Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 981-1.000 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από johnnyman: “Έγινε ωραία! Κάτι άλλο να ρωτήσω. Ειχα το δικό σας firmware και σήμερα πέρασα ένα firmware από το itechnews που τα δείχνει όλα μαζί με την ώρα και τα βήματα και την μπαταρία.Θα εχω κάποιο θέμα? Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Όχι κανένα... βάζεις ότι firmware θες με οτι custom Mi Fit θες (που να περιέχει την ίδια ή παλαιότερη έκδοση firmware και κατά προτίμηση την ίδια), με όλους τους πιθανούς συνδυασμούς
-
Παράθεση από johnnyman: “Παιδιά κάποια άλλη εφαρμογή fit που θα να συνεργάζεται με το mifit? Google fit ας πούμε? Ποια άλλη προτείνετε? Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αυτό είναι εύκολο και θα το δούμε άμεσα. Θέμα ωρών είναι να συνεργάζεται το Mi Fit που βγάζουμε με το Google Fit. Απλά ένα screenshot χρειαζόμαστε να δούμε σε ποιο σημείο είναι
-
Παράθεση από geozn8: “Υπάρχει περίπτωση αν όχι τώρα σε επόμενο upadate ίσως να βάλουμε στην πρώτη οθόνη μαζί με ώρα , ημέρα, βήματα να δείχνει και την μπαταριά κατευθείαν ?? Θα ήταν σούπερ !! ” Πολλά μπορούν να γίνουν, αλλά θέλει πολύ προσοχή και μελέτη γιατί δεν έχουμε τα Mi Band με το κιλό όπως ο Kirill στο Geekdoing ή ο SantaX που βγάζει το firmware του γιατρού. Αυτοί τα παίρνουν με το κιλό, δεν έχουν πρόβλημα να καταστρέψουν και δυο-τρία και τα βάζουν και σε flash sale με 5 δολλάρια που και …
-
Παράθεση από stamattack: “Καλησπέρα, Στο Mi Fit 3.5.0 δεν υπάρχει η επιλογή της σύνδεσης με Google Fit. Μπορούμε να το διορθώσουμε αυτό? Στο αντίστοιχο 3.5.0 του madoctor λειτουργούν όλα ρολόι με εξαίρεση τους χάρτες. ” Μπορείς να βάλεις ένα screenshot να δούμε σε ποιο σημείο είναι; Ο γιατρός χρησιμοποιεί σαν βάση το MiFit του Google Play (app_playRelease) ενώ εμείς το καθαρό Κινέζικο (app_NormalRelease) και ίσως δεν το περιέχει. Αν είναι έτσι και υπάρχει αυτή η διαφορά, θα το δούμε και αν χρεια…
-
Παράθεση από echaosad: “Ύστερα από 2 μήνες περίπου φοράω την 3.5.0 του φόρουμ με το τελευταίο firm και είμαι ήδη στις 9 μέρες με 16% υπόλοιπο και χωρίς δονήσεις. ” Πρόσεχέ το αυτό το "χωρίς δόνηση στο 16%". Και μένα το έκανε και πίστευα ότι δεν υπήρχε πλέον το bug στο 1.6.0.16 . Αν θες, διάβασε λίγο εδώ προσεκτικά μια που είσαι ήδη στο 16% να δεις αν στο 16% 15% ή όπου αλλού, αρχίσει τις τρελές δονήσεις και αν σταματάνε με παρατεταμένο πάτημα και απάντησέ μας σε αυτό εδώ το νήμα (όχι εκεί) μπας …
-
Ενημέρωση: Είναι σχεδόν έτοιμο και θα σας δωθεί μέχρι την Παρασκευή 12-10-18 ένα ενημερωμένο αρχείο firmware (fonts) για να βλέπετε τις επαφές σας σωστά κατά την ειδοποίηση κλήσης στο Mi Band 2, που περιέχει και όλους τους Ελληνικούς χαρακτήρες με τόνους, διαλυτικά ή και τα δύο, καθώς και το τελικό ς που μέχρι τώρα φαίνονται σαν Αγγλικά ερωτηματικά (?). forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/58297/ Από την ομάδα διαχείρισης
-
Παράθεση από thanasisk: “Εχθές το βράδυ μου ήρθε ειδοποίηση στο mi band 3 για τον καιρό και ήταν όλα τα γραμματα σε κουτάκια. μόνο οι αριθμοί φαίνονταν κανονικά. επίσης στο mi fit στις ρυθμίσεις για τον καιρό στη λέξη ειδοποιήσεων λείπει το "η" από την λέξη. ” Τα λάθη στις μεταφράσεις όπως και την αλλαγή στην εμφάνιση στις ημερομηνίες (από MM/DD σε DD/MM κλπ) τα εχουμε ήδη περάσει/διορθώσει στο crowdin από όπου βγαίνουν οι Global ΡΟΜ αλλά και οι official εφαρμογές σαν το Mi Fit, για να μην τα δι…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
Παράθεση από ntheiakos: “Καλημέρα! Νεος κάτοχος mi band 3 (προερχόμενος απο το 2 που το χάρησα στον ανηψιό), και θέλω να ρωτήσω... Επειδή δεν ειδα να αναφέρεται πουθενά.. Ειναι ασφαλής η αναβάθμιση λογισμικου κτλ μέσω του Mi band Master? Γενικά με βόλεψε σαν εφαρμογή και το προτιμώ απο το Mi fit ” Τα αρχεία έχουν την πρέπουσα δομή για τη λειτουργία του Mi Band 3 και περνάνε μια χαρά και με το Mi Fit, αλλά και με Notify & Fitness, GadgetBridge. Δεν βλέπω τον λόγο να διαφοροποιείται οποιαδήποτε άλ…
-
-
-
-
-
-
-
-
Παράθεση από dnomikos: “Δεν είναι και ότι το καλύτερο να αφήνετε την μπαταρία να πέφτει τόσο χαμηλά συνεχώς, αλλά bug ή feature, θα δούμε τελικά τι είναι... Εφόσον είπαν μερικοί ότι δεν το κάνει στο official firmware, το ξαναβλέπουμε αλλά θέλει υπομονή γιατί η μεγάλη αυτονομία του band και ο χρόνος που κάνει να αδειάσει η μπαταρία, δεν βοηθάνε στην προκειμένη περίπτωση και πρέπει να γίνουν αρκετές δοκιμές και με το official firmware. Περισσότερα για την μπαταρία, εδώ => MI band: Περί φόρτισης κα…
-
Παράθεση από stnatza: “Παιδιά καλησπέρα, Ενεργοποίησα το ξεκλείδωμα οθόνης χωρίς πρόβλημα αλλά όταν προσπαθώ να το απενεργοποιήσω, κλείνει το mi fit και μου ζητάει να κάνω αναφορά σφάλματος. Το έχει παρατηρησει κανείς άλλος; Έχω το τελευταίο mi fit ” Είναι ένα από τα δυο bug που έχουν όλες οι custom εφαρμογές Mi Fit. Τα αναφέρουμε στην πρώτη σελίδα. Για να ανοίξεις ή να κλείσεις τη λειτουργία Ξεκλειδώματος μέσω Bluetooth, Πήγαινε από το κινητό στις Ρυθμίσεις > Οθόνη κλειδώματος & ασφάλεια > Σύνθ…