Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 761-780 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Φίλε @kriskapsis τελείωσε την υπηρεσία σου πάνε σπίτι σου, άνοιξε το PC σου γιατί θα το χρειαστείς οπωσδήποτε. Αυτά δεν γίνονται σε ώρα υπηρεσίας. Εξάλλου τώρα είναι ώρα για την μεσημεριανή αναφορά και φαγητό. Εδώ οι περισσότεροι όταν πιάνουμε το πληκτρολόγιο αφήνουμε κατά μέρος την στολή και την νοοτροπία που αναγκάστηκα φέρει. Και είμαστε πάρα πολλοί. Μπορεί δηλαδή να την λες σε ένα Moderator ή ακόμα και μέλος που ίσως να είναι πολύ ανώτερος σου στην ιεραρχία..... Οπότε ηρέμησε, κάτσε διάβασε …
-
Παράθεση από Antonios Gagas: “Παράθεση από kandilak: “@Angelatsakas Αύριο που θα μπορείς εγκατέστησε το μετα συνδεσε το τηλέφωνο στo pc και άνοιξε στο τηλέφωνο το παραπάνω πρόγραμμα. ” το εχω παθει και εγω το ιδιο μην παιδευστε θελει φορματ το pc ” Γιατί φορμάτ για ψύλλου πήδημα. Ας κάνει τα παρακάτω: Διαγραφή όλων των drivers τρέχοντας ως διαχειριστής ΑΥΤΟ το αρχείο τόσες φορές μέχρι να βλέπει στο αποτέλεσμα μηδενικά. Επίσης διαγραφή όλων των USB που έχουν σχέση με Qualcom και xiaomi τρέχοντας …
-
Είσαι γνήσιος KENZO
-
Παράθεση από Chaos: “Καλησπέρα! Μπορείτε να μου προτείνετε μια καλή θήκη για το RN3 Pro(International edition)? Επίσης θα χρειαστώ και ένα καλό tempered glass protector.. ” Δεν θα βρεις, γιατί το τηλέφωνό σου ή μάλλον το τηλέφωνό μας είναι λίγο μεγαλύτερο κατά 2,5 χιλιοστά, από το αρχικό Redmi Note 3 pro και δεν υπάρχουν αξεσουάρ παρά μόνο στην Ταϊβάν μιας και για εκεί κατασκευάστηκε. Εγώ είχα μία ipaky λαστιχένια με σκληρό περίβλημα. Αφαίρεσα το σκληρό και το έκοψα στη μέση. Φόρεσα το λαστιχένι…
-
[GTV/XTRV 6.10.13] Ανακοίνωση για τις νέες ROM.
-
Ετοιμάζεται η μεγάλη ενοποίηση των THUNDER με GTV διανθισμένες με λίγο AROMA.
-
Αφιερωμενο στη ROM του @gkalen. youtu.be/wbD1HSlo5q4
-
Λοιπόν άκου τι θα δοκιμάσεις. Πρώτα απενεργοποίησε το lockscreen αν το έχεις ενεργοποιημένο. (υπάρχει λόγος που δεν είναι της παρούσης) Διέγραψε όλους τους drivers τρέχοντας ως διαχειριστής ΑΥΤΟ το αρχείο τόσες φορές μέχρι να βλέπεις στο αποτέλεσμα μηδενικά. Επίσης διέγραψε όλα τα USB που έχουν σχεση με Qualcom και xiaomi τρέχοντας ΑΥΤΟ το αρχείο. Κάνε επανεκκίνηση τον υπολογιστή. Φτιάχνεις το deep flash καλώδιο: Παίρνεις ένα USB καλώδιο το απογυμνώνεις σε κάποιο σημείο, κάπου στη μέση. Έχει 4 κ…
-
Παράθεση από teorungr: “Το έκανα 10 φορες αλλά πάλι δυστυχώς δεν το γυρνάει σε QDLoader 9008 εγκαταλείπω ... ” Δεν εγκαταλείπουμε ποτέ ........ Δεν μπορεί αυτό το σκ@τό να είναι πιο έξυπνο από σένα.