Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 861-880 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από pavlidisc: “@caeser Για του λόγου το αληθές...βρήκα ένα παλιό screeshot απο το iPhone 6plus που ειχα. ” Δεν αμφισβήτησα του λόγου σου το αληθές...αλοίμονο και ευχαριστώ που μπήκες στο κόπο να ανεβάσεις screenshot! (Ομολογουμένως ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ επίδοση!). Ωστόσο, ως ΜΗ χρήστης Iphone δεν έχω προσωπική άποψη για τις συγκεκριμένες συσκευές. Αυτό που εξέφρασα παραπάνω δεν ήταν τίποτα άλλο απο "αναπαραγωγή" σχολίων και παραπόνων που έχω ακούσει προσωπικά απο αρκετούς χρήστες iphones, που λό…
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 σε Marshmallow 6.0.0 για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
caeser - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΚυκλοφορεί η GTV 6.9.15. Δες ΕΔΩ
-
Παράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από caeser: “Όπως ...π.χ. μπαταρία, ε? (Ας είναι καλά τα power banks...!) ” To 6s Plus έβγαζε 12 ώρες οθόνη ("Χρήση" για την ακρίβεια το ανέφεραν εκεί...) με 2800Mah.Το Rn3 pro βγάζει 9 με 4000Μah μπαταρία. ” Οι χρήστες iPhones άλλα λένε (και γκρινιάζουν), αλλά ...whatever...!
-
Παράθεση από ntikas: “Του έκανα το calibration αλλά δεν διωρθωσε κάτι.και ή rom πού έχω είναι του galen..σε ορισμένες rom είναι ποιό εμφανές το πρόβλημα και σε άλλες οχι.. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Έχεις βάλει tempered glass στη συσκευή σου? Πάρα πολλές φορές αυτό είναι η αιτία για το πρόβλημα που αναφέρεις (με την προϋπόθεση ότι έκανες σωστό καλιμπράρισμα και δεν βελτιώθηκε τίποτα). Καθάρισέ τη περιοχή του αισθητήρα πάρα πολύ επισταμένα και αν συνεχίσει το πρόβ…
-
Περι ανέμων και υδάτων !!!
caeser - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαιδιά υπάρχει παρόμοιο θέμα ΕΔΩ
-
Αλλαγή flex port
caeser - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από karfam: “μάλλον για προβληματική πλακέτα έπεσα.. ” Έτσι πιθανολογώ και εγώ.. ότι η πλακέτα είναι ελαττωματική.
-
Αλλαγή flex port
caeser - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΡίξε μια ματιά στο 01:00 ακριβώς, να δεις από που βγάζει τη κεραία με το τσιμπιδάκι... youtube.com/watch?v=po7c4AflINM
-
Αλλαγή flex port
caeser - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΝομίζω ότι σε αυτές τις περιπτώσεις Ή "πιάνει" Ή ΔΕΝ "πιάνει"... Δεν υπάρχει "πιάνει λίγο"... Επίσης απο τη στιγμή που πιάνεις 3G (έστω και "λίγο" όπως λες) άρα την κεραία την κουμπώνεις ΣΩΣΤΑ... αλλιώς δεν θα έπιανε ΚΑΘΟΛΟΥ, εάν ήταν λάθος κουμπωμένη... Αυτά σαν "γενικές αρχές"... Τώρα απο κεί και μετά παίζουν και άλλοι παράγοντες και ο "προφανής" να σκεφτώ είναι ότι το ανταλλακτικό που σου έστειλαν για κάποιο λόγο είναι προβληματικό... Άλλος παράγοντας είναι ότι προφανώς η συσκευή σου είναι η …
-
Αλλαγή flex port
caeser - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΗ κεραία συνδέεται εκεί που δείχνω στη φώτο σου, με το βέλος, εάν αυτό ρωτάς... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/19442/
-
Εγκατάσταση νέας ROM στο Redmi 1S
caeser - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από reborn: “Mi recovery έχουμε Sent from my HM 1S using Tapatalk ” Ο οδηγός είναι έτοιμος, στη 1η σελίδα.
-
caeser - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “@caeser Καλα δεν παίζεσαι ΕΣΥ!! Που τις είχες τις φωτο φυλαγμένες? ” Τελικά τις βρήκα... κάπου χωμένες βαθιά μέσα στο PC μου...
-
caeser - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΈτοιμο!
-
caeser - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΚάποια στιγμή το tinypic έπαθε προφανώς κάποιο ..."κοκομπλόκο" και έσβησαν πολλά απο τα images που φιλοξενούσε με αποτέλεσμα να σβήσουν και αρκετά δικά μας (υπάρχουν απώλειες και σε άλλους παλιούς οδηγούς). Τότε (εκείνη την εποχή), έτσι ανεβάζαμε φωτογραφίες στο φόρουμ τις οποίες δυστυχώς δεν έχω κάπου στο σκληρό μου... Ουσιαστικά πρέπει να ξαναφτιαχτεί ο οδηγός. Ωστόσο ο οδηγός είναι απο το "Μεσαίωνα" περιγράφοντας εγκατάσταση ρομ με το εργοστασιακό Mi-Recovery... Εσείς έχετε Mi-Recovery στις σ…
-
Πρόβλημα με δόνηση.
ΜήνυμαΠαράθεση από babbis87: “Αγόρασα ολόκληρο κινητό για ανταλλακτικά από ένα παιδί πού πούλαγε εδώ μέσα και την άλλαξα αλλά τίποτα πάλι τα ιδία.!!!! Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μπάμπη, η άποψή μου είναι ότι το κινητό δεν είναι σαν το αυτοκίνητο, που μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάμποσα κομμάτια του ως ανταλλακτικά! Π.Χ. Η οθόνη ενός Mi Note Pro συνήθως ΔΕΝ βγαίνει άθικτη, για να τοποθετηθεί σε ένα άλλο κινητό. Οπότε πιό είναι το νόημα να αγοράσεις ένα κινητό που δεν μπορ…
-
Παράθεση από turbomiui: “Ευχαριστώ για το link, είναι γνωστά αυτά. Το point είναι ότι ο κάτοχος του THL θεωρούσε (λανθασμένα) δεδομένο, ότι εφόσον υποστήριζε DSA το σαραβαλάκι του, δε θα είχε τέτοιο θέμα με το redmi. Παρεπιπτόντως, υπάρχει κάποιο xiaomi DSA? ” Τα DSA κινητά τείνουν να καταργηθούν απο την αγορά, λόγω του ότι έχουν δύο δέκτες και το SAR συνήθως είναι απαγορευτικό, συν του ότι έχει πολύ μεγάλη κατανάλωση ενέργειας (μπαταρίας) με αποτέλεσμα σε ένα smartphone να γίνεται ακόμη μεγαλύτ…
-
Πρόβλημα με δόνηση.
ΜήνυμαΠαράθεση από babbis87: “Η καλώδιοταινία πού έχει συνδέει και την την οθόνη μαζί οπότε θα έπρεπε να βγάλω και την οθόνη μαζί και να την βάλω στο άλλο κινητό πού έχω για spare.οπότε δεν έγινε αυτό..μήπως τελικά να μην αποκλείσουμε την περίπτωσή software? ” Η καλωδιοταινία που έχει βγαίνει φυσικά, ΧΩΡΙΣ να βγει η οθόνη, επειδή ΔΕΝ συνδέεται στη οθόνη, αλλά στη μητρική πλακέτα (όπως φαίνεται τη φωτογραφία!). Η δε σύνδεση γίνεται με "μπρίζα". Άρα, βγάζεις τη "μπρίζα" και απελευθερώνεται η καλωδιοταιν…