Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 401-420 από 445.
-
Παράθεση από apsogos4ever: “@miltosdelis ήρθε η ώρα να γίνεις VIP αγόρι μου.... Sent from my MI 5s using Tapatalk ” εννοειτε αλλα δεν εχω paypal αν γινοταν με αλλο τροπο το σκεφτομαι σοβαρα για χρονο κιολας
-
παιδια δεν εχω παρει mail ουτε γι αυτη την εκδοση rom αλλα ουτε και για την επομενη... μηπως μπορουμε να το δουμε το θεμα αυτο ευχαριστω.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από miltosdelis: “@sakis0547 gmail, escore, skype, youtube κοιτάω τον οδηγό που είπε ο @makisfz με τις άδειες και την εξοικονόμηση ενέργειας και μπαταρίας έκανα μερικές αλλαγές η αλήθεια είναι πως με αρέσει να τα κλείνω όλα χα χα χα και είμαι μετα απο επανεκκίνηση του κινητού θα δουμε πως θα παει απο εδώ και πέρα” Παιδιά δεν έγινε τίποτα με το led δεν ανάβει όταν έρχονται ειδοποιήσεις από τις εφαρμογές και έχω δει τα πάντα από ρυθμίσεις στο κινητό από τον οδηγώ Στάλθηκε από το Redmi Not…
-
@sakis0547 gmail, escore, skype, youtube κοιτάω τον οδηγό που είπε ο @makisfz με τις άδειες και την εξοικονόμηση ενέργειας και μπαταρίας έκανα μερικές αλλαγές η αλήθεια είναι πως με αρέσει να τα κλείνω όλα χα χα χα και είμαι μετα απο επανεκκίνηση του κινητού θα δουμε πως θα παει απο εδώ και πέρα
-
προβλημα σε redmi note 3 pro δεν αναβει το led για τις φλας ειδοποιησεις - ενημερωσεις εφαρμογων μετα την ενημερωση της ρομ καμια ιδεα...; εχει κανενας αλλο το ιδιο προβλημα...;
-
RE:
ΜήνυμαΜόλις περάστηκε σε RN3P [Kenzo], ως συνήθως smooth 'n' easy! Με μια πρώτη ματιά παραμένει το θέμα με την χώρα που γυρίζει σε 'Πολωνία' με κάθε reboot της συσκευής! @gkalen κάνε τα μαγικά σου please Και σε μένα γυρίζει σε Κίνα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
την περνάω και εγώ σε redmi note 3 pro (kenzo) απο xtrv beta2 dev 7.2.9 Έτοιμος c36057a10f8d8fc6dc341d30b04e1654.jpg
-
Antutu score από τα xiaomi
Μήνυμαμετάλλιο antutu... 62de34735319ac09ab98a6c3d4042c5f.jpg02b5bd3e908f067adcf4b190d53a6b5f.jpg
-
RE:
Μήνυμα@jpastos Ωραίος και εγώ μόλις το είδα ... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα ομάδα έχω εδώ και λίγες ώρες πρόβλημα με το πλει στορ και τον λογαριασμό μου στην γκουγκλ δεν μπορώ να κάνω ενημέρωση τις εφαρμογές μου και δοκίμασα να ξανά περάσω πλει στορ και υπηρεσίες γκουγκλ και να διαγράψω τον λογαριασμό μου και να τον ξανα περάσω αλλά δεν με αφήνει πλέον έχω την τελέυταια ελληνική xtrv dev romforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/29452/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/29453/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/29454/forums.xiaomi-miui.gr/ind…
-
Παράθεση από geoanto555: “Αν όλα πήγαν καλά θα κάνει γυρω στα 4-7 λεπτά/ ” φτου να παρει δεν εβαλα χρονομετρο χα χα χα και ναι μολις μπηκε να εισαι παντα καλα ρε φιλε σε ευχαριστω για ολα... =============== Ιαν 23rd 2017, 10:28pm =============== και ναι ιδου και το αποτελεσμα της σημερινης μας δουλειας ...