Την βρήκα την ρύθμιση και την ενεργοποίησα αλλά πάλι δεν. Screenshot-2019-07-11-17-42-03-679-com-android-settings — imgbb.com Screenshot-2019-07-11-17-44-18-096-com-android-settings — imgbb.com Screenshot-2019-07-11-17-44-37-184-com-android-camera — imgbb.com
Παιδιά επειδή είναι παλιό το post Έχω ένα redmi note 4 snapdragon root Έχω sd μέσα. Βάζω μέσα από την επιλογή να αποθηκευονται οι φωτογραφίες στην sd αλλά δεν πηγαίνουν. Τι πρέπει να κάνω;;
κατεβασα adb εβαλα μεσα twrp_mido_3.3.0_10-05-19_tools_blue_ss φανταζομαι ειναι ο πιο προσφατος κατα αυξων αριθμο οπως το ειδα και τωρα κατεβαζω αυτο xiaomi-miui-hellas-7.0_mido_XTRV_Stable_V9.5.11.0.zip και το πεταω μεσα στο κινητο και συνεχιζω. φοβερος οδηγος μπραβο σας παιδια
Τώρα αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να ετοιμάσουμε τον φάκελο adb με τα απαραίτητα αρχεία. Από το TWRP που κατεβάσαμε αυτό που μας ενδιαφέρει είναι το recovery.img Οπότε κάνουμε extract το αρχείο zip που κατεβάσαμε νωρίτερα και μεταφέρουμε το recovery.img στον ίδιο φάκελο με το adb (Δηλαδή στο C:\adb) (μην δίνετε σημασία στο όνομα που βλέπετε στην παρακάτω εικόνα) Κάνουμε και ένα τσεκ ότι μέσα στον φάκελο C:\adb υπάρχουν τα αρχεία που φαίνονται παρακάτω και όχι ένας φάκελος adb. Το αρχειο ομως…
Γεια σας παιδιά. Έχω ένα redmi note 4 HHqqHDtείναι το κινητό στη φωτογραφια εδω στο link----> Viber-2019-06-05-20-09-52 — imgbb.com Λοιπόν,το έχω ξεκλειδώσει πριν καιρό για να αλλάξω recovery και να βάλω TWRP αλλα δε τα κατάφερα. μπορει κάποιος να μου δείξει να μου πει τι πρέπει να κάνω και τι πρέπει να κατεβάσω στον υπολογιστή για να τον περάσω? ότι άλλη πληροφορία ευχαρίστως να σας την δώσω. Σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων