Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 901-920 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
AmazFit bt Xiaomi
GR_Macedon - - Amazfit
ΜήνυμαΠαράθεση από mi4: “Δυστυχώς υπάρχουν χρήστες που μπαίνουν στα forum για να πουν ότι το πήραν πρώτοι... , όπως το παλουκάρι octaviastikos που άνοιξε το topic, & όχι για να βοηθήσουν τους υπόλοιπους... Κρίμα... ” Καλο θα ηταν πριν εκφρασουμε μια άποψη για κάποιο μέλος και ιδιαίτερα για παλιό μέλος, να πηγαίνουμε στην αναζήτηση και να πληκτρολογουμε π.χ #octaviastikos. Αμέσως θα εμφανιζονται όλα τα θέματα στα οποία συμμετέχει και πώς συμμετέχει. Έτσι θα έχουμε μια ολοκληρωμένη άποψη και πιο δίκαιη …
-
Γενικό ευρετήριο οδηγών
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “@lallasgr μπορείς να συμπεριλλάβεις το testpoint unbrick του @GR_Macedon για το redmi note 3 pro στο ευρετήριο σου. ” Εχει περαστεί από την πρωτη μέρα. Edit: oups!! Εξαφανίστηκε... Edit 2: oups!!! Το είχα περάσει καταλάθος στο redmi 3 Ενταξει μπήκε.
-
Παράθεση από maddoctor: “Εάν οι κάμερες είναι US Edition, πρέπει να δηλώσεις σαν χώρα Β. Καναδά για να σου δουλέψουν χωρίς πρόβλημα. Κάπου το αναφέρει πιο πίσω ο @GR_Macedon, ψάχτο. ” @asot για να δουλέψει η US Edition και να μην παίρνεις μήνυμα INVALID QR CODE, πρέπει να δηλώσεις στην εφαρμογή του τηλεφώνου, που θα κατεβάσεις από το google play (η κινέζικη του Γιατρού δεν δουλεύει), ότι η κάμερα βρίσκεται Βόρεια Αμερική. Υποψιάζομαι ότι με την ίδια εφαρμογή, που δουλεύεις την US Edition, δεν μπ…
-
Παράθεση από Xoutas Lefteris: “καλησπερα κανω τη διαδικασια με το miflash και οταν παταω να γινει flash μου βγαζει μνμ οτι δεν υπαρχει αρκετος διαθεσιμος χωρος τη μπορω να κανω??? ” Ειναι απλό φιλε μου. Ξαναδιαβαζεις τον οδηγό. Σου ξέφυγε μάλλον ένα κομμάτι του προς το τέλος.
-
Παράθεση από Applesnk: “καλησπέρα πήρα το κινητό για τον αδερφό μου και από 7.3.7 stable σε 8.0.1 ota update έχει κολλήσει στο Mi logo με την μπάρα από κάτω. τι πρέπει να κάνω? ” Μόλις παρέλαβες το τηλέφωνό σου, έκανες καθαρή εγκατάσταση official fastboot rom με το mi flash tool? Αν όχι πιστεύω ότι αργά ή γρήγορα θα αρχίσουν τα προβλήματα, αν δεν εχουν αρχίσει ήδη. Η διαδικασία που πρέπει να κάνουμε όλοι όσοι έχουμε xiaomi και αμέσως μόλις το πιάσουμε στα χέρια μας είναι: 1. Εγκατάσταση official…
-
Παράθεση από Thracia: “@GR_Macedon Σε έχω ξεπεράσει,εμένα μου έχει δώσει το ελεύθερο και μόλις δω στο tracking ότι είναι στο Κ.Δ περνάω το πρωί και το παίρνω ” Δεν το νομίζω. Αυτό το ελεύθερο στο έδωσε γιατί βαριέται να στα κουβαλάει. Γιατί να τρέχω σε ΚΔ όταν το δέμα φτάνει ξημερώματα και την ίδια μέρα στις 11:30-12:00 μου το φέρνει σπιτι;
-
Παράθεση από Neszus: “Παράθεση από GR_Macedon: “Εγω εδώ και 10 μέρες χρησιμοποιώ αυτά. ” Ευχαριστημένος; Σε σύγκριση με άλλα kit; ” Ναι μια χαρά.
-
Διαβαζω οτι κάποιοι παραλαμβανουν τηλέφωνα με official roms αλλά ξεκλειδωτα, οπότε όλα καλά και συνεχίζουν, αφού είναι ξεκλειδωτα, με εγκατάσταση twrp και επιλογή ρομ της αρεσκείας τους. Δεν μπορώ να πω οτι είμαι ειδικός. Ό,τι ξέρω για Xiaomi το έμαθα από εδώ μέσα. Και ρωτώ: το ότι το τηλέφωνο είναι με ξεκλειδωτο bootloader, αυτό για σας είναι οκ και προχωρατε; Ξέρετε πώς ο Κινέζος ξεκλειδωσε τον bootloader σας; Και πώς είστε σίγουροι ότι η ρομ σας είναι official; Επειδή το γράφει στα χαρακτηρισ…
-
Αχχχ αυτό το Gearbest......
-
Εγω εδώ και 10 μέρες χρησιμοποιώ αυτά. Οι πένες μετά από αρκετή χρήση θέλουν αντικατάσταση γιατί είναι μαλακό το πλαστικό τους ωστε να μη τραυματίζει το κινητό. LAOA Brand 38 in 1 Screwdriver Set Precision Repair Tools Kit S2 Alloy Steel Material Tool for Cell Phone iPhone for Notebook s.aliexpress.com/qMF7VbiE (from AliExpress Android) forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/19417/