Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
POCO F2 PRO
ΜήνυμαΠαράθεση από giasoy: “Σκέφτομαι να περάσω την XTRV stable, τώρα είμαι στην 12.2.6 EU και δεν θέλω root, οι ερωτήσεις είναι: Το Google pay παίζει κανονικά; Διάβασα σε γειτονικό φορουμ ότι παίζει το 5g σε δίκαρτο, χωρίς να απενεργοποιήσεις την δεύτερη sim;; ” Το 5g είναι μόνο στην πρώτη γραμμή ένα μόντεμ έχει...για την ρομ όταν λες eu τι εννοείς;;; Την official eu η custom rom ;;;
-
@gkalen Δεν είχα κανενα error στο cas...πέρασε κανονικοτατα...
-
Το cas για το άλλαξε αριθμιση;; Ήταν 21.04.14 κι τώρα είναι 21.04.15... τι έχει γίνει στην ρομ ξέρουμε;;
-
έγινε αναβάθμιση στο magisk και όλα βαίνουν καλώς..... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/70223/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/70224/
-
@gkalen θα περιμένω το fix... δουλεύει μια χαρά το cas ...
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/70218/ Και δεν έχει πιστοποιηθεί στο playstore
-
Το μόνο σφάλμα που είδα... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/70217/ Αλλά έγινε κανονικά το install... μπράβο παλικάρια...
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
Μήνυμα@GeorgeHtz βάζεις την developer και είσαι καλυμμένος στα πιο πρόσφατα
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΠαράθεση από GeorgeHtz: “Συγνώμη για την ερώτηση . Δηλαδή η πιο πλήρες και με τα περισσότερα features stable xtrv έκδοση για το mi9, είναι η: xiaomi-miui-hellas-XTRV-MI9_V12.0.6.0.QFACNXM_v12-10.zip Ρωτάω γιατί μου φαίνεται ότι είναι αρκετά πίσω από τις xtrv dev. ” Η stable βγαίνει κάθε 2 3 μήνες ...και είναι λογικό να είναι πίσω...
-
Amazfit gtr 2
Octaviastikos - - Amazfit
ΜήνυμαΠαράθεση από yiatsou: “Δεν ξέρω αν το έχεις δοκιμάσει αλλά για να εμφανίσει όνομα στις κλήσεις πρέπει να τρέχει το zepp. Και για να συνδεθεί το zepp με το ρολόι θέλει υποχρεωτικά Bluetooth και ενεργή την τοποθεσία. Sorry αν σου λέω τα δεδομένα... Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” αυτά εννοείται...
-
Amazfit gtr 2
Octaviastikos - - Amazfit
ΜήνυμαΈχω κάνει κι εγώ την εν λόγο αγορά...gtr 2.... Το μόνο προβλήμα με της κλήσεις...δεν βλέπω όνομα παρά μόνο αριθμό έχω δώσει όλα τα δικαιώματα...Μ είναι με την 5.11.2
-
Mi Router 4a Gigabit
Μήνυμαεπανήλθα...πάλι δεν μπαίνει.. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/70189/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/70189/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/70191/
-
Παράθεση από bratsos: “Ετυχε να παρω ενα κινητο ζιαομι και εκατσα χθες να το ρουταρω για να μπορω να χειριζομαι ειδικα προγραμματα. Τελικα σημερα ειδα και αυτο το οδηγο. Δουλευσε με αυτο καθαρα απο μια παρα πολυ μικρη λεπτομερεια που δεν αναφεραν πουθενα αλλου στο ιντερνετ. Μετα το φλας με το twrp πρεπει στο κινητο redmi note 5 3GB 32GB κανω μονο reboot στη γραμμη εντολων κρατοντας απο πριν το volume up. Μετα οτι και να φλασαρα μεσα απο το twrp me to που κανα επαννεκινιση το διεγραφε και επανεφε…
-
Mi Router 4a Gigabit
Μήνυματα κατάφερα τελικά...πήρα κι update ...είναι global gigabit.... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/70184/
-
Mi Router 4a Gigabit
Μήνυμααπό ip διεύθυνση μπαίνει...από την εφαρμογή δεν μπαίνει
-
Mi Router 4a Gigabit
Μήνυμαμε πετάει έξω...και δεν μπαίνει... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/70176/