Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Παράθεση από kostas_falcon: “Χμ....Δεν βλέπω κάτι που με κάνει να φύγω από την official global stable...Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση σου! Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Πραγματικά και εγώ δεν βλέπω ούτε ένα λόγο παραπάνω, που θα με έκανε να ΜΗΝ επιστρέψω στην "official", απο τους ήδη 50 που έχουν αναφερθεί ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ στην λίστα που εσυ "δεν βλέπεις κάτι"...

• Παράθεση από linuxilakis: “Πολύ ωραίο μπράβο. Μόνο που εκεί που λέει 3 way menu σε μας είναι έξι . Έχεί και fastboot κ.α to menu μας. Διορθώστε το αν μπορείτε ” To "3 way menu" αναφέρεται στο ότι το reboot, εκτός απο "reboot" (στο σύστημα) έχει και (reboot) στο "recovery" και (reboot) σε "fastboot mode". Τα υπόλοιπα παραμένουν ίδια: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/42208/...forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/42209/

• Αυτό που λες ότι δεν μπορείς να τον κάνεις απεγκατάσταση δεν ακούγεται καλά... Προσπάθησες να "πιάσεις" την εφαρμογή και να την σύρεις με το δάκτυλό σου μέχρι τον "σκουπιδοτενεκέ", και δεν απεγκαταστάθηκε? Έκανες δηλαδή ότι κάνω και εγώ στο βίντεο και δεν λειτούργησε? youtu.be/-27NAlHN-pI

• Παράθεση από Steliosmi5: “Μόνο ο chrome... οι υπόλοιπες λειτουργίες σε 3G/4G όπως το youtube, twitter κτλ λειτουργούν κανονικά. Η αναβάθμιση φταίει δυστυχώς και μακάρι να μπορούσα να επιστρεψω στην παλιά version ” Καλά... μην απογοητεύεσαι.. .Πέτα τον μια και ξαναβάλτονα, ή καθάρισε τα δεδομένα του

• Έχεις δίκιο @bandit, έτσι γινόταν. Όντως, στο παρελθόν υπήρχε αυτός ο κίνδυνος... Όχι πια όμως!

• @pavlidisc Αυτό που διάβασα κάπου, αλλά χωρίς να το έχω δοκιμάσει λέει το εξής: Σε rooted συσκευή πήγαινε στο φάκελο system/usr/keylayout και άνοιξε το αρχείο Generic.kl με έναν text editor άλλαξε τη γραμμή key 353 DPAD_CENTER σε key 353 MENU δώσε "save" και κάνε επανεκκίνηση. Ουσιαστικά λένε ότι απενεργοποιεί τον αισθητήρα του δακτυλικού.. Αν το δοκιμάσεις, πες μας το αποτέλεσμα...

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Μπράβο Βαγγέλη. ” Εγώ σου χρωστάω ένα μεγάλο "μπράβο" και ένα επίσης ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την πολύτιμη βοήθειά σου στην δημιουργία της παραπάνω λίστας!

• forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/42121/ Επειδή συχνά πολλοί χρήστες αναρωτιόνται τι περισσότερο έχει η Ελληνική XTRV Rom από την Οfficial Global rom, εκτός από την Ελληνική γλώσσα (όπως νομίζουν), στην παρακάτω λίστα παρουσιάζεται ακριβώς αυτό... Δηλαδή το τι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ έχει η XTRV Rom σε άμεση σύγκριση με την Official Global rom ή αν θέλετε, τι ΔΕΝ έχει η Global rom, που όμως διαθέτει η Ελληνική XTRV: - Εφέ θόλωσης στη γραμμή κατάστασης και εφέ σκίασης στις ειδοποιήσεις (MIUI 7) - Εν…

• Παράθεση από kracken_74: “Εχω ανοίξει το Mi Cloud Backup όπως μου έδειξες εδω και 20 λεπτά και ακόμη στο Current Device γράφει "backing up..." ” Δώσε του λίγο ακόμα χρόνο ή αν αργήσει πολύ κάνε μια "πίσω" και ξαναπάτα...(δεν χάνει κάτι... μην το φοβάσαι). Και έχει δίκιο ο @zt654, όντως έχει αργή ταχύτητα το cloud...

• Παράθεση από kracken_74: “Μήπως θα ήταν μια καλή ιδέα (μιας που θα κάνω factory reset) να διαγράψω τελείως το mi account μου μπας και ξεκολήσει το όλο θέμα; ” Αυτό ίσως να είναι καλή ιδέα, αλλά μάλλον χρησημοποιήσέ την σαν τελευταία εναλλακτική, αφου μετά το factory reset θα χρειαστείς να επαναφέρεις το back up (που σε συνδυασμό με το τοπικό back up της Miui κάνει πολύ καλή δουλειά!) Αν θέλεις κάνε ένα ακόμα screenshot όπως το παρακάτω: Πάτα εκεί που δείχνει το βέλος : forums.xiaomi-miui.gr/inde…

• Παράθεση από kracken_74: “@fog Αυτά έχω βάση τον οδηγιών που μου έδωσες Μήπως δεν είναι στο σωστό μενού; ” Ναι, το σωστό μενού είναι. Το long screenshot που ανέβασες είναι προγεννέστερο του printscreen που λεει ότι έχεις 0.25GB στα back ups. Αν όντως έσβησες τα παραπανίσια, κάνε μια επανεκκίνηση να ενημερωθεί ο account σου. Αν συνεχίζει το πρόβλημα, τότε κάτι άλλο έχεις εκεί μέσα... ή απλά έχει "κολλήσει" για κάποιο λόγο ο λογαριασμός σου. Ένα log out και μετά ένα log in ίσως βοηθήσει να ενημερω…

• Παράθεση από ParisAthens: “Οπότε πρέπει να το πάω σε κάποιον τεχνικό που ασχολείται με xiaomi να μου περάσει τις ελληνικές εκδόσεις ,, Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δεν χρειάζεται τεχνικός για την συγκεκριμένη εργασία και επιπλέον δεν πρέπει να πληρώσεις χρήματα για να αναβαθμίσεις τη συσκευή σου! Το πιό σωστό είναι να ασχοληθείς λίγο μόνος σου (με ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ βοήθεια από τα μέλη της κοινότητας), αλλά εάν παρ'όλα αυτά δεν θέλεις ή δεν έχεις το χρόνο κλπ, καλό είναι να βρ…

• download link

caeser - - Test Corner

Μήνυμα

ΕΔΩ ΛΕΜΕ =============== Αυγ 28th 2017, 2:24pm =============== Παράθεση από caeser: “ΕΔΩ ΛΕΜΕ ”

• Παράθεση από ParisAthens: “Ευχαριστω πάνω από όλα για τις απαντήσεις σου και δεν θελω να γίνομαι κουραστικός . Όταν πάω να κάνω αναβάθμιση μου βγάζει την απάντηση ότι δεν έχει updates ” Ναι...ναι... σωστά σου λέει ότι δεν υπάρχουν updates. Όντως στη Global stable (που φοράς) δεν υπάρχουν νέες αναβαθμίσεις... Εγώ κοίταξα την δική μας XTRV stable (που βασίζεται και στην κινέζικη stable) και είδα δύο νεώτερες αναβαθμίσεις και υπέθεσα ότι συμβαδίζει και η Global, αλλά ΔΕΝ...

• Παράθεση από ParisAthens: “Αυτο είναι τό print screen που έχω καμμιά ιδέα ??? ” Η συσκευή σου φοράει stable ρομ και όχι developer. Αυτό σημαίνει ότι εάν αναβαθμιστείς σε stable που έχεις τώρα, θα παραμείνεις μεν στην έκδοση Android 6, αλλά έχουν ήδη κυκλοφορήσει 2 νεότερα updates, απο αυτό που φοράς τώρα και είναι πιθανόν να λύσουν τα προβλήματα που έχεις (η τελευταία έκδοση είναι η 8.5.3.0) Αν παρόλα αυτά θέλεις Android 7.0 πρέπει να κάνεις αναβάθμιση ΜΟΝΟ σε Developer ρομ, αφου ακόμα δεν υπάρχ…

• Σέρνεται.. [SOLVED]

caeser - - RedMi 3 & PRO (Ido)

Μήνυμα

Κάνε αυτό που σωστά σου είπε ο derveni, αλλά προσανατολήσου και να αναβαθμίσεις την ρομ που φοράς! Έχεις μείνει αρκετά πίσω (από τον Μάϊο) και η τελευταία που κυκλοφορεί (απο τις 7 Ιουνίου) δεν παρουσιάζει προβλήματα, απ όσο ξέρω...

• Παράθεση από ParisAthens: “Μήπως γνωρίζει κανείς πότε θα γίνει αναβάθμιση σε 7. Επίσης εμένα με χαλάει λίγο το πληκτρολόγιο του και παρότι έχει μεγάλη μπαταρία δεν κρατά πάνω από 14 ώρες με διπλή sim και με ανοιχτό internet - γρήγορη φόρτιση πολύ καλη - αλλά έχω παρατηρήσει ότι κατά την λειτουργία του ζεστενεται αρκετά ---- χρήση του τηλεφώνου κάνω τις 3 τελευταίες μέρες Αυτή ειναι η εμπειρία μου για το MI NOTE 2 - 6 gb ram - 128 gb rom global edition[procontra][/procontra] ” Αναβάθμιση σε Andro…

• rooted παίρνει updates;

caeser - - RedMi Note 4/4X (Nikel)

Μήνυμα

Παράθεση από sirgeorge: “Ωραία rom by the way! ” Μια χαρά ρομ είναι η Lineage, ωστόσο θα σου πρότεινα, εντελώς φιλικά, να δεις λίγο και την Miui, αφού "Xiaomi χωρίς Miui=καφές χωρίς καϊμάκι"

• Παράθεση από vagelis Mslr: “Ερώτηση noob πως κάνουμε παράθεση σε μήνυμα εδώ στο φόρουμ ??? ” forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/41975/

• Παράθεση από geo221: “Παρακαλώ τη γνώμη σας: (Για Backup - Restore) - Από (το Mi-3) προς το (Redmi Note_4). Μπορεί να γίνει μεταφορά (όλα με μια κίνηση) ; Αλλά μάλλον δεν γίνεται , διότι έχω (το Mi-3 που έχει Dev-Miui) - Android-6 και (το Redmi Note_4) που έχει Stable Miui και Android-7. Προβλέπω ότι θα μπορέσω να μεταφέρω μόνο τις τηλεφ. επαφές μέσω Google με συγχρονισμό. ” Ρυθμίσεις-->Πρόσθετες ρυθμίσεις-->Αντίγραφα & επαναφορά-->Τοπικά Αντίγραφα-->Δημιουργία αντιγράφου Το αρχείο που δημιουργε…