Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 881-900 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από turbomiui: “Ένας φίλος έχει το redmi 3 pro και έχοντας 2 κάρτες SIM παρατήρησε ότι όταν έχει κλήση στη μία, τότε η άλλη φαίνεται ανενεργή. Δεδομένου ότι το redmi 3 είναι dual standby, η συμπεριφορά αυτή είναι φυσιολογική. Ωστόσο επειδή παλαιότερα είχε ένα THL της πλάκας, το οποίο όμως όταν σε καλούσαν στη δεύτερη SIM τότε σου έδινε επιλογή να κλείσεις την πρώτη και να συνεχίσεις με τη 2η, έχει εκνευριστεί! Υπάρχει περίπτωση να αλλάξει κάποια ρύθμιση στο redmi ? ” Υπάρχουν 2 ειδών du…
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Πάντως μεγάλο παπατζιλίκι της WIND. Να δεις που και άλλοι θα νομίζουν ότι έχουν 3G, ειδικά αυτοί με μία κάρτα sim της WIND. ” Το κάνουν όλες σίγουρα, αν όχι συνέχεια, τουλάχιστον περιστασιακά... Πριν λίγες μέρες το έκανε η Vodafone... (με την οποία είχα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ προβλήματα... Θα τα πω κάποια στιγμή!)
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Ευχαριστώ για την έγκαιρη παρέμβαση. ” Γι'αυτό οι "Χιώτες" πάνε δυό-δυό! Αν δεν σκάλιζες εσύ, ποιός θα το καταλάβαινε νομίζεις?
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 σε Marshmallow 6.0.0 για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
caeser - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από JimKarvo: “Σε εμένα που έχει 3G και στις δύο κάρτες, είναι κάποιο "πρόβλημα"? ” Πρόσεχε μην τυχόν και μπερδεύεσαι κατά λάθος με την ονομασία της εταιρείας, που έχει στο λογότυπό της τις ενδείξεις 3G ή 4G. Έχουμε μια παρόμοια συζήτηση ΕΔΩ... (just in case...)
-
Παράθεση από soulg: “Νομίζω καλό είναι για τις ελληνικές rom να φαίνεται ότι ότι προφέρει η μητρική εταιρία το προσφέρουν και οι δικές μας. Εγώ θα ήθελα στον πίνακα να φαίνεται και από πότε υποστηρίζεται κάθε future σε κάθε rom, έστω και χοντρικά. Εκεί θα φαινόταν και πόσο μπροστά είναι κάποια ελληνική rom που ανάγκασε την μαμά εταιρία να το υιοθετήσει. ” Εχω την εντύπωση ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει (ή είναι δύσκολο?), επειδή κάποια features, πότε εμφανιζόντουσαν περιστασιακά, πότε άλλαζαν τρόπ…
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Δεν νομίζω να είναι αυτό που λες , γιατί πριν δεν το έκανε. Επίσης αν ήταν το 3G μέρος του ονόματος δεν θα αναβόσβηνε. Αλλά θα το δοκιμάσω για να είμαστε 100% σίγουροι και θα ανεβάσω σε αυτό το μήνυμα screenshots. ” Δεν επιμένω ότι είναι αυτό, απλά είπα να το σιγουρέψεις με μια αλλαγή ονόματος. Όσο για το γεγονός ότι δεν το έκανε πριν, αυτό πιθανόν να ωφείλεται στην εταιρεία, που προφανώς άλλαξε την default ονομασία της...
-
Παράθεση από soulg: “@caeser Διευκρίνηση: απλώς τα ανέφερα για την ακρίβεια του πίνακά σου και τίποτα περισσότερο. Προσωπικά προτιμώ τις ελληνικές rom και αν δεν έχω βάλει κάποια είναι γιατί α) έχω ελαχιστότατο ελεύθερο χρόνο, β) τον ελεύθερο χρόνο που έχω βαριέμαι να κάτσω να περάσω rom, γ) όσο δουλεύει και μου κάνει τα χατήρια η GOD που έχω θα συνεχίσω να βαριέμαι. Συγχαρητήρια για τη δουλειά σου. Χρειαζόταν κάτι τέτοιο. ” Ναι βρε, ευχαριστώ πολύ! Το κατάλαβα ότι το ανέφερες για αυτό. Είναι λο…
-
@GR_Macedon, Θανάση κοίτα τι εννοώ... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/19108/
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Σε συνέχεια εντυπώσεων της πρώτης KENZO THUNDER ROM και όχι της διορθωμένης. Φοράω 2 κάρτες sim, μια της WIND με επιλογή για ομιλία και μια COSMOTE για δεδομένα. Ως γνωστό μπορούμε να επιλέξουμε μόνο μια κάρτα για 3G-4G, η άλλη λειτουργεί μετά την επιλογή της data sim σε 2G(GSM). Παρατήρησα ότι η Cosmote δούλευε μόνο σε 2G και η Wind έδειχνε 3G Κοίταξα στις ρυθμίσεις μήπως είχε αλλάξει κάτι, αλλά δεν είχε αλλάξει. Η Cosmote ειχε επιλογή κανονικά για δίκτυο 4G. Έκανα επα…
-
Παράθεση από soulg: “@caeser Όταν έβαλα global developer από China stable (χωρίς ξεκλείδωμα bootloader) είχα και εγκατεστημένο, χωρίς δικές μου ενέργειες το SwiftKey. Επίσης δεν βλέπω κινέζικες εφαρμογές. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Εεεε... αυτό είναι καλό νέο βρε! Όλοι βελτιώνονται, η Global Developer γιατί όχι? Μέχρι και τα Ελληνικά είδα ότι όντως βελτιώθηκαν ακόμα περισσότερο! Σε λίγο, θα φτάσουν και την GTV (από όπου προμηθεύονται την μετάφραση) και πρόκειται …
-
Παράθεση από lallasgr: “Μόλις πέρασα και την νέα updated rooted έκδοση της ρομ και μπήκε νεράκι!! ” Όντως μπήκε σφαίρα, ωστόσο το πρόβλημα που μου κάνει είναι, ότι όταν μια εφαρμογή ζητάει διακαιώματα root και της τα δίνεις, τρέχει κανονικά μεν, αλλά όταν την κλείσεις και την ξανανοίξεις ξαναζητάει και πάλι... (και πάει λέγοντας...)
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 σε Marshmallow 6.0.0 για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
caeser - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΕΥΓΕ...εύγε! Πιό αναλυτικός δεν γίνεται!
-
Παράθεση από kostakislarisa: “Εχω backup από χθες που πέρασα την 6.8.9 αλλά με τον κερνελ θέλω να ξέρω μη φάει κάνα σκαλωμα στην επιστροφή για miui και ψάχνω μετά ” Εγώ επέστρεψα (και απο AOSP και απο CM13) χωρίς προβλήματα, με φλασάρισμα fastboot με το MiFlash... (χωρίς να ασχοληθώ με την εκ νέου αντικατάσταση του kernel)
-
Παράθεση από miltoskartalas: “Λάθος μου οι συσκευές στο προφίλ.. Ναι με ενδιαφέρει η εγκατάσταση μέσω αυτού του τρόπου αυτή τη στιγμή η συσκευή έχει μια unofficial miui v7 ” Ο σωστός τρόπος να προχωρήσεις είναι να ακολουθήσεις τους αντίστοιχους οδηγούς που εξηγούν πως απο unofficial πάμε σε official και λοιπά. Όλα αυτά θα τα βρεις στους οδηγούς και στα how to της συσκευής σου. Ωστόσο ο τρόπος που ρωτάς γίνεται ως εξής: Προϋπόθεση να έχουμε TWRP recovery στη συσκευή μας και ως εκ τούτου φυσικά η …
-
Παράθεση από miltoskartalas: “Θα υπάρξει οδηγός εγκατάστασης; Στάλθηκε από το JY-S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αυτό που αναφέρει ο @giasoy και εγώ αφορά την συσκευή Redmi Note 3 pro (και όχι τα redmi 3 και redmi 3 pro που έχεις δηλωμένα στο προφίλ σου) για την οποία συσκευή υπήρξε κάποιο προσωρινό πρόβλημα με την αρχική ρομ, και επίσης αφορά ΚΑΘΑΡΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ μέσω του TWRP, και όχι μια απλή αναβάθμιση απο μια version στην επόμενη! Αν σε ενδιαφέρει η συγκεκριμένη εγκατάσταση σαν μέθοδος, ευχ…
-
Παράθεση από giasoy: “Την πέρασα κι εγώ όπως ο @caeser και όλα μια χαρά, η "ανατριχίλα" δεδομένη. Θα κάνω restore εφαρμογές κλπ θα δω αν έχει κλείδωσει ο bootloader και θα επανέλθω.. ” Oooπς! Σωστός! Εγώ ξέχασα να τσεκάρω αν είναι ή όχι κλειδωμένος ο BL, μετά το flash.. Λοιπόν, ο BL κλείδωσε μετά φλας, τον ξεκλείδωσα αμέσως ("κιχ" δεν έκανε!) και ...βουαλά! Το πριν και μετά του unlock: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/19049/
-
Παράθεση από kon.geo: “Παράθεση από caeser: “Μόνο η default lock screen φαίνεται να "ανατρίχιασε" απο τη συγκίνηση που τρέχει σε marshmallow, αλλά φαντάζομαι θα στρώσει... ” Αμα αλλαξεις εικονα στρωνει Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ναι, όντως, έβαλα το γνωστό "wallpaper carouzel" αμέσως μετά και δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα στη συνέχεια με καμμιά άλλη ταπετσαρία...
-
Παράθεση από demakhs: “χα χα χα χα χα @caeser, θεουλης... ” Προσπαθεί η lockscreen να κάνει το "butterfly effect..."...χαχαχα!
-
Μόνο η default lock screen φαίνεται να "ανατρίχιασε" απο τη συγκίνηση που τρέχει σε marshmallow, αλλά φαντάζομαι θα στρώσει... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/19021/...forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/19022/