Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από geozn8: “Παράθεση από dnomikos: “Πριν λίγο ανέβηκε και το fw 1.0.7.06 & res v68. ” Από ότι έριξα μια γρήγορη ματιά ούτε αυτή έχει ξανά ελληνικά ... Έλεος μα καλά γιατί τόση καθυστέρηση να ενεργοποιήσουν τα ελληνικά και γενικά όλες της γλώσσες τι κόλλημα υπάρχει ξέρουμε ?? Τουλάχιστον θα βγει αυτή η νέα έκδοση στα ελληνικά από εμάς να περιμένουμε προσθέτει κάτι ουσιαστικό η θα παραμείνουμε με την 1.0.6.16 και res v62 μέχρι να ενεργοποιηθούν επίσημα !! ” Δεν μας νοιάζει αφού είναι bet…
-
Παράθεση από echaosad: “Το είχα αναφέρει ότι έγινε μετά από φόρτιση. Σήμερα και χτες που χτύπησε όμως δεν ήταν από φόρτιση. Εγώ ακόμα μισή μπαταρία Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ποια έκδοση φοράς; Είσαι με την τελευταία επίσημη 1.0.6.16 και res v62; Μήπως να βάλεις μια από τις beta να δεις αν λύθηκε το πρόβλημα; Πριν λίγο ανέβηκε και το fw 1.0.7.06 & res v68.
-
Παράθεση από echaosad: “Οτι να ναι το ρολογακι. Αρχίζει να βαράει ξυπνητήρι χωρίς να το έχω ρυθμίσει να χτυπάει. Αρχίζω να απογοητευομαι. Και ένα παραπάνω που ακόμα δεν δώσανε επίσημα τα ελληνικά Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Πριν λίγες ημέρες συζητήσαμε εδώ για το ότι υπάρχει περίπτωση να ενεργοποιούνται τα ξυπνητήρια μετά από πλήρη φόρτιση της συσκευής. Ακόμα δεν έχει αδειάσει κάποιο από τα δικά μου για να το δω και εγώ. Μήπως πάλι στο έκανε και ενεργοποίησε τα ξυ…
-
Παράθεση από paiktaras: “Γιατί άραγε δεν περνάει η v2 από πάνω από την προηγούμενη; sent from Mi9T pro ” Η v2 περνάει πάνω από την προηγούμενη, φτάνει αυτή να μην είναι μια από τις εκδόσεις που έχουμε βγάλει με απενεργοποιημένη την αυτόματη αναβάθμιση του Mi Band 4 (no-OTA). Γενικά όταν εναλλάσσετε κανονικές εκδόσεις με εκδόσεις χωρίς OTA update και το ανάποδο, θέλει πρώτα απεγκατάσταση γιατί είναι διαφορετικά υπογεγραμμένες. Επίσης δεν μπορείς από την v2 να επιστρέψεις χωρίς απεγκατάσταση στην …
-
Παράθεση από Noctifer: “Έκανα το update για την ελληνική κανονικά όπως αναγραφόταν στις οδηγίες και μετά από όλη την διαδικασία ενώ όλα έχουν μεταφραστεί στα ελληνικά οι μέρες στην αρχική οθόνη φαίνονται σε άλλη γλώσσα. Τι μπορώ να κάνω για να το φτιάξω; ” Πέρασε και το βασικό αρχείο πόρων v49 (resources) ή οποιοδήποτε άλλο αρχείο resources v49 που έχουμε ανεβάσει ως Θέματα ( Digital Clock, Avengers κλπ) και θα φτιάξει.
-
Παράθεση από giorgos.m: “Καλησπέρα, ακολούθησα τον οδηγό για να βάλω ελληνικά στο mi band 3. Ενώ κάνω update το πιο πρόσφατο αρχείο ( Mili_hankou_2.4.0.20_custom_greek_by_xiaomi-miui.gr) και φθάνει στο 100% , γράφει update failed. δοκιμάζω και 2η μέθοδο αλλά τίποτα. έχω την έκδοση 2.4.0.20 και to hardaware version του mi fit 3 είναι v0.18.3.6. τι μπορώ να κάνω για να μπουν ελληνικά? ” Σύμφωνα με το HW revision που έχεις (V0.18.3.XX), χρειάζεσαι τα αρχεία Mili_wuhan*
-
Παράθεση από karas13: “Δηλαδή θα κάνω απεγκατασταση του mi fit θα βάλω τα firmware και μετά θα κάνω εγκατάσταση του fit; ” Ασε τώρα το MiFit που έχεις και κάνε ότι έκανες πριν και έπαιρνες το λάθος αλλά αυτή τη φορά, κατέβασε αποσυμπίεσε και πέρασε τα αρχεία Mili_hankou*
-
Παράθεση από amavroudis: “Από ότι βλέπεις έχεις: * Mi Band 3 * V0.23.18.49 Κάτσε να το δούνε οι @dnomikos @lallasgr να μας πουνε τι ακριβώς πρέπει να κάνεις. Νομίζω ότι θέλει πέρασμα με notify αυτά τα δύο αρχεία: Mili_hankou_2.4.0.20_custom_greek_by_xiaomi-miui.gr_fw.zip Mili_hankou_v49_custom_greek_by_xiaomi-miui.gr_res.zip και μετά χρήση του mifit που θα βρεις στη πρώτη σελίδα του ννήματο: Mi Fit 4.0.10 Greek_fw Stable by xiaomi-miui.gr ” Τι να πούμε; Μια χαρά τα είπες Τα mili_hankou πρέπει να…
-
Παράθεση από John_Lambrakis: “Δύο ρολόγια miband 3 το ένα στην οθόνη του δείχνει εικονίδιο με διάδρομο και ασκηση , το άλλο όχι Mi fit 4.0.8 από την πρώτη σελίδα του ποστ. Και έκδοση 2.4.0.20 Τι παίζει;;; Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Πήγαινε στο Mi Fit > Προφίλ > Mi Band 3 > Ρυθμίσεις προβολής και δες μήπως έχεις κατεβάσει κάτω από το "Κρυμμένα αντικείμενα" το μενού της Προπόνησης.
-
Ανακοίνωση: Έγινε ενημέρωση της εφαρμογής Mi Fit στην έκδοση 4.0.10 Δεν περιέχει νέα αρχεία firmware για τη σειρά Mi Band 3. Αφαιρέθηκαν όλες οι γλώσσες πλην Ελληνικών και Αγγλικών για να μικρύνει το μέγεθος της εφαρμογής. Για να κατεβάσετε την εφαρμογή, πηγαίνετε στην πρώτη σελίδα αυτού του νήματος. ! ! ! Καλά Updates ! ! ! Από την ομάδα διαχείρισης
-
Παράθεση από papasotiriou8: “Υπάρχει έκδοση Mi Fit, για μόνιμα στα αγγλικά σε κινέζικο band και να μην έχει ενεργό το OTA update; Έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί με οποιοδήποτε Mi Band 4 είτε για κανονική χρήση, είτε για τη δοκιμή μελλοντικών beta firmware; ” Όχι δεν υπάρχει αλλά θα βγάλουμε στην επόμενη έκδοση της εφαρμογής.
-
Παράθεση από Sula Diamant: “Καλησπέρα σας, να κάνω και εγώ μια χαζή ερώτηση ίσως. Υπάρχει τρόπος να μεγαλώσουμε λίγο τα γράμματα στο mi band 4; Στο 3 ήταν πιο εύκολο να διαβάσω τα γράμματα. ” Όχι δεν γίνεται
-
Παράθεση από NiTroGen: “Δεν βλέπω κάτι εγώ στο log: Source Code (1 line)Με την έκδοση 4.0.9 του Mi Fit που υπάρχει στο πρώτο μήνυμα. ” Ούτε εγώ βλέπω. Μπορεί να αφορά μόνο το μοντέλο Mili_hankou που δεν το έχουμε.
-
Παράθεση από Gaspar: “Hello! Έχω το mi band 3 και μέχρι στιγμής πέρναγα το firmware που έχει στη πρώτη σελίδα αρκετά εύκολα. Από εχθές που έβαλα την εφαρμογή στη βερσιόν 4.0.9 το band έκανε και αυτό update στη 2.4.0.32. Επειδή πιο πάνω διάβασα ότι δεν έβγαλαν update για το band τι είναι αυτό; Thank you ” Πιθανόν να πήρε και αυτό OTA update για πρώτη φορά. Δεν ξέρω τι άλλο να υποθέσω... Τα δικά μας παραμένουν όπως είναι και δεν βρίσκω πουθενά αναφορά για fw 2.4.0.32. Αν έχεις πρόσβαση root στο κι…
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΠαράθεση από xnikos: “Παράθεση από dnomikos: “Πρέπει μετά την αλλαγή του TWRP να περάσεις ξανά το magisk. ” λοιπόν το έκανα κι αυτό, απεγκατάσταση του magisk μέσα απ την εφαρμογή και ξανά εγκατάσταση μέσα από το παραπάνω TWRPσε 2-3 μέρες το έχασε πάλι (με μνμ για αναβάθμιση του magisk) ” Θα μας τρελάνει αυτό το πράμα... Δεν ξέρω τι άλλο να σκεφτώ τώρα. Σε μένα, βράχος ούτε κιχ δεν κάνει. Υπόψη δεν έχω βάλει modules... μόνο root έχω κάνει.
-
Παράθεση από Octaviastikos: “Εμεις με τη. 4.0.9 τι θα γίνει;; ” Είναι beta έκδοση αν την βάλεις θα γυρίσει πίσω στην 1.0.6.16. Περιμένουμε να βγει επίσημα. Το NFC είναι διαφορετική περίπτωση για αυτό βγάλαμε το MiFit 4.0.7 χωρίς OTA update για να έχουμε και custom watchfaces (όσο πάει και όσο δεν δημιουργεί πρόβλημα με τις βελτιώσεις των firmware). Προς το παρόν, δεν υπάρχει λόγος να βγει και 4.0.9 χωρίς OTA update για αυτό το λόγο. Αν θέλεις να την δοκιμάσεις, βάζεις το 4.0.7. Πάντως μια χαρά ε…
-
Για τους Beta testers, νέο fw 1.0.7.02 & res v66 συνημμένα στην πρώτη σελίδα. Χρησιμοποιείστε το MiFit-4.0.7-Greek_MB4-RU-lang_no-OTA.apk. Δουλεύει επιτέλους κανονικά με Ελληνικά και στο μοντέλο με το NFC ενώ μέχρι τώρα η τελευταία έκδοση που δούλευε με Ελληνικά ήταν η 1.0.5.22. Θα ανανεωθεί και το ανάλογο νήμα σε λίγο.