Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 445.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από MiltosDelis: “Δεν κατεβαίνει βγάζει σφάλμα στο md5 ” H Rom είναι ελεγμένη και οκ. Σβήσε την προηγούμενη που έχεις αποθηκευμένη στην συσκευή σου για να μην μπερδεύεται ο Updater επειδή το αρχείο έχει την ίδια ονομασία με την προηγούμενη ROM και θα είσαι οκ. :P” Το έχω κάνει αλλά ακόμα την βλέπει Στάλθηκε από το MDRN8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν κατεβαίνει βγάζει σφάλμα στο md5 Στάλθηκε από το MDRN8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@MIUI_ART @kostakislarisa έχω αποθηκευμένες παλιές σημειώσεις κατά καιρούς κάνω και νέες την δούλεψα στα κοντά και ποτέ δεν είχα πρόβλημα περίεργο τι να πω έκανα και διαγραφή επαναφορά όλα καλά Στάλθηκε από το MDRN8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ec9126e050943d1318382b98f4765a15.jpgcb4ca6bb8a8a34039ec2abe672e76923.jpg
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kostas1alina: “Περάστηκε σε Gingko. @MIUI_ART το ίδιο πρόβλημα με τις σημειώσεις όπως στην προηγούμενη rom και το φτιάξατε. Δεν ανοίγει και σε πετάει έξω. Προφανώς να περιμένουμε fix φαντάζομαι. Ε;;;” Δεν είχα στο Ginkgo μου στην προηγούμενη Ρομ ούτε και σε αυτήν εγώ θέμα με την εφαρμογή σημειώσεις να ξέρεις Στάλθηκε από το MDRN8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Octaviastikos: “Πολλές αλλαγές....” Χαχαχα περάστηκε και στο Ginkgo μου αύριο οι δοκιμές Στάλθηκε από το MDRN8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Περάστηκε και δοκιμάζεται στο ginkgo πρόβλημα που το βλέπω καιρό τώρα με κάθε πέρασμα νέας Ρομ μου βγάζει τον ήχο κλειδώματος από τις παραπάνω ρυθμίσεις ήχου και μου βγάζει την εξοικονόμηση ενέργειας από τις ρυθμίσεις ενέργειας το έχει παρατήρηση κανένας άλλος ; Στάλθηκε από το MDRN8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όλα καλά στο Ginkgo μου μόνο Winevine L1 δεν βλέπω Στάλθηκε από το MDRN8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kostas1alina: “@MiltosDelis Τόσες διαφορές;;;;” Μαζί σου καμία διαφορά ΧΑ ΧΑ ΧΑ...8ecfeae4056a6e93f1df3def01c99da8.jpg Στάλθηκε από το MDRN8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Octaviastikos: “Είναι η 5 συνεχωμενη ρομ.... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/70382/ Mi 10 ultra..” Στο ginkgo μου κάτι μήνες διάφορα έχουμε αλλά όχι και πολλούς χα χα χα5fb282c8e9e3dc166936e0b4f7ef1f25.jpg Στάλθηκε από το MDRN8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Michael Georgitsopoulos: “Μόλις αγόρασα το mi band 5 πριν δυο μέρες είχα το 3 και θέλω να περάσω τα ελληνικά, απλά ακολουθώ τον οδηγό στη σελίδα 1;έχει γίνει κάποιο άλλο update?” Κατέβασε από play store την τελευταία έκδοση της εφαρμογής mi fit και αφού έχεις το κινητό σου με ελληνική γλώσσα θα γίνει το ρολόι σου ελληνικό αυτόματα από την μαμά xiaomi Στάλθηκε από το MDRN8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@gkalen μετά από αρκετές ώρες και ρυθμίσεις εφαρμογών μπορώ να σου πω ότι όλα ξανά δουλεύουν σούπερ και στην τελευταία έκδοση Ρομ μας να είσαι καλά και σε ευχαριστώ για το εγκεφαλικό ξεκόλλημα που μου έδωσες
-
Παράθεση από gkalen: “@MiltosDelis Μην πας για fastboot rom ... ξεκίνα με αποθήκευση των αρχείων , φωτό , βίντεο και ότι άλλο θες στο pc και μετά κοπάνα του ένα format data και μετά κάνε reboot στο σύστημα , το τηλέφωνο θα ανοίξει σε κανά δεκάλεπτο με την τελευταία ρομ που είχες φλασαρει αλλά θα έχεις καθαρίσει .. Δοκίμασε πρώτα έτσι , δε χρειάζεται να παιδευεσαι με fastboot rom .. Μην επαναφέρεις όμως ρυθμίσεις από το cloud , προσπάθησε να το στήσεις από την αρχή αν δεν έχεις πρόβλημα με δεδομέ…
-
Παράθεση από giannnis12: “@MiltosDelis έχεις σκεφτεί να ξεκινήσεις από την αρχή; fastboot rom global και μετά τα υπόλοιπα; Μήπως στρώσει ” Η αλήθεια είναι ότι έχω πάρα πολλές εκδόσεις ρομ να κάνω καθαρή εγκατάσταση από το μηδέν ρομ το σκέφτομαι αλλά επειδή πέρασε αρκετός καιρός και τα ξέχασα κιόλας τα βήματα για την εγκατάσταση της ρομ θα δω τι θα γίνει από βδομάδα με την νέα έκδοση της εφαρμογής και αν πάλι έχει πρόβλημα θα κοιτάξω να θυμηθώ τα βήματα και να ψαχτώ για μια νέα καθαρή εγκατάσταση…
-
Παράθεση από giannnis12: “Όλα καλά σε RN8 @MitsosDelis στο δικό μου η εφαρμογή σαρωτής δουλεύει κανονικά και έγγραφα σαρώνει και αποθηκεύει , έκδοση εφαρμογής 13.04.132 ” το γνωρίζω και σε άλλα ginkgo παίζει κανονικά η εφαρμογή δεν ξέρω τι μπορεί να έγινε στο δικό μου ginkgo όσο για την έκδοση της εφαρμογής την ίδια έχουμε αν και νομίζω πως δεν θα μπορούσα να έχω καμία άλλη...
-
New MIUI Global Scanner App Update V13.05.20 May not work on China ROM Unknown Changelog... πιστευτώ να μπει στην επόμενη ρομ και να λυθεί το πρόβλημα με αυτή την εφαρμογή που αντιμετωπίζω εδώ και αρκετές εκδόσεις ρομ ερωτηση έχω το .apk αρχείο της εν λόγω εφαρμογής μπορώ να την περάσω χειροκίνητα υπάρχει κάποιο πρόγραμμα κάποιος τρόπος μέσω 3ου προγράμματος γιατί ξέρω ότι εφαρμογές συστήματος δύσκολα μπορούμε να τις αναβαθμίσουμε χειροκίνητα ευχαριστώ και αναμμένω απάντηση σας
-
Παράθεση από kostas1alina: “Παράθεση από MiltosDelis: “Παράθεση από kostas1alina: “Σε Gingko κανείς;;;;; ” Εγώ θέμα κλασικά με σαρωτή σε μοουντ έγγραφα και widevine L1 ” Εγώ είμαι μια χαρά με σαρωτή και L1 widevine.Με την προηγούμενη rom. Το τσέκαρες με DRM info; Η καινούργια τι λέει σε Gingko; ” Drm info και από μενού ασφαλείας όσο για σαρωτή δεν βλέπω φώς εδώ και πολλές Ρομ γενικά όμως η Ρομ πάνε αρκετά καλά
-
Παράθεση από kostas1alina: “Σε Gingko κανείς;;;;; ” Εγώ θέμα κλασικά με σαρωτή σε μοουντ έγγραφα και widevine L1
-
[Miui 12.5 - 21.5.20/21] Διανομή των νέων MIUI 12.5 - XTRV ROM για 21 συσκευές (Ανανεώθηκε η λίστα)
Μήνυμα@giannnis12 magisk + safetynet πέρασα αλλά ακόμα τίποτα με widevine L1 Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από giannnis12: “@MiltosDelis έχεις magisk; περνάει τον έλεγχοsafty net; μήπως φταίει αυτό” Δεν χρησιμοποιώ magisk αρκετές εκδόσεις - καιρό τώρα... Λες να φταίει αυτό...; Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
[Miui 12.5 - 21.5.20/21] Διανομή των νέων MIUI 12.5 - XTRV ROM για 21 συσκευές (Ανανεώθηκε η λίστα)
Μήνυμα@giannnis12 εμένα πάλι δεν παίζουν δες και την αντίστοιχη φωτογραφία6de27d6dcae1f788cdd39ae877e932a6.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk