Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 445.
-
καλησπέρα κοινότητα μετά από την πρώτη μέρα αγοράς και συνάμα φόρτισης του mi band 3 internation μου 19 σχεδόν μέρες μετά το ξανά βάζω για την δεύτερη του φόρτιση όντας στο 9% η πρώτη φόρτιση έγινε από 0% και να τονίσω ότι σε αυτές τις 19 σχεδόν μέρες είχα πολλές αλλαγές firmware να τονίσω σε αυτό το σημείο ότι είμαι με το τελευταίο firmware της κοινότητας μετά από πολλές δοκιμές με του γιατρού πλέον το μόνο που μας λείπει είναι να φαίνεται και το ποσοστό μπαταρίας στην αρχική οθόνη του ρολογιού…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από papaflessas: “παιδια εχει σπαση η οθονη τοθ xiaomi redmi note 3 kenzo αποπου μπορω να βρω η την γνησια οθονη η καποια μουφα καλης ποιοτητας θα με ενδιεφερε η γνησια περισσοτερο αλλα αμα δεν υπαρχει και μια μουφα αριστης πιοτητας δεν θα με χαλαγε ?” Περιμένω από aliexpress Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά με εντοπισμό καρδιακού Ρυθμού απενεργοποιημένο πάει πολύ καλά το mi band 3 int version με firmware γιατρού δοκιμαστικά αλλά την εφαρμογή της κοινότητας και πολλές ειδοποιήσεις από tapatalk και άλλες εφαρμογές είμαι στο 67% και έχω πραγματικά ξεχάσει ποτέ το φόρτισα χαχαχα Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
MiltosDelis - - Mi Band
Μήνυμα@drivth αν εννοεις για το 2αρι φωτογραφιες το αναβαθμισα και το αφησα στην ακρη γιατι πλεον δουλευω με το 3αρι και δεν θελω να ξανα κανω 2πλες εφαρμογες 2πλους λογαριασμους συγχρονισμους και ρυθμισεις νομιζω πως καλο θα ηταν να περιμενεις απο κανενα αλλο παιδι αυτες τις φωτογραφιες
-
Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
MiltosDelis - - Mi Band
Μήνυμαμπηκε μια χαρα η νεα γραμματοσειρα στο 2αρι και η νεα ενημερωμενη εφαρμογη 3.5.0 με προσθηκη google fit λογαριασμου παιζουν ολα κανονικα σε μενα
-
Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση 3.5.0 - fw: 1.6.0.16]
MiltosDelis - - Mi Band
Μήνυμα@spideman3 δεν είχα κανένα πρόβλημα σήμερα το πήρα το 3αρι σήμερα έβαλα ελληνικά Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
MiltosDelis - - Mi Band
Μήνυμαεδω και μιση ωρα νεος κατοχος mi band 3 μολις το ανοιξα και με τα 5% μπαταρια που ειχε εκανα unpair απο την νεα εφαρμογη της κοινοτητας μας το mi band 2 μου και περασα το 3αρι κατευθειαν εκανε εννοω ηταν στον φορτιστη ενημερωση firmware και sources και γυρισε στα ελληνικα αυτοματα απο μονο του εννοω ηταν στην usb του πολυπριζουν επανω αφου το φορτισω επανερχομαι με εντυπωσεις ειστε ολα τα λεφτα παιδια αλλαξε τελειος το band να τονισω οτι ηρθε απο gearbest με μεθοδο αποστολης eu priority line μεσ…
-
Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση 3.5.0 - fw: 1.6.0.16]
MiltosDelis - - Mi Band
ΜήνυμαΠαίζει φανταστικά στο redmi note 5 global μου με mi band 2 προσωρινά για λίγο ακόμα μετράμε να αντίστροφα για το 3αρι έρχεται με dhl από gearbest Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
καλησπέρα κοινότητα ερώτηση τι να περιμένω από αυτή την παραγγελία Κωδικός Αντικειμένου: RB619950406SG * Ημερομηνία & Ώρα * Περιοχή * Κατάσταση * 4/10/2018, 18:11:25 * Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ * ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ (--> Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ) * 4/10/2018, 09:39:36 * Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.) * ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ) * 4/10/2018, 06:24:40 * ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) * ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ * 28/9/2018, 09:57:03 * ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) * ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΤΑΧ/ΚΗΣ ΑΠΟΣ…
-
Καλησπέρα ομάδα ερώτηση υπάρχει περίπτωση να πληρώσω τελωνείο γι αυτή την παραγγελία είναι από Gearbest (x2) Μi Band 3 το κόστος τους ανέρχεται στα 45 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά και ο τρόπος αποστολής που επέλεξα είναι ο EU priority Line εδώ είναι και ο εντοπισμός του πακέτου ευχαριστώ εκ των προτέρων Number : CF511...753DE Package status : In transit frist_vessel: 2018-09-25 18:00:00 Customs clearance processing complete. 2018-09-25 16:00:00 Parcel is in clearance. 2018-09-24 11:00:37 Parcel ar…
-
MiltosDelis - - Mi Band
ΜήνυμαΗ νέα έκδοση apk μόλις περάστηκε στο redmi note 5 global μου αλλά όταν πάω να πατήσω στην επιλογή ξεκλείδωμα οθόνης εννοώ δείχνει να είναι ενεργό σκάει η εφαρμογή και ζητάει αναφορά η κλείσιμο τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση κάτοχος mi band 2 για λίγες μέρες ακόμα με τελευταίο ελληνικό firmware του γιατρού Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ετά από αρκετό καιρό ορίστε και οι δικές μου παραγγελίες άντε να δούμε σε πόσες θα πάμε τελωνείο... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/57572/ Ενημέρωση 1η έφτασε η πρώτη παραγγελία Αθήνα από gearbest fast method forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/57675/ Ενημέρωση 2η Οι 2 πρώτες παραγγελίες είναι πλέον στα χέρια μου άντε καλή μας αρχή και καλή συνέχεια για τις επόμενες... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/57885/
-
Αναμονή μέχρι τις 20 του μήνα για οτα ενημέρωση στην νέα έκδοση 10 από xiaomi official άι να δούμε τι θα δούμε... "MIUI 10 Global Stable ROM comes! Check out now!The first batch devices are shown below: Redmi Note 5 (Global) / Redmi Note 5 pro (Inida) | Mi 6 | Mi MIX 2 |Mi 5 | Mi Note 2 | Mi MIX | Redmi S2 (Global) / Redmi Y2(India) PS: the OTA update will be released successively and it will cover all by 20th Sep. " Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα κοινότητα θέλω να παραγγείλω από aliexpress ανταλλακτικές οθόνες για τα 2 κινητά μου και δεν ξέρω αν θα έχω πρόβλημα με τελωνείο υπάρχει κάποιος που να έχει αγοράσει πάνω από 25 ευρώ από aliexpress χωρίς τελωνείο και αν ναι με ποια μέθοδο αποστολής ; Δεκτά όλα τα μηνύματα και τα κινητά είναι τα redmi note 3 pro (kenzo) και redmi note 5 global (whyred) Ευχαριστώ εκ των προτέρων Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
Μήνυμα@amavroudis Θα το πάω αύριο από εκεί που το αγόρασα που έχει και το σέρβις να δούμε τι θα με πούνε Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
Μήνυμα@amavroudis Τα παραπάνω κιλά μου, τα χοντρά μου μπουτακια, το πολύ περπάτημα που κάνω όταν βγαίνω από το σπίτι άστα να πάνε Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk