Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 941-960 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• YI Home 2.10.2.8_20160907 GR

GR_Macedon - - Ελληνες Developers

Μήνυμα

Μη το σκεφτόμαστε. Δίνουμε ακόμα 15-20€ και αγοράζουμε την Ευρωπαική ή Αμερικάνικη και έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο (για κανένα 2μηνο ) Οι εκτός Κίνας έχουν και την επιπλεόν επιλογή να επιλέγουμε trigger περιοχή στη κάμερα, ώστε να μην ενεργοποιείται όλο το εύρος της εικόνας της για ειδοποιήσεις και καταγραφή video.

• Μπορεις να το ανοιξεις πολύ εύκολα ακόμα κσι με το νυχι σου. (Αν εχεις ). Ξεκινας από πάνω ή κάτω που είναι το πλαστικό μέρος του καπακιού. Απλά σπρώχνεις το νύχι μέσα και ακούς να ξεκουμπονουν τα πλαστικά με τον ίδιο τρόπο πτοχωρας πλάγια. Μολις ανοίξει από την μία πλευρά μετά απλά ανασηκωνεις σιγά σιγά και αποσυνδέεις την καλοδιοταινια του αισθητηρα.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer14.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14465

• Καλώς επανήλθες. Για ρίξε μια ματιά εδώ Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή

• Μόλις παρέλαβες το τηλέφωνό σου, έκανες καθαρή εγκατάσταση official fastboot rom με το mi flash tool? Αν όχι ακολουθα τα παρακάτω βήματα ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ. Η διαδικασία που πρέπει να κάνουμε όλοι όσοι έχουμε xiaomi και αμέσως μόλις το πιάσουμε στα χέρια μας είναι: 1. Εγκατάσταση official fastboot rom μονο με το mi flash tool 2. Ξεκλείδωμα 3. Εγκατάσταση TWRP recovery 4. Εγκατάσταση μιας ελληνικής rom GTV stable ή dev ή Gkalen rom. Το πρώτο βήμα είναι υποχρεωτικό, για όλους όσους έχουν οποιοδήποτε XIAO…

• Παράθεση από gkalen: “@spirosmeg Μου φαίνεται πολύ περίεργο που έχεις πρόβλημα στο φλασαρισμα της ρομ του Redmi3S , μέχρι στιγμής σου είπαν και τα παιδιά που ήδη τη δουλεύουν ότι δεν είχαν κανένα πρόβλημα ... Παρ'ολα αυτά δεν σημαίνει ότι εχεις κάνει κάτι λάθος , απλά δεν μπορώ να το καταλάβω γιατί στη δικιά σου συσκευή υπάρχει αυτό το πρόβλημα .. ” Είναι το κλασσικο 3s ή το international version με την MALMIDE ROM?

• Βρε γιατί δεν ακολουθείτε όλοι τον καλύτερο οδηγό που υπάρχει και έχει επιτυχία 100%; Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)

• Αν την πέρασες με mi flash tool και είναι κινέζικη dev τότε συνεχίζεις στο ξεκλείδωμα.

• Παράθεση από Atha Kappas: “Να την ξαναπερασω μηπως δεν εχει κατσει καλα, πριν ήμουν σε global dev MM και λειτουργουσε ” Αφού ξέρεις να μαγειρεύεις, ρίξε ένα ξαναζέσταμα του μενού, δεν χάνεις τίποτα.

• Παράθεση από Xoutas Lefteris: “αψογα σε ευχαριστω παρα πολυ θα το δω αυριο καθως πρππει να ξυπνησω πρωι ευχομαι μα εισαι μεσα εαν χρειστω οτιδηποτε καλο βραδυ ” Αν ακολουθήσεις τους οδηγούς κατά γράμμα δεν πρόκειται να χρειαστείς τίποτε. Αν όμως αρχίσεις να πηδάς βήματα, τότε............

• Παράθεση από Xoutas Lefteris: “οποτε δεν υπαρχει θεμα να το εντοπισουν ωραια υπαρχει περιπτωση να μπορεσεις να μου παραθεσεις σχετικους οδηγους αν τους εχεις ευκαιρους και αν ειναι να ζητησω τωρα απο xiaomi κωδικο ξεκλειδωματος για το bootloader και μετεπειτα να προχωρησω ” Μόλις παρέλαβες το τηλέφωνό σου, έκανες καθαρή εγκατάσταση official fastboot rom με το mi flash tool? Αν όχι πιστεύω ότι από εκεί ξεκινάν τα προβλήματα. Η διαδικασία που πρέπει να κάνουμε όλοι όσοι έχουμε xiaomi και αμέσως μό…

• Εγώ δεν έχω την πείρα σου οπότε επιλέγω να μένω μέσα στο μαντρί με τις ελληνικές ρομ GTV και gkalen.

• Παράθεση από demakhs: “Πρώτη φορά ΜΜ... Υποτίθεται ο bootloader κλείδωσε τώρα ή αλλού το διάβασα και αυτό ?? ” Κατά 99% κλείδωσε. Μπες και έλεγξε και ξεκλείδωσε και σε κάθε αλλαγή από εδώ και πέρα έλεγχο μέχρι να σιγουρευτούμε ότι σταμάτησε το φαινόμενο. (φίλαγε τα ρουχα σου....)

• Παράθεση από Xoutas Lefteris: “Παράθεση από GR_Macedon: “ΑΠό ότι κατάλαβα πέρασες την κινέζικη dev και συνέχισε τις επανεκκινήσεις. Γιατί δεν το βάζεις πάλι σε fastboot να ξεκλειδώσεις και να περάσεις TWRP και Ελληνική GTV ή gkalen? ” σωστα καταλαβες το θεμα μου ειναι οτι εαν ξεκλειδωσω τον bot και κανω την διαδικσια και δεν στρωση εαν χρειαστει να το στειλω για επισκευη1 κλειδωνει ξανα ο boot και 2 υπαρχει τροπος να εντοπισουν οτι το εχω κανει και να που πουν οτι δεν με καλυπτει η εγγυηση??? ” …

• Παράθεση από skiathos: “εντάξει δεν ξέρω μπορείς να δώσεις τα φώτα σου να καταλάβω κ γω; ” Αυτό που πρέπει να έχεις πάντα στο μυαλό σου όταν ακούς "τηλέφωνο XIAOMI", είναι ότι, δεν θα λειτουργήσει για πολύ, αν δεν του κάνεις μια καθαρή εγκατάσταση της fastboot rom που του ταιριάζει, αμέσως μόλις το πιάσεις στα χέρια σου. Αυτό να το λες και σε όσους νέους υποψήφιους χρήστες σκέφτονται να αγοράσουν XIAOMI. Οπότε, αν δεν έχεις βασικές γνώσεις αλλαγών rom και της γενικής ορολογίας του ANDROID, πρέπε…

• ΑΠό ότι κατάλαβα πέρασες την κινέζικη dev και συνέχισε τις επανεκκινήσεις. Γιατί δεν το βάζεις πάλι σε fastboot να ξεκλειδώσεις και να περάσεις TWRP και Ελληνική GTV ή gkalen? Να επισημάνω ότι το τηλέφωνο το έπαθε αυτό γιατί έγινε αυτό που λέω πάντα σε όλους τους νέους: >>>>>>"Αυτό που πρέπει να έχεις πάντα στο μυαλό σου όταν ακούς "τηλέφωνο XIAOMI", είναι ότι, δεν θα λειτουργήσει για πολύ, αν δεν του κάνεις μια καθαρή εγκατάσταση της fastboot rom που του ταιριάζει, αμέσως μόλις το πιάσεις στα χ…

• Βάλε καλύτερα dev China γιατί 2 άτομα που έβαλαν global stable αναφέρουν ότι δεν δεχεται το pin της δεύτερης sim. και πανω στην Κινέζικη κάνε ξεκλείδωμα και φλασάρισμα της ελληνικής

• Πρώτα πρέπει να εξακριβώσεις αν το πρόβλημα είναι από software ή από hardware, γιατί αν είναι από software τότε τζάμπα ο κόπος, ο χρόνος και τα έξοδα για να σταλεί πίσω στους ανάξιους εμπιστοσύνης Κινέζους. Πάνε στο θέμα Γενική Κουβέντα για το Redmi Note 3 pro και γράψε όσο πιο λεπτομερώς μπορείς το πρόβλημά σου μάζι με τα στοιχεία του τηλεφώνου σου.

• Καλωσήρθες στην παρέα μας φίλε μου. Όντως περίεργη συμπεριφορά για Xiaomi Redmi Note 3 Pro (Kenzo) Αυτό που πρέπει να έχεις πάντα στο μυαλό σου όταν ακούς "τηλέφωνο XIAOMI", είναι ότι, δεν θα λειτουργήσει για πολύ, αν δεν του κάνεις μια καθαρή εγκατάσταση της fastboot rom που του ταιριάζει, αμέσως μόλις το πιάσεις στα χέρια σου. Αυτό να το λες και σε όσους νέους υποψήφιους χρήστες σκέφτονται να αγοράσουν XIAOMI. Οπότε, αν δεν έχεις βασικές γνώσεις αλλαγών rom και της γενικής ορολογίας του ANDROI…