomikos και σε μένα παλιά δεν θυμάμαι που δεν το εμφάνιζε. Ναι συμφωνώ σε αυτά που λες για να δείχνει σωστά τον καιρό κλπ αλλά είναι σπαστικό να το δείχνει αυτό το παραθυράκι. Όποιος θέλει κάτι παραπάνω το ανοίγει μετά. Συμφωνώ με τον φίλο @johnnyman να μην θέλουμε πάντα να έχουμε την τοποθεσία ανοιχτή και να την ανοίγουμε μόνο όταν την χρειαζόμαστε!! Α και κάτι ακόμη θερμή παράκληση με το νέο firmware όταν με το καλό βγει ας βάλετε στην κύρια οθόνη μαζί με τα υπόλοι…
-
-
-
-
Παράθεση από alnikou: “dnomikos θα το δοκιμάσω από το σπίτι εδώ στην δουλειά μου τα έκανα ολα και παλι δείχνει την αρχική οθόνη με Ελληνικά άλλα μόνο ώρα και ημερομηνία δεν προχωραει παρακάτω σε καρδιακούς παλμούς σε φόρτιση κτλ. ” Αυτό που έχει πάθει αυτή τη στιγμή, είναι ότι κάποιο πρόγραμμα του έχει δώσει εντολή να κλείσει τα πάντα σαν αυτό που κάνουμε από το Mi Fit από τις ρυθμίσεις προβολής για το τι θα φαίνεται και τί όχι στο band και ταυτόχρονα το έκανε και μουλάρωσε. Δεν είμαι ρουφιάνος,…
-
Παράθεση από alnikou: “Τα έχω κάνει ολα άλλα τίποτα ! πως μπορώ να επαναφέρω το miband στην αρχική του διεθνή εκδοσή ?? τώρα δείχνει μόνο την ώρα με ελληνικά γράμματά ! ενώ στο κινητό τα δείχνει ολα κανονικά. προσπαθώ να συνδεθώ και δεν συνδέεται μάλλον έκανε μίση εγκατάσταση την Γραμματοσειρα από ότι καταλαβαίνω! ” Για να το επαναφέρεις στην διεθνή έκδοση, θα πρέπει πρώτα να το δεί το κινητό σου. Αν δεν ολοκλήρωνε την εγκατάσταση της γραμματοσειράς, θα σου έβγαζε ένα διπλό σύμβολο σαν αυτό που …
-
Παράθεση από johnnyman: “Στις άδειες έχει πρόσβαση για τοποθεσία. Δεν θέλω να έχω όμως την τοποθεσία ανοιχτή.Στην προηγούμενη έκδοση δεν το έβγαζε αυτό το μνμ με κλειστή την τοποθεσία. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αν κλείσεις την τοποθεσία, δεν θα παίρνεις σωστά τις πληροφορίες καιρού. Το χρειάζεται αρχικά μεν για να βρεί που είσαι, αλλά και μετά ισως να μην λειτουργεί σωστά και να μην σου δείχνει σωστά τον καιρό. Δηλαδή μπορεί έχεις καταιγίδα έξω και αυτό να λέει "Λιακ…
-
Παράθεση από echaosad: “Παίδες έχω αγοράσει 2 Mi band 3 και τα δυο Κινέζικα. Το ένα από gearbest (το δικό μου) που η μπαταριά του κρατάει 7-10 μέρες και ένα από Bangood (ενός φίλου μου) το οποίο η μπαταρία κρατάει πάνω από 20 μέρες. Σε κάποια φάση θα φορέσω του φίλου μου για κάνα μηνά να δω αν όντως ειναι θέμα band ή ρυθμίσεων ” Πριν λίγο καιρό που απαντούσα εδώ στο φόρουμ περί μπαταρίας, μίλαγα για μπαταρία 41mAh γιατί έτσι είχα πρωτοδεί στα specs και τελικά λόγο του @vanni και το μήνυμά του εδ…
-
-
-