Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 801-820 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Εδώ έρχομαι τώρα εγώ με το δεύτερο πρόβλημα που έχω σε xiaomi μετά από 2 και μισό χρόνια από το πρώτο brick στο hongmi μου, το οποίο το έσωσε με τις οδηγίες του ο ADMIN. Πήρα ένα Xiaomi Redmi Note 3 Pro Special Edition (Kate) από το Banggood. Το τηλέφωνο ήρθε με πειραγμένη Global Stable ROm. Όπως και σε κάποιους άλλους που διάβασα σε φορουμ, είχε πρόβλημα η κάμερα του (δεν συνδεόταν), κάτι που δεν με ανησύχησε γιατί πίστευα ότι έφταιγε η παλιορομ που φορούσε. Έτσι ξεκίνησα για εγκατάσταση Offici…
-
Παράθεση από studiosakis: “οντως αυτό ισχύει. Αυτές τις μέρες έχω δυο ρεντμι ενα henessy και ενα kenzo και το πρωτο τραβάει πολύ πιο ομαλό και καθαρό βίντεο. Χωρίς αυτά τα συνεχόμενα focus.Εστιάζει γρήγορα και ομοιόμορφα χωρίς το "λοξυγγα" του κενζο ” Αν δεν βάλουν σωστούς drivers οι Κινέζοι δεν πρόκειται να στρώσει κάτι. Μη ξεχνάμε ότι φοράμε την ίδια κάμερα με άλλα πολύ ακριβότερα μοντέλα, μόνο που αυτά έχουν τους γνήσιους drivers του κατασκευαστή της κάμερας, ενώ το δικό μας φοράει drivers φτ…
-
Παράθεση από kalosdios: “Καλημέρα.μια ερώτηση.οταν κουνατε το κινητό την ώρα που δουλεύει η κάμερα δείχνει θολά; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μα πολύ θολά λέμε σε περιβάλλον δωματιου. Το πράγμα στρώνει λίγο με κάμερα 3ου προγραμματιστή. Χτες συγκρινα βίντεο με του redmi 2 prime και το μικρό τραβούσε πολυ καλύτερα σε αντίστοιχο περιβάλλον με ενα τόνο πιο σκοτεινό.
-
Μαλλον καποιος που παίζει με τον χρονισμό του TV Box του θα είναι
-
Οσα μέλη του φόρουμ δεν εχουν κάνει εγγραφή στο αγγλόφωνο φορουμ της xiaomi, καλό θα είναι να το κάνουν, γιατί τα Χριστούγεννα θα υπάρξει ψηφοφορία για το καλύτερο φορουμ . Είναι κρίμα να χαθεί έστω και μία ψήφος από τα χιλιαδες μέλη του ελληνικού φόρουμ. Μπείτε, γραφτείτε και δώστε και ενα like μαζί με σχόλιο, στο θέμα της συνάντησης Θεσσαλονικης του αγγλοφωνου φορουμ, ώστε να πάρετε και τα πρώτα credits από την Xiaomi. 10th Meeting in Thessaloniki Greece - Global Fans - Xiaomi MIUI Official Fo…
-
Με γεια το νέο σου εργαλείο. Θα σου απαντήσω όπως απαντάω πλέον σε όλους τους νέους κατόχους XIAOMI. Μόλις παρέλαβες το τηλέφωνό σου, έκανες καθαρή εγκατάσταση official fastboot rom με το mi flash tool? Αν όχι πιστεύω ότι αργά ή γρήγορα θα αρχίσουν τα προβλήματα, αν δεν εχουν αρχίσει ήδη. Η διαδικασία που πρέπει να κάνουμε όλοι όσοι έχουμε xiaomi και αμέσως μόλις το πιάσουμε στα χέρια μας είναι: 1. Εγκατάσταση official fastboot rom μονο με το mi flash tool. China developer σν θέλετε να προχωρησε…
-
Το βίντεο είναι ένα ημιτελές demo.
-
Και η 10η καλύτερη και πολυπληθέστερη συνάντηση της Θεσσαλονίκης έλαβε τέλος. Από τις 73 δηλώσεις συμμετοχών, έδωσαν το παρόν 50 μέλη και φίλοι του φορουμ. (Τελικά το ποσοστό του 30℅ ειναι αλάνθαστο ) Κατά τη συνάντηση: Ανακοινώθηκε η πολυαναμενομενη νέα XTRV ROM με τον Aroma installer. Παρουσιάστηκε το mi band 2, καθώς και το Xiaomi Mi Notebook Air 13.3″ Silver Έγινε τηλεφωνικός χαιρετισμός από τον Admin @MIUI_ART, από την μακρινή Πατρα. Κλήρωση 8 προϊόντων, προσφορά του καταστήματος qubestores…
-
Τα πρώτα αμονταριστα πλάνα. [url]https://youtu.be/ZftKUIzAZIs[/url]
-
youtu.be/CuTz4cd_a8c
-
Παράθεση από xristina1984: “Υ.γ. Επειδή συνεχίζω να πιστεύω πως είμαι νοητικά πολύ πίσω αλλά και επειδή για να κατανοήσω κάτι πρέπει να γνωρίζω τί είναι αυτό που κάνω και όχι να εφαρμόζω απλά ένα tutorial καλό θα ήταν να υπήρχε ένα νήμα - λεξιλόγιο του τί κάνει κάθε προγραμματάκι που απαιτείται για την επιτυχή ολοκλήρωση του οδηγού. Παράδειγμα τι είναι το adb και πού χρησιμεύει. Τότε και εφόσον κατανοούσα όλη τη διαδικασία σε βάθος και όχι επιφανειακά όπως τώρα , θα μπορούσα να ξαλαφρώσω και του…