Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Παράθεση από alnikou: “Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από alnikou: “Σε ευχαριστώ Άλλα υπάρχει και ενα άλλο προβλημα στο ξεκλείδωμα οθόνης μαυρίζει την οθόνη και δεν δουλεύει ” Ποια οθόνη; Στο band ή στο κινητό; Περιέγραψε πιο αναλυτικά το πρόβλημα. ” Στό κινητό και δεν δουλεύει μετά το άνοιγμα του κινητού. Δηλαδή πάω στο band ανοίγω ο ξεκλείδωμα οθόνης και μου μαυρίζει την οθόνη του τηλεφώνου κάτι που δεν μου έκανε στο Redmi note 3, και ασφαλώς δεν δουλεύει το άνοιγμα του τηλεφώνου με το BT Δη…

• Mi Band 4

dnomikos - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από geozn8: “Παράθεση από dnomikos: “@geozn8 Κάνε επαναφορά ρυθμίσεων (reset) στο band. Αν σε ενδιαφέρει να βλέπεις και στο band τα ημερήσια στατιστικά, προτίμησε να το κάνεις μόλις αλλάξει η ημέρα δηλαδή το βράδυ στις 00:01. ” Καλησπέρα και καλή εβδομάδα. Λοιπόν @dnomikos έκανα το reset αλλά ξανά δεν μου μετράει σωστά της θερμίδες..!!Μάλιστα το πρωί έβγαλα φώτο πριν και μετά της προπόνηση και ξανά αποθηκεύει ότι να ναι !!Είναι δυνατόν να ξεκινάς με 37 θερμίδες να κάνεις 1.30 ώρα γυμνασ…

• Παράθεση από alnikou: “Σε ευχαριστώ Άλλα υπάρχει και ενα άλλο προβλημα στο ξεκλείδωμα οθόνης μαυρίζει την οθόνη και δεν δουλεύει ” Ποια οθόνη; Στο band ή στο κινητό; Περιέγραψε πιο αναλυτικά το πρόβλημα.

• Παράθεση από alnikou: “Όταν γυρίζω σε Default γίνονται Αγγλικά ξανά, όταν το έχω στα ρωσικά δείχνει Ελληνικά ! Πρέπει να το εχω συνέχεια στα Ρωσικα ? ” Εγκατέστησε αυτό το Mi Fit => MiFit-4.0.9_MB3-GR-fw_MB4-RU-lang.apk και θα παραμείνει μόνιμα στα Ρώσικα. Στο Notify & Fitness, άστο στο Default.

• Mi Band 4

dnomikos - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από echaosad: “Εχει βγει 1.0.6.26? Εγώ με την 1.0.6.16 είμαι και μου το κάνει Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ναι βγήκε αλλά όχι επίσημα. Beta έκδοση είναι.

• Παράθεση από Toyota_gr: “Εβαλα το νέο mifit, αλλά δε μπορώ πλέον να βαλω watchface. Οποίο και να κατεβάσω δε το εμφανίζει στο Ον-λαιν οθόνες band. ” Εγκατέστησε το MiFit 4.0.7 που υπάρχει εδώ => Ελληνική μετάφραση για το Mi Band 4 NFC (τρέχουσα έκδοση resources v52) που έχει απενεργοποιημένη την αυτόματη αναβάθμιση/υποβάθμιση του Mi Band 4. Έτσι θα έχεις κανονικά τα watchface αλλά θα πρέπει να αναβαθμίζεις μόνος σου το Mi Band 4. Αν τελικά βάλεις αυτό το MiFit, κατέβασε από αυτό εδώ το νήμα από …

• Mi Band 4

dnomikos - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από echaosad: “Μετα από φόρτιση παρατήρησα ότι ενεργοποιητε το alarm στο band 7 η ώρα το πρωί. Προσωπικά το έχω απενεργοποιημενο. Όπως και η φωτεινότητα από το 4 που το έχω πάει στο 3. Το παρατήρησα 2 φορές που το φορτισα. Συνήθως το φορτίζω όταν φτάσει στο 10-15 %. Και φοράω το επίσημο mi fit σε international band . Έχει παρατηρήσει κάνεις κάτι ανάλογο? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ναι μου το έκανε και εμένα όταν το πρωτοπήρα στα χέρια μου. Χωρίς να το έχ…

• Xiaomi Redmi Note 7

dnomikos - - RedMi Note 7 (Lavender)

Μήνυμα

Παράθεση από xnikos: “η αλήθεια είναι ότι εγώ δεν έκανα πρώτα uninstall το magisk απλά άλλαξα TWRP... ” Πρέπει μετά την αλλαγή του TWRP να περάσεις ξανά το magisk.

• Γενική συζήτηση για το Mi A1

dnomikos - - Mi A1 (Tissot)

Μήνυμα

Παράθεση από no.clue: “το πηρα απο ελλαδα ναι... Ολους τους συγχρονισμους τους ειχα ενεργοποιημενους με τo Googke account μου. Εννοεις να μπω στο λογαριασμο μου στην google? Εχω μπει απο pc και δεν βλεπω κατι... Αυτα τα κομματια που λες τα εχω πεταξει! Αυριο θα παρω ενα ανταπτορακι.. ” Δεν έχω ακριβή εικόνα πως τα συγχρονίζει και αν έχεις βάλει κάποια άλλη τρίτη εφαρμογή από την stock, αλλά υποθέτω ότι κάπως θα πρέπει να τα συγχρονίζει σε κάποιο cloud όπως στην περίπτωση της εφαρμογής Mi Notes.

• Παράθεση από fatsas7: “Δεν είπα ότι δεν σε πιστεύω και ρωτάω συνέχεια και άλλους αλλά το έκανα αυτό που μου λες και δεν βρήκα λυση, εξάλλου το notify το έχω κλειστο συνέχεια και την εφαρμογη την έχω από το mi band 3 και δεν μου έχει δημιουργησει ξανά θεμα και επειδή δεν μπορώ να βρω μια λυση,γι'αυτό ρωτάω συνέχεια ” Έπρεπε τότε να απευθυνθείς σε αυτόν τον οποιονδήποτε που σου απάντησε (σε εμένα δηλαδή στην προκειμένη περίπτωση) και να του πεις "έκανα αυτό που μου λες και δεν βρήκα λυση........" …

• Mi Band 4

dnomikos - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από studiosakis: “Τίποτα...ξανά πέρασα την αγγλική βερσιόν μήπως αλλά μπα... Άραγε να είναι μόνο στο δικό μου; ή έτσι είναι το συγκεκριμένο activity tracker? ” Σε όλα τα mi band που έχω πάνω στο γραφείο δεν το κάνει αυτή τη στιγμή ενώ όπως σου είπα και πριν, το είχα παρατηρήσει μια δυο φορές στο παρελθόν. Κάτι συνέβη και θέλω να πιστεύω ότι είναι και σε σένα παροδικό. Με το reset βέβαια θα έπρεπε να σταματήσει να το κάνει. Τέλος πάντων όπως είπε και ο @Sim, απλά γκατζετάκια της πλάκας ε…

• Παράθεση από fatsas7: “Εγω παντός παιδιά όπως έγραψα και παραπάνω πέρασα την 4.0.9 των παιδιών στην πρώτη σελίδα και δεν έχω ελληνικα.δεν δουλεύω τίποτα άλλο εκτός από το mi fit,απλά εχθές άνοιξα λίγο το notify για να βάλω ένα θέμα στο ρολόι και μετά άλλαξε στα αγγλικά.τι να κάνω για να μπουν πάλι ελληνικά και λέτε να φταίει το notify;;;;; ” Σου απάντησα ήδη χθες εδώ. Δικαίωμά σου είναι να μην με πιστεύεις και να ξαναρωτάς... Σε παρακαλώ όμως μην το κάνεις σε διάφορα σημεία του φόρουμ με μηνύματ…

• Mi Band 4

dnomikos - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από studiosakis: “καλημέρα Τίποτα...τα ίδια Εχω ανοιχτο το mi fit και απλώς κουνάω το χέρι και αυτό γράφει βήματα. Σας συμβαίνει και σε σας παιδιά που το έχετε; ” Το έχω δει στο παρελθόν μια δυο φορές στο mi band 3 αλλά ήταν παροδικό και σταμάτησε. Με τόσα reset και "φλασαρίσματα" που τρώνε οι συσκευές, δεν έχω εικόνα γιατί το έκανε και πως σταμάτησε Για κλείσε το Bluetooth στο κινητό για να διακόψεις την σύνδεση και κούνησε πάλι το χέρι σου. Δες αν καταγράφει πάλι τα βήματα το band από…

• Παράθεση από gkatsogr: “Τελικά πέρασα ξανά την ROM αλλά το πρόβλημα παραμένει. Δεν ξέρω τι άλλο μπορώ να κάνω. ” Δεν φτάνει να περάσεις την ROM έτσι από πάνω. Για να είσαι σίγουρος ότι δεν έχει κάποια βλάβη το κινητό ως συσκευή, θα πρέπει να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και να το στήσεις από την αρχή ως νέα συσκευή χωρίς να επαναφέρεις κάποιο backup. Ακόμα καλύτερα, να περάσεις την fastboot ROM επιλέγοντας clean all. Ακόμα καλύτερα (δις ), να το κάνεις χρησιμοποιώντας την EEA ROM αν …

• Mi Band 4

dnomikos - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από studiosakis: “καλησπέρα σας Ρε παιδιά λύστε μου μια απορία Αυτό γράφει την κάθε κίνηση του χεριού μου σαν βήμα. Για καφέ κάθομαι,στον καναπέ κάθομαι αυτο γράφει βήματα. Τι γίνεται;εχω πειράξει κάτι; στο verge που ειχα δεν γινόταν αυτό. Ευχαριστώ για κάθε βοήθεια προκαταβολικά. ” Κάνε επαναφορά ρυθμίσεων στο band από το Περισσότερα > Ρυθμίσεις.

• Γενική συζήτηση για το Mi A1

dnomikos - - Mi A1 (Tissot)

Μήνυμα

Παράθεση από no.clue: “ευχαριστώ πολύ. δε θα με ένοιαζε να κάνω reset γιατί όλα τα έχω backup. Απλά έχω σημαντικές σημειώσεις στην εφαρμογή των σημειώσεων του κινητού, που δεν έχω πάρει backup (νομίζω αυτές δεν συγχρονίζονται) και δε θέλω να τις χάσω! Έχω μείνει στο μεταξύ και χωρίς τηλέφωνο γιατί αυτό παίρνει micro sim και ένα εφεδρικό που έχω παίρνει κανονική sim... την πάτησα! ” Συγχρονίζονται και οι σημειώσεις εκτός και αν το απενεργοποίησες εσύ. Μπες από το PC στο λογαριασμό σου και κοίταξέ…

• Παράθεση από vasdiam: “Καλησπέρα στην παρέα, ενώ όλα δούλευαν κανονικά με ελληνικά, εκσνα αναβάθμιση στην καινούργια έκδοση και δεν μπορώ να ξαναβάλω τα ελληνικά με τίποτα. Όταν επιλεγω ρώσικα σαν γλώσσα μου βγάζει ρώσικα και όχι ελληνικά. Τρέχω την ελληνική εφαρμογή τελευταία έκδοση και έχω βάλει τα resources v65. ” Το resources v65 και το firmware 1.0.6.26 είναι beta εκδόσεις και είναι στην πρώτη σελίδα απλά σαν συνημμένα για όσους θέλουν να πειραματιστούν με την νέα έκδοση. Έτσι κερδίζουμε κα…

• Xiaomi Redmi Note 7

dnomikos - - RedMi Note 7 (Lavender)

Μήνυμα

Παράθεση από baxalo: “σχεδον βδομαδα, εκανε και την αναβαθμιση, εγιναν και κανα 2 restart και δε το εχασε σε μενα. με το twrp που εδωσε ο dnomikos. ειμαι με την προτελευταια XTRV Developer. ” Πέρασες απλά twrp και εγκατάσταση το magisk ή έκανες πρώτα format data με το νέο twrp και όλα τα σχετικά;

• Παράθεση από fatsas7: “Καλησπέρα παιδιά .πέρασα την 4.0.9 που λέει στην πρώτη σελίδα και ενώ όλοι την ημέρα ειχα ελληνικά ξαφνικά γύρισε στα αγγλικά.ξερει κανεις τι έχει συμβεί;;;η τι πρέπει να κάνω για να γυρίσει στα ελληνικά;;; ” Δεν υπάρχει περίπτωση να στο κάνει αυτό από μόνο του το ειδικό Mi Fit που υπάρχει σε αυτό το νήμα στην πρώτη σελίδα. Πιθανώς αυτό έγινε γιατί έχεις ταυτόχρονα και το Notify & Fitness ή κάποια άλλη εφαρμογή. Σε αυτή την εφαρμογή, να αφήσεις τη γλώσσα του band 4 στο def…

• Παράθεση από Alexandros Stamatopoulos: “Καλημέρα, με την 4.0.9 μπορούμε να βάζουμε custom watch faces ή να μείνουμε στην 4.0.7? ” Εγκατέστησε αυτή την έκδοση => MiFit-4.0.7-Greek_MB4-RU-lang_no-OTA.apk εφόσον βέβαια χρησιμοποιείς μετάφραση που θέλει το band να είναι μόνιμα στα Ρώσικα. Έτσι θα μπορείς να αναβαθμίζεις χειροκίνητα το Mi Band 4 χωρίς αυτό να ξαναγυρνάει πίσω...Θα χρειαστεί πρώτα απεγκατάσταση η 4.0.7 που έχεις τώρα. Διάβασε εδώ γιατί, για να μην τα ξαναγράφω.