Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 94.
-
Γειά σας παιδιά. Σήμερα έβαλα την pixel rom για το xiaomi redmi note 4 snapdragon mido Όλα πήγαν τέλεια είναι τέλεια η διανομή και χάρηκα πολύ. Το μόνο που με ξενέρωσε λίγο είναι ότι δε μου δουλεύουν τα φυσικά κουμπιά αφής που έχει η συσκευή μου. Βγάζει τις επιλογές για πίσω μενού και εφαρμογές μέσα στην οθόνη... Δε βρήκα πουθενά επιλογή. Δε δουλεύουν καθόλου. Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα ή κάποιος που να ξέρει;;; Σας ευχαριστώ πολύ
-
Παίδες κανένα καλό font για να δείχνει καλά τα ελληνικά και καθαρά υπάρχει;;
-
Έβαλα τον Tahoma.ft.zip και είναι κάπως καλύτερα νομίζω. Αυτό που μου είπες ωραίο ήταν αλλά τα έδειχνε κάπως περίεργα
-
Σας ευχαριστώ πολλές. Πάρα πολύ καλή δουλειά πάντως. Μπράβο σας
-
Υπάρχει τρόπους να μεγαλώσει η γραμματοσειρά στα μηνύματα που έρχονται στις ειδοποιήσεις;;
-
Τα μηνύματα που έρχονται στο mi band 4 δε μπορεί να γίνει η γραμματοσειρά λίγο πιο μεγάλη για ένας τους γκαβους;; Πολύ ωραία δουλειά μπράβο σας.
-
Λοιπόν εγώ έχω το κινέζικο και είμαι καλά. Έβαλα και τον αδερφό μου να κλείσει το notice τελείως σβήσιμο και να κλείσει και να ανοίξει τα bluetooth. Μόλις συγχρονίσει με mi fit γίνεται η αρχική γλώσσα. Και αυτός κινέζικο
-
Εγώ τώρα γυρνάω το Miband tools στα ρώσικα και γίνεται ελληνικά στο ρολογακι. Αλλά γιατί δέ μένουν για πάντα;;;
-
Άμα βάλω και του mi band tools στα ρώσικα γίνονται ελληνικά. Πάντως μέσα δε μένουν με τίποτα
-
Λοιπό μένει ελληνικά. ΜΟΛΙΣ κλείσω το bluetooth και του ξανά ανοίξω και συνδεθεί στο mifit γίνεται πάλι κινέζικα
-
Του έκανα 50 χιλιάδες ανανεώσεις. Και τώρα την έσβησα τελείως. Για να δούμε
-
Έκλεισα το Bluetooth κάι ξανά έγινε κινέζικα[
-
Λοιποί έκανα αυτό. Έκανα κατάργηση σύζευξης. Το ξανα σύνδεσα ξανά έβαλα ρώσικα βγήκε ελληνικά. Τώρα το έσβησα τελείως το notice να δω. Μέχρι στιγμήν είμαι ελληνικά
-
Μπαααα τίποτα. Φεύγει και πρέπει να ξανά πατήσω τα ρώσικα μα ξανά έρθουν ελληνικά
-
Το ξανά παιρναω να δοκιμάσω