Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από jpastos: “Αποκρυπτογράφηση κανει κανονικά το δοκίμασα ” Ναι αλλά δεν υπάρχει ακόμα διαθέσιμη ρομ ζιπ....
-
Παράθεση από jpastos: “Σε poco f2 pro ολα καλα!! βγηκε και twrp που αποκρυπτογραφεί τον εσωτερικο χώρο και μπορει να κανει εγκατασταση androidfilehost.com/?fid=15664248565197181947 ” ΒΓηκε αλλά δοκίμασες να δεις εάν παίζει;;
-
Παράθεση από tacolla: “Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Kostasfdg: “Χρειάζεται να περάσω πάλι οτι είχαμε και στις dev ( magiksk κτλ)? ” Μην βάλεις κανένα Magisk αν δεν το χρειάζεσαι γιατί αρκετές φορές δημιουργεί προβλήματα. ” υπαρχει αλλος τροπος για ρουταρισμα εκτος του Magisk? Ευχαριστω πολυ ” Πώς να εγκαταστήσετε το Magisk χωρίς TWRP (με "fastboot" XTRV ROM) Μοναδικός τρόπος..... Χωρίς twrp δεν γίνεται κάτι άλλο...από το Android 12 και μετά δεν υπάρχει twrp
-
Xiaomi 12 Pro
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Είναι η περίοδος εκπτώσεων στην Κίνα ”
-
Xiaomi 12 Pro
ΜήνυμαΑίτημα για ξεκλείδωμα....96 ώρες....λίγο περίεργο....αλλά οκ....έκανα τσεκ ξανά να δω μην ήταν λάθος αλλά έλεγε 95....
-
@Opanos δεν υπάρχει συμβατό trwp πλέον...και την επόμενη ρομ πάλι έτσι θα το κάνεις ...
-
Παράθεση από Opanos: “Καλημέρα παίδες, έχω κατεβάσει την xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMK40_POCOF3_22.6.9_v13-12-fastboot.zip Με adb push έχει πάει εκεί που πρέπει. Έχω περάσει το twrp Την βρίσκω και στο install λαμβάνω "invalid .zip file format" Καμιά ιδέα? Α, poco F3 η συσκευή. unlocked bootloader Και η προηγούμενη από αυτήν πάντως, βγάζει το ίδιο σφάλμα. ” Xiaomi devices on Android 12 via Fastboot only: - Download our ROM zip file - Unpack downloaded zip file in the PC using WinRAR - Reboot your d…
-
Παράθεση από Kostasfdg: “Σε ευχαριστώ για την απάντηση! Οταν κάνουμε format data αν θυμάμαι καλά διαγράφεται οτι υπάρχει μέσα στο τηλέφωνο, σωστά; Θα πρέπει να θυμηθώ πως έβαζα τη rom μέσα! Χρειάζεται να περάσω πάλι οτι είχαμε και στις dev ( magiksk κτλ)? ” Πώς να εγκαταστήσετε το Magisk χωρίς TWRP (με "fastboot" XTRV ROM) Μόνο αυτό εχουμε
-
Xiaomi 12 Pro
ΜήνυμαΌλοι όσοι λένε ότι ζεστενεται...καμία σχέση...μια χαρά από θερμοκρασίες....
-
Xiaomi 12 Pro
ΜήνυμαΉρθε το Zeus... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/71221/ Ακόμα δεν το έχω πειράξει...
-
Παράθεση από Nick Freegman: “Να φανταστώ οτι δεν είναι safe να βαλουμε magisk ακόμα ε; ” Μοναδικός τρόπος προς το παρών.... Πώς να εγκαταστήσετε το Magisk χωρίς TWRP (με "fastboot" XTRV ROM) Εάν δεν βγει twrp σε Android 12...δεν γίνεται κάτι....πόσο ακόμα σε android 13....όπως τα pixel ..... Υπάρχουν δυναμικά παρτισιον...και δεν γίνεται...οι δυκλιδες ασφαλείας πλέον δύσκολα ειναι προσβάσιμες
-
@tomsak ποια συσκευή είναι δεν μας είπες....
-
POCO F2 PRO
ΜήνυμαΠαράθεση από ippotis: “Σε POCO F2 Pro δεν πέρασε καθόλου η 13.Χ - 22.5.18 και κάνει boot loop Τι κάνω τώρα; Μπορώ να μπω στο Recovery . TWRP-3.4.2b-1206. Πήγα στο Wipe και έκανα Davlik/ ART cache kai Data αλλά τίποτα. Πήγα να περάσω και μια πιο παλιά μέσω fastboot και πάλι διακόπτεται η διαδικασία και κλείνει το command-line. Μπορώ να σώσω τα αρχεία μου; ” άλλαξε θύρα usb και δεν υπάρχει recovery συμβατό...
-
Παράθεση από GEORGE13: “Καλησπερα εχουμε λινκ στο skroutz να μου δωσετε να κοιταξω για controller που θελω να παρω για το mi box s; Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δεν νομίζω να βρεις μόνο control....βάλε από το κινητό την εφαρμογή...
-
@MIUI_ART Συνεχίζει το ίδιο στο star να μην μπορώ να βάλω την ρομ
-
Δεν παλεύεται....σε mi11 ultra....7-8 φορές αλλά τίποτα....και αλλαγή καλωδίου και αλλαγή usb και αλλαγή υπολογιστή.... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/71204/
-
Παράθεση από Nick Freegman: “Υπάρχει τρόπος να περάσουμε τις εφαρμογές του miui (επαφές, τηλέφωνο κλπ) χωρίς ξεκλείδωμα ή άλλη ρομ; ” δεν γίνεται
-
Παράθεση από Nick Freegman: “@kostakislarisa Εχουν ανέβει κάποια στο androidfileshost απο τον skkk για Α12 αλλα αφού δεν χρειάζεται δε το πειράζω ” Το έχουμε πει πολλές φορές...δεν υπα6συμβατο twrp για κανένα android 12...και αυτά που έχουν ανέβει δεν μπορείς να κάνεις εγκατάσταση της τον διότι είναι σε μορφή fastboot rom και όχι zip rom εγκατάσταση.... Η έκδοσης εάν δεις είναι 3.6.1 που είναι ΜΟΝΟ για android 11....και να κάνεις πείραματα....