Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 741-760 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Το πτέραρχος πάει στον σταυραετό μας τον Κώστα @ktsak. Ο Κώστας @brougos ανήκει στα αγρίμια εδάφους-εδάφους.
-
Επίσης, αν θες να το κάνεις από το pc. Πρώτα διαγραφεις το κινητό από τον mi λογαριασμό σου με το pc και μετά αποσυνδεουμε το τηλεφωνο μας από το mi λογαριασμό. Κάτι άλλο που κάνει ο mi Λογαρισμός στη σελίδα αποσυνδεσης είναι ότι αν το βλέπουμε στα αγγλικά δεν γράφει πάνω αριστερα της σελιδας 1 connected αλλά κολλάει στο just a sec.... Για να δείξει τη συσκευή ώστε να την επιλέξετε και να την καταργήσετε, πρέπει να αλλάξετε την γλώσσα για παράδειγμα πορτογαλικά. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/A…
-
Μόνο με deep flash καλώδιο, από εδώ και πέρα.
-
Tips 'n Tricks
ΜήνυμαΔεν βλέπω να έχει για Redmi Note 3 pro Spacial Edition (Kate). Σπάνια έκδοση με περιορισμένο αριθμό κομματιών..
-
Tips 'n Tricks
ΜήνυμαΕ όχι και όλες. Για εμάς που έχουμε σπάνια συλλεκτικά xiaomi δεν έχει......
-
Tips 'n Tricks
ΜήνυμαΒρε καλώς τον. Έτσι μπράβο. Ενας για όλους και όλοι για έναν.
-
Παράθεση από nekkyr: “Γεια σας εχω το xiaomi note 3 pro το εχω παρει απο ebay κ εχει κολλησει η αναβαθμιση στην MIUI 7,4 δεν αναβαθμηζετε κ επισεις η φωτογραφικη μου βγαζει λιγο πρασινοπες τις φωτογραφιες. Προσπαθησα να βαλω την ελλινηκη rom δεν τα καταφερα. αν μπορει καποιος να βοηθησει. ” Φίλε μου πριν κανεις οτιδήποτε, περιεργασου τη δομή του φορουμ ώστε πρώτα να ενημερώνεσαι στο σωστό νήμα και μετά αν έχεις απορία να ρωτάς. Διαφορετικά θα ρωτάς στο βροντο και απάντηση δεν θα παίρνεις. Λοιπόν…
-
@Bodai θα έρθεις;
-
Καβάλα τότε ένα αυτοκίνητο και έλα Εύοσμο. Είναι διάσημος για τα Cafe του.
-
Κατέβασε αυτό και τρέξε το όσο το τηλέφωνό είναι σε fastboot. Θα μπει σε edl. Αν κατάλαβα καλά δεν μπαίνει τώρα και σε edl; xiaomi-miui.gr/community/index…t/15149-fastboot-edl-zip/
-
Μισό να σου δώσω προγράμματα κι να το βάλεις σε edl
-
Έλα παρόν. Είδα το μήνυμα. Για λέγε @blade_