Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 92.
-
Ο καιρός στο ρολόι ανανεώνεται κάθε φορά που ανανεώνεται ο καιρός μου στο κινητό;;;;γιατί βλέπω δεν το κάνει αυτο
-
sorry ρε παιδιά δεν καταλαβαίνω τι μου λέτε.αστο καλύτερα μην το χαλάσω κιολας
-
Δεν ξέρω πιο είναι ρε παιδιά,γι'αυτό σας ζαλίζω.μπορειτε να μου πείτε πιο είναι,πως περνάει και τη φτιάχνει;;;εντάξει σας ζαλισα.sorry
-
Οταν μπαίνω στο ρολόι και πατάω οθόνη ,έχει μέσα 3 θέματα ας πούμε,βάζω αυτό που δείχνει και την μπαταρία αλλά στην μπαταρία μου βγάζει ερωτιματικα.λυνεται κάπως αυτό η μπορώ να βάλω άλλο που να λέει και την μπαταρία;;;;;
-
Δειχνει πως έφτιαξε.εχω άλλη εφαρμογή για τον καιρό και όχι του κινητού
-
Έβαλα Κάιρο τώρα τι κάνω;Το αφήνω μονιμα στο Κάιρο μετά;
-
Τι κάνω αυτό που μου λες αλλά δεν υπάρχει στης πολης-χωρες το κάιρο στο κινητό μου
-
Πως γίνετε αλλιώς ρε παιδιά;;
-
Δεν έχει Κάιρο;;;αυτό λεω
-
καλημέρα παιδιά έχω το mi band 3 και λογικά έχω περάσει την τελευταία με τα ελληνικά.αλλα δεν μου λέει τον καιρό δεν συνχρωνιζει με μια εφαρμογή που έβαλε του καιρού.στο region δεν έχω κάιρο.τι μπορώ να κάνω για να έχω καιρό σωστό;;;;ευχαριστω
-
Εχω το note 7 και δεν έχει κάιρο να βαλω στο region.
-
έχω περάσει την τελευταια την ελληνική αλλά ο καιρός δεν συνχρωνιζει με τίποτα με τον καιρό του xiaomi μου αλλά ούτε και με άλλη εφαρμογή καιρού.τι να κάνω πως συνχρωνιζει μέσα από το mi fit;;;και το θέμα αυτό που δείχνει και την μπαταρία μου βγάζει ερωτηματικά.γιατι ρε παιδιά;;;;