Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 445.
-
RE: RE: Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 3.5.3 Stable]
MiltosDelis - - Mi Band
Μήνυμα@poseidvn Παράθεση: “Πήγαινε στο κινητό κ ακόλουθα τα εξής Ρυθμίσεις /απόρρητο / ημερομηνία κ ώρα και κλείσε την αυτόματη ζώνη. Από κει επέλεξε πχ Κάιρο και ο καιρός θα φτιάξει ” Είπα και εγώ φτιάχτηκε το θέμα με τον καιρό όντως το είχα στο αυτόματο απλά ήταν κολλημένο το κάνω και ενημερώνω Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 3.5.3 Stable]
MiltosDelis - - Mi Band
ΜήνυμαΟμάδα καλησπέρα μετά από φόρτιση του μι μπαντ 3 μου έχασα τον καιρό στο μπαντ βγάζει ένα σύννεφο και λέει συνδεθείτε με την εφαρμογή για ενημέρωση έχω τα τελευταία αρχεία περασμένα τι να κάνω; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 3.5.3 Stable]
MiltosDelis - - Mi Band
ΜήνυμαΜε άρση σύζευξης ξεκόλλησε τελικά το ρολόι μου παιδιά μέσα από το mi fit το καινούργιο Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
MiltosDelis - - Mi Band
ΜήνυμαΑπό ότι είδα πέρασε τελικά το resource αρχείο και όχι το firmware γιατί μπήκα από notify και λέει 1.8.0.0 ακόμα δοκιμάζω και τον τρόπο σου @amavroudis Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
MiltosDelis - - Mi Band
Μήνυμα@dnomikos Επανεκκίνηση το κινητό και θα περάσει Μόλις άνοιξε το κινητό από επανεκκίνηση τίποτα ακόμα άνοιξα και το πρόγραμμα αλλά τίποτα με βλέπω χειροκίνητα να τα περνάω τα resources Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
MiltosDelis - - Mi Band
ΜήνυμαΕγώ πάλι πέρασα από πάνω από την 3.5.0 την νέα έκδοση του προγράμματος και μόλις άνοιξε με αναβάθμισε firmware αλλά δεν λέει να περάσει ακόμα τα resources και το ρολόι έχει την εικόνα τις επικοινωνίας με το κινητό τα περνάω χειροκίνητα ; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Τι εννοείς καλό; Τα apps που το επιτρέπουν σώζουν τις ρυθμίσεις τους. Viber, WhatsApp κτλ. όχι. Η επιφάνεια εργασίας σώζεται. Τι σου λείπει;” Τα viber ,κτλ... Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Αρχεία σε υπολογιστή και backup ρυθμίσεων μέσα από το settings, additional settings, backup and reset, local backup. Κάνε ένα και πέρασε το στον υπολογιστή σου από το miui, backup, allbackups, ... Η παίξε μπάλα με το mit mover. ” Δεν βλέπω να παίρνει καλό αντίγραφο ασφαλείας με αυτό τον τρόπο όμως... 251138fe1aefbdc63810739e77777223.jpgbf72a0fafab4b04015d74e912750170e.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ακόμα δεν βλέπω να διορθώθηκε το πρόβλημα με το mi cloud παιδιά στο whyred Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μόλις περάστηκε στο whyred μου από την εφαρμογή αναβάθμιση η νέα rom πάνω από την προηγούμενη ελληνικη dev έκδοση χωρίς να κάνω τίποτα όλα αυτόματα ενημερώνω αύριο μετά την χρήση Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 3.5.2 Stable]
MiltosDelis - - Mi Band
ΜήνυμαΜια ερώτηση σε όσους έχουν το 3αρι μπαντ στις εισερχόμενες κλήσεις πόσους χαρακτήρες σας βγάζει στα ελληνικά να ενημερώσω ότι οι επαφές και το κινητό είναι στα ελληνικά σας κάνει μήπως κανένα σκρολ - κίνηση; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από kodorevi8ulis: “Παράθεση από miltosdelis: “Τζάμπα μας πιάνει τον χώρο το αντίγραφο ασφαλείας και δεν υπάρχει άλλος τρόπος να το σβήσουμε από αλλού δηλαδή; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” αν πας και σβήσεις τον φάκελο μέσω κάποιου file explorer ; ” εχω x-plore file manager root εκδοση και δεν βλεπω καποιο φακελο με το εν λογω backup γνωριζεις μονοπατι για να το βρω γιατι αυτο που λεω ειναι online στο mi cloud το τοπικο το εχω σβησει λογικα παντα
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 3.5.2 Stable]
MiltosDelis - - Mi Band
ΜήνυμαΚαι κάτι για το mi band 3 και το Light Theme Neon θέμα στο δρόμο με το φως του ήλιου δεν φαίνεται σχεδόν καθόλου θέλει προσοχή καλή η Χαμηλότερη κατανάλωση μπαταρίας αλλά πρέπει να βλέπουμε και την ώρα Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
MiltosDelis - - Mi Band
ΜήνυμαΔεν είχα ποτέ πρόβλημα με τον καιρό με το whyred κινητό και το mi band 3 το μόνο θέμα ήταν η ώρα που διορθώθηκε με χειροκίνητη επιλογή Κάιρο έκανα το τεστ με τον καρδιακό παλμό και όλα οκ στο mi fit 3.5.2 της κοινότητας Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από BanditGR: “Παράθεση από miltosdelis: “ Πώς διορθώνεται αυτό το πρόβλημα δεν μπορώ να μπω να σβήσω ένα παλιό αντίγραφο ασφαλείας μέσα από του κινητού τις ρυθμίσεις Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Πρέπει να το διορθώσει η Xiaomi. Το Mi Cloud είναι εδώ και καιρό προβληματικό.” Τζάμπα μας πιάνει τον χώρο το αντίγραφο ασφαλείας και δεν υπάρχει άλλος τρόπος να το σβήσουμε από αλλού δηλαδή; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από NasDriver: “Σε ποια συσκευή ? ” whyred