Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από brandon: “Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις @MIUI_ART Όσον αφορά το 1ο, δεν υπάρχει αυτό το feature καθόλου στο MIUI13 (δηλαδή να παίζουν παράλληλα) ? Μήπως θα μπορούσαμε με κάποιο τρόπο να μεταφέρουμε/τροποποιήσουμε το συγκεκριμένο apk απο την MIUI12 που λογικά θα υπάρχει? (γιατί και το screenshot απο MIUI12 ειναι). Βγάζει ένα νόημα για να το προσπαθήσω? ” δεν γίνεται και τα δύο.... Εκτος εάν ενεργοποίησεις τον " βοηθό αφής" forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/71322/
-
Δεν χρειάζεται κάτι ιδιαίτερο....
-
Πρωτά βάζεις το twrp και μετά την ρομ που δίνει...
-
download Downloading • AKR DL Καλησπέρα σου....αυτά βάζεις για αρχή μέχρι να βρεθεί λύσει για την xtrv rom...
-
Xiaomi 12 Pro
ΜήνυμαDownloading • AKR DL Νεο twrp....
-
Mi 11 pro με magisk
ΜήνυμαΠώς να εγκαταστήσετε το Magisk χωρίς TWRP (με "fastboot" XTRV ROM) Εδώ είσαι
-
Xiaomi 12 Pro
ΜήνυμαΔώσε και σε εμάς να παίξουμε λίγο..... Εγώ κάθε Παρασκευή κάνω install την τον οπου έχουμε....
-
Xiaomi 12 Pro
Μήνυμα@MIUI_ART...... miui_ZEUS_V13.1.22.7.28.DEV_441735746a_13.0.zip Έρχεται σύντομα..........
-
Xiaomi 12 Pro
ΜήνυμαΚάτι μου λέει ότι σύντομα θα έχουμε και εμείς developer rom... Σε android 13..... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/71290/
-
Xiaomi 12 Pro
ΜήνυμαDownloading • AKR DL Νέα έκδοση..... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/71289/
-
Xiaomi 12 Pro
ΜήνυμαΚαλημέρα....μόνιμο το twrp..... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/71277/
-
Xiaomi 12 Pro
ΜήνυμαDownloads for : -Android- Generic Device/Other | AndroidFileHost.com | Download GApps, Roms, Kernels, Themes, Firmware and more. Free file hosting for all Android developers. Για όποιον ενδιαφέρεται.....
-
@zaxos44 είδες οπου κάθε συσκευή έχει τις προβλέψεις....
-
Παράθεση από zaxos44: “Παράθεση από shagg: “Είναι εύκολο και αν διάβασα καλά είναι λόγο ότι δεν υπάρχει ακόμα TRWP. Καλό θα είναι επειδή πας στο 13 να κάνεις μια καθαρή εγκατάσταση να είσαι οκ. Έχει την διαδικασία στην Αναβάθμιση Poco F3 δεν θυμάμαι ακριβώς που ” πάντως εγώ στο κινητό μου έχω TWRP εδώ και πολύ καιρό ” σε ποια συσκευή;; Εάν έχεις android 11 ναι υπάρχει...εάν έχεις Α12 δεν υπάρχει σε όλες της συσκευες...και θέλουν πειράματα
-
Παράθεση από zaxos44: “Καλησπέρα σε όλους!έχω ένα θέμα έχω περάσει εδώ και πολύ καιρό xtrv στο mi note 10 lite προσπαθώ εδώ και μέρες να κάνω update και βγάζει invalid zip file και δεν προχωράει παρακάτω ενώ έχω κατεβάσει το σωστο αρχείο.καμια ιδέα? ” Καταρχάς ποια ρομ φοράει η συσκευή σου και σε ποια θες να πας;;;
-
Δημήτρη πάλι συνεχίζει τα bootloop...
-
Ξέρουμε τι αλλαγές έχουμε στο Zeus ;;;