Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Δεν είναι τελικά θέμα dark mode....αλλά από το magisk .zip εκεί χτυπάει...και έχω κάποιες υποψίες που μάλλον θα βγούνε αληθινές και συντο μάλλον...Ότι στο miui 13 και android 12 ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΡΟΟΤ...αυτές είναι οι δικές μου υποψίες... Έβαλα την 21.8.4 χωρίς ροοτ και πάει σφαίρα στο mi10ultra... Στο dark αλλά και στο white ...
-
Έκανα εγκατέσταση στο Mi 10 Ultra μου χθες το πρωί, θα παγώσει μετά από περίπου 1 λεπτό χρήσης, η οθόνη γίνεται μαύρη και το τηλέφωνο απενεργοποιείται. Εγκαταστάθηκε ξανά η rom, το ίδιο αποτέλεσμα. Υποβαθμίστε τα προηγούμενα εβδομαδιαία αποτελέσματα σε ένα βρόχο twrp-boot. Επανεγκαταστήθηκε αυτό το 21.8.4 και τώρα πάγωσε ξανά μετά από περίπου 1 λεπτό αλλά στη συνέχεια ξεπαθηκε μισό λεπτό αρ
-
Το έχω απενεργοποίηση...και δείτε κατανάλωση.... έλεος... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/70525/
-
Επίσης δεν λέει Xiaomi-miui.gr...... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/70523/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/70524/
-
Γεια και χαρά σας...στο cas mi 10ultra η χαλιά μπαταρία που έχω δει ως τώρα ... Σε 5 ώρες το ξεζουμιζει...και όχι μόνο αυτό δεν κάνει υπέρ φόρτιση....3 ώρες να το φορτησω
-
Παράθεση από CHEVROLET SPARK: “Το f3 έχει το 870 όλα αυτά τα ξέρω και είναι ενεργοποιημενο από προεπιλογή αλλά και πάλι δεν φενετε.ακόμα και έκλεισα την επιλογή και την ξανάνοιξα αλλά τίποτα δεν έγινε. ” It's actually same as the Windows and Linux using,when you run out of memory the App in the memory goes to SWAP file which is in the Virtual Memory,it's not acting as a actual RAM Είναι στην πραγματικότητα ίδια με τα Windows και Linux που χρησιμοποιούν, όταν εξαντληθεί η μνήμη, η εφαρμογή στη μν…
-
Παράθεση από CHEVROLET SPARK: “Poco f3 ολα οκ εκτός από την επέκταση μνήμης η μνήμη παράμενη 6 GB με 100 gb ελεύθερο χώρο ” Settings / Additional settings / Memory extension / (toggle on / off) Note: It's only available for Snapdragon 888/870/865 devices
-
[Miui 12.Χ - 21.7.21/22] Διανομή των νέων MIUI 12.x - XTRV ROM για 25 συσκευές (ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ)
ΜήνυμαIt's actually same as the Windows and Linux using,when you run out of memory the App in the memory goes to SWAP file which is in the Virtual Memory,it's not acting as a actual RAM Είναι στην πραγματικότητα ίδια με τα Windows και Linux που χρησιμοποιούν, όταν εξαντληθεί η μνήμη, η εφαρμογή στη μνήμη μεταβαίνει σε αρχείο SWAP που βρίσκεται στην εικονική μνήμη, δεν λειτουργεί ως πραγματική μνήμη RAM
-
[Miui 12.Χ - 21.7.21/22] Διανομή των νέων MIUI 12.x - XTRV ROM για 25 συσκευές (ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ)
ΜήνυμαΠαράθεση από kostakislarisa: “Όλα οκ από το πρωί που την πέρασα στο poco f2 pro. Η επέκταση της ραμ πρέπει να αναγράφεται σαν συνολική μνήμη; 8+3 12?!?!? ” χμμμμ....νομίζω ότι 8+3 κάνει 11.... Και σε mi10ultra όλα βενουν καλώς....
-
Η miui 13 θα είναι στης 17 Αυγούστου όπως γίνεται πάντα...
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από kostakislarisa: “Μου έχει έρθει ειδοποίηση για την 21.6.30, ισχύει; Δεν βλέπω αντίστοιχο νήμα για τη ρομ. Την κατέβασα αλλά δεν την φλασαρα ακόμη. ” Όλες οι ROM αποσύρθηκαν από το Xiaomi.eu εχθές το βράδυ και ενώ τις είχαμε ετοιμάσει και εμείς, τις αποσύραμε και κατεβάζουμε εκ νέου το Source από την αρχή. Θα αργήσουμε σήμερα, και θα γίνουν διαθέσιμες το απόγευμα. ” Ξέρουμε τον λόγο όπου αποσύρθηκαν;;
-
POCO F2 PRO
ΜήνυμαΠαράθεση από kostakislarisa: “@Octaviastikos το θέμα είναι ότι εγώ που έχω 1 sim πιάνει 5g αλλά στο speedtest φαίνεται σαν LTE. Στο εταιρικό κινητό που είναι Samsung στην ίδια εφαρμογή γράφει 5g όταν πιάνει 5g το κινητό.. ” Και σε μένα το ίδιο λέει στο mi 10 ultra άρα είναι θέμα xiaomis κι όχι δίκτυου....
-
POCO F2 PRO
ΜήνυμαΜονο η πρώτη θέση έχει 5g δηλαδή μόνο sim1 ...και όχι κι δυο....
-
Είναι η 5 συνεχωμενη ρομ.... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/70382/ Mi 10 ultra..
-
Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από Octaviastikos: “.άλλος εδώ τι παίζει;;;; ” Τα καλλίτερα μόνο για σένα Γιάννη!!! ” Ενημέρωση ασφαλείας 1 Ιουλίου 2020 ?????☹️☹️☹️☹️☹️
-
Στο mi 10 ultra όλα σπέσιαλ....άλλος εδώ τι παίζει;;;; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/70359/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/70360/
-
@Dikemon τα αυτονόητα δεν χρειάζεται να τα γράφουμε συνέχεια... Ξεκλείδωμα bootloader... Install αναλογα με την συσκευή το twrp εάν υπάρχει... Κατεβάζεις στο υπολογιστή την ρομ... Την περνάς στο κινητό... Και κανείς εγκατάσταση.... Πόσο πιο απλά να σε το πούμε...είπες ότι το κατέχεις... ROMs for devices with locked bootloader: Unlock your first bootloader here Apply for unlocking Mi devices Install TWRP via Fastboot mode, then install our ROM Code: fastboot flash recovery twrp.img fastboot boot …
-
Παράθεση από Dikemon: “Γιατί δεν δίνεται και έναν οδηγό με το πως να γίνεται η εγκατάσταση της rom? Υπάρχει TWRP Recovery? Γιατί δεν βλέπω και rom για mars? Mi 11 pro (mars) ” Το mars και το star έχουν ίδια ρομ... Άρα δες από εκεί.... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/70336/
-
Κάτσε να δεις...με κάτι ανακοίνωσεις που είδα ότι ο developer του magisk σταματάει την ανάπτυξη του...κι δεν θα υπάρχει root ...αυτό συνεπάγεται ότι μπορεί να μην υπάρχει ανάπτυξη σε twrp σε ορισμένες συσκευές...εφόσον δεν δώσουν τους την χαρτογράφηση του....άρα μην σε φαίνεται παράξενο @Oneironaut84