ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer14.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14465
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν ακολουθειτε τον οδηγο και αυτοσχεδιαζετε. Εκεί υπάρχει μια παλιότερη κινεζικη dev rom που την έχουν κατεβάσει και δοκιμάσει εκατονταδες από εμας. Ποιος ο λόγος να κατεβάσεις την τελευταία κινέζικη fastboot rom οταν αυτή δεν θα μείνει στο τηλέφωνο πανω απο 10 λεπτά.
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer14.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14465
Φιλε μου τοπική μικρή κοινωνία. Υπάρχουν κανάλια μικρά tv και μικροεφημεριδες, που ψάχνουν για νέα. Μαζεύεις και 2-3 ακόμα και να το άρθρο και να το σφίξιμο του προϊσταμενου. Σε τέτοια θέματα δεν μιλάμε με υπαλλήλους αλλά με τον υπεύθυνο διευθυντή. Τα παλιά κολπα έχουν τελειώσει.
Σε συστημένα αυτό είναι έγκλημα. Απαγορεύεται να το αφήνει χωρις να πάρει υπογραφή και αριθμό ταυτοτητας. Πες του το και θα το σταματήσει, ειδικά αν του πεις ότι σε περίπτωση απώλειας, θα του ζητησεις αποζημίωση.
Παράθεση από Stratos 123: “παιδια τελικά είναι σίγουρο, αλλά θα έρθει και ένας φίλος που δεν είναι στο φόρουμ .. ” Αααα αυτός πρέπει να πληρώσει εισοδο.... ή μάλλον εσύ πρέπει να πληρωσεις είσοδο που μέχρι τώρα δεν τον εβαλες να γραφτεί Βρε φερε όσους θέλεις και μπράβο σου. Δεν είναι μόνο για μέλη. Απλά παρέα είμαστε που συνεχώς μεγαλώνει και οπως γράφω στην αρχή η είσοδος ελεύθερη και χωρίς υποχρέωση παραγγελιας καφε, όπως γίνεται συνήθως σε καφετεριες.
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από eti666: “Ευτυχώς με απόλυτη επιτυχία ” Δύσκολος αλλά σίγουρος δρόμος... ” Ο μόνος σίγουρος οδηγός για μένα και με την china developer την παλιά που δίνει. Όλοι οι άλλοι οδηγοί,κατά την ανεπαρκή μου άποψη είναι ημίμετρα.
Εμένα εχει την Global stable, γι αυτό δεν ξεκλειδώνει. Αλλά δεν παρακολουθείτε μάλλον το παρακάτω θέμα, γι αυτό κάντε το....... REDMI 3S/Prime (MALMIDE). Το πρώτο κινητό της Xiaomi με την συχνότητα 800MHz!
Εγώ είμαι σε φαση που κατεβάζω china developer και προχωράω σε ξεκλείδωμα και πέρασμα της LAND Gkalen και ότι κάτσει. Ελπίζω να μου κάτσει όπως έκατσε και στον φίλο @leontatos
Βαλτε την ρομ του gkalen για το redmi 3s (Land) και μάλλον θα είναι καλύτερα, με ελληνικά και την μπαντα 20 ενεργοποιημένη. Την έβαλε μέλος του φόρουμ καταλάθος και δουλεύει απροβληματιστα. Αλλά πρώτα κάνετε την διαδικασία, ξεκλείδωμα, twrp και τέλος ελληνική.