Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Όχι. Μιλάμε για αντιχαρακτική προστασία και σκλήρυνση του τζαμιού. Τώρα για τα καλά tempered είναι θέμα πτώσης. Έχω δει πολλές σπασμένες οθόνες με καλά tempered.

• Εφόσον το κινητό τρέχει όλα τα τσεκ που έχει η ίδια συσκευή και μηδέν να σου βγάλει σε ένα μετροπρογραμμα δεν μπορεί η επιχείρηση να το δεχτεί ως πρόβλημα. Οπότε τζάμπα κόπος αν πήγαινες να το επιστρέψεις. ☺️

• Παράθεση από ASXETOSSS: “Καλησπέρα στο forum. Καμμιά πρόταση για tempered glass για το RN2 μου; Μου έσπασε αυτό που φορούσα και διαπίστωσα ότι δεν είναι εύκολο να βρω κάτι της προκοπής. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.. ” Η Λύση στην αντιχαρακτική προστασία των οθονών σας.

• Παράθεση από beerman63: “Καλησπερα.ξερει κανεις που μπορω να αλλαξω digitizer στο κινητο γιατι η infoquest θελει 100 ευρω.Ειναι το redmi 4 pro (markw) ” Δεν θα αλλάξεις digitizer αλλά ολόκληρη οθόνη και καλύτερα θα είναι να είναι με το πλαίσιο μαζί.

• Αφού έκανες όντως καθαρή εγκατάσταση της XTRV και είχε πρόβλημα η επόμενη κίνηση είναι να κάνεις μια εγκατάσταση κινέζικης FastBoot rom για να αποκλείσουμε τελείως το πρόβλημα software και μετά αρχίζεις να υποπτεύεσαι υποπλάκετο φόρτισης, αν και η γρήγορη αποφόρτιση δείχνει και προς το motherboard που εύχομαι να μην ισχύει.

• Αγορά κινητού

GR_Macedon - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από Ross20: “και κυρίως καλή φωτογραφία ” Το Mi5s μόνο, θα σε καλύψει στο θέμα φωτογραφίας ” Θα έλεγα ότι το Mi6 είναι πλέον το πιο κορυφαίο από όλα σε όλους τους τομείς.

• Από τα λίγα που ξερω. Δεν υπάρχουν original οθονες για κινητά (εκτός της samsung). Όλες είναι συμβατές και από εκεί και πέρα αλλάζει η ποιοτητα.

• YI Home 2.10.2.8_20160907 GR

GR_Macedon - - Ελληνες Developers

Μήνυμα

Είναι διαφορετικές κάμερες και η 1080 συνδέεται μόνο με mi home και η τελευταίες παρτίδες της 1080 δεν συνδέονται πλέον καθόλου σε Ελλάδα - Ευρώπη.

• @simeoumi η μία είναι official και η άλλη(xtrv) είναι μια δοκιμασμένη ημιεπισημηcustom ROM με μια σημαντική διαφορά. Η δεύτερη φοράει TWRP recovery. Τι σημαίνει αυτό; Θα στο κάνω εικόνα. Είσαι στην παραλία, μακριά από το σπίτι και από το pc σου. Σερφαρεις στο διαδίκτυο με το kenzo σου. Ξαφνικά το τηλέφωνο για δικούς του λόγους (συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες) brickάρει, παγώνει ή πέφτει σε bootloop. Με την official δεν μπορείς να κάνεις τίποτα και περιμένεις πότε να γυρίσεις σπίτι ώστε…

• Καλώδιο USB αγορα

Μήνυμα

Αυτά τα μαγνητικά είναι από τα πιο επικίνδυνα. Είχα ένα δύο καλής ποιότητας και τα έδινα πανάκριβα (λόγο ακρίβειας στην χονδρική) αλλά τα είχα δοκιμάσει. Παρόλα αυτά ο κίνδυνος παραμένει. Έχουν καεί αρκετά τηλέφωνα (υποπλάκετο φόρτισης). Το αφήνουν κουμπωμένο πάνω στο τηλέφωνο αλλά οι επαφές είναι εύκολα προσβάσιμες σε υγρασίες και σκουπίδια. Κατά την επικόλληση με τον μαγνήτη μπορεί ένα σκουπιδάκι να κάτσει μεταξύ δύο επαφών και να δημιουργήσει βραχυκύκλωμα. Και άλλες περιπτώσεις όπως να ακουμπ…

• Επισκευή samsung s7

GR_Macedon - - SAMSUNG

Μήνυμα

Ρώτα στα Qubestores στη Θεσσαλονίκη. Επισκευάζουν samsung με εργοστασιακό service. ☺️ Πες ότι εισσι μέλος του forum.

• Παράθεση από billfot: “Το θεμα alibaba εκλεισε. Μια δευτερη πωλητρια μου ζητησε bank transfer εκτος του σαιτ, γιατι λεει αμα δεν παρει τα λεφτα και τα κρατησει το ali πως θα πληρωσει το μηχανημα απο την εταιρεια να μου το στειλει!!!! Ποσο DUANG ειναι αυτα τα κινεζακια πια!!!! ” Η αποδεκτή διαδικασία παραγγελίας εμπορευμάτων είναι 30-40% προπληρωμή και το υπόλοιπο κατά την παράδοση και έλεγχο φόρτωσης στο κινέζικο λιμάνι από τον αντιπρόσωπό μας και όχι του Κινέζου. Όποιος δεν δέχεται κάτι τέτοιο …

• Παράθεση από alnikou: “Παράθεση από GR_Macedon: “Καθάρισε καλά και το πάνω μέρος του τηλεφώνου όπου βρίσκεται ο αισθητήρας εγγύτητας. Μήπως φοράς λάθος τζαμακι ή έβαλες πρόσφατα; ” μμμ εχεις δικιο εχει σπασει ” ΑΑΑΑχχχχχχ Νικολάκη.. Στην επόμενη συνάντηση Θεσσαλονίκης θα έχουμε επαναληπτικό διαγώνισμα, γιατί το καλοκαίρι τα ξεχνάμε......

• Καθάρισε καλά και το πάνω μέρος του τηλεφώνου όπου βρίσκεται ο αισθητήρας εγγύτητας. Μήπως φοράς λάθος τζαμακι ή έβαλες πρόσφατα;

• Αν σου βγαλει μήνυμα λάθους για μεγάλο αρχείο αντικατέστησε το cust.img με το παρακάτω xiaomi-miui.gr/community/index…nt/20184-cust-global-zip/

• @Dimitris_K κατέβασε αυτή την fastboot rom και μόλις την έχεις πες μου...... nikel_global_images_V8.2.1.0.MBFMIDL_20170424.0000.00_6.0_global_4306c328e9.tgz

• To Redmi Pro θεωρείται ένα πειραματικό μοντέλο της XIAOMI, γι αυτό και πουλήθηκε μόνο στην Κίνα και ποτέ δεν βγήκε Global Rom. Παρόλα αυτά είναι από τα λίγα με OLED οθόνη που τωρα το καλοκαίρι με ντάλα ήλιο κάνει την διαφορά. Από εκεί και πέρα βάζεις την XTRV ARΩMA ROM και κάθε βδομάδα έχεις να ασχολείσαι.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/25399

• Αναζήτηση android tv box

Μήνυμα

Alfawise Η96 pro. Τα κάνει όλα και συμφέρει. Alfawise H96 Pro+ TV Box 3G + 32G-$62.69 Online Shopping| GearBest.com

• Δεν είναι και σε μένα το κάνει. Redmi Pro.