Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από Skyros7: “Δεν έχω rom... Έχω την 12.5. 21 ” Δώσε ένα στιγμιότυπο από τα σχετικά της συσκευής σου
-
Παράθεση από tteo70: “Συγγνώμη για την καθυστερημένη ερώτηση. Χωρίς root πως παίζει το AdAway? ” Δυστυχώς δεν δουλεύει
-
Παράθεση από Nick Freegman: “Αφού έχει βγάλει η σελίδα με Α12... Index of /suktew23/roms/22.4.7 Δυστυχώς έχω μείνει χωρίς εφεδρικό τηλέφωνο και δεν προλαβαίνω να ρισκάρω απρόοπτα, γι αυτό ρώτησα μήπως δοκίμασε κάποιος ” σε μορφη ζιπ ρομ και όχι fastboot........
-
Παράθεση από Nick Freegman: “@Octaviastikos Κι αυτά τι είναι; Δες το CMI... Α12 λέει Downloads for : -Android- Generic Device/Other | AndroidFileHost.com | Download GApps, Roms, Kernels, Themes, Firmware and more. Free file hosting for all Android developers. ” μπορείς να δοκιμάσεις και να μας πεις για το μπρίκι της συσκευής σου.... Η έκδοση είναι για το Α11... Δεν είναι συμβατό...και δεν υπάρχει ρομ για για το Α12....
-
Παράθεση από Nick Freegman: “Καλησπέρα παιδιά, έχει δοκιμάσει κανείς twrp με τις νέει rom Α12 σε Mi 10 Pro? ” δεν υπάρχει twrp σε Android 12 για καμιά συσκευή
-
Στον κώδικα εννοώ διπλοεγγραφη
-
Πότε μου δεν έχω χρησιμοποιήσει και ούτε θέλω την gcam...οπότε την έβαλα ήθελε πολλές ρυθμίσεις...και δεν έχω όρεξη να αλλάζω τρις και λίγο... Και επίσης καλό είναι να μην υπάρχει διπλό εγγραφή στο build.prop
-
@blackm76 στην xtrv είναι ήδη ενεργοποιημένο από όσο θυμάμαι.... Όσο για twrp ακόμα δεν είναι σίγουρο εάν θα βγει...
-
Παράθεση από blackm76: “εχω poco x3 pro με miui 13.και επειδη δεν λειτουργει ο orange fox δεν εχω κανει root ακομα. θελω να ενεργοποιησω το camera 2 api.μπορω να το κανω χωρις root και recovery mode;;;;υπαρχει τροπος;;; οπως επισεις γνωριζει κανενας ποτε θα γινετε η εγκατασταση της ρομ με miui 13 οπως παλια με recovery mode και οχι με script απο windows;;;;θελω να κανω root και δεν μπορω. ” Πώς να εγκαταστήσετε το Magisk χωρίς TWRP (με "fastboot" XTRV ROM) Άγνωστο πότε θα βρουν twrp συμβατό
-
Παράθεση από Paranormal: “Μπορώ να βάλω την fastboot για το mi11 με το twrp recovery ; ” Μόνο με υπολογιστή...αλλιώς μπρικακι....
-
Όπου υπάρχει σε μια ρομ
-
Παράθεση από tteo70: “Όλα καλά σε Mi 10 lite 5g. Για κάποιο λόγο (ίσως έκανα εγώ κάτι λάθος), δεν έπαιζε το magisk. Περάστηκε πάλι με adb και λίγη αναζήτηση στο web! ” Πώς να εγκαταστήσετε το Magisk χωρίς TWRP (με "fastboot" XTRV ROM) Εδώ θα βρεις τον οδηγό
-
Παράθεση από steliosperamos: “Υπάρχει περίπτωση σύντομα να βγει rom recavery για το Mi 10T ? ” Για την ώρα δεν υπάρχει κάποιο .....σε android 12 είναι το πρόβλημα....και όχι στο miui 13....
-
Παράθεση από Spaceboyagr: “Παράθεση από vanni: “Σου έχει απαντήσει ο @NasDriver στο άλλο θέμα και σου έχει δώσει και link με την rom που πρέπει να περάσεις ” Ειναι τοσο δυσκολο να καταλαβεις αυτα ποθ γραφω?Δεν περναει καμια ρομ, επειδη εγω ειμαι χαζος μπες εσυ στο υπολογιστη μου να τη περασεις και αν τη περασεις εγω θα κανω τουμπες και θα ανεβασω βιντεο εδω.ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ERROR ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΦΩΝΑΞΩ ” Εγώ βλέπω ότι εσύ είσαι ο άσχετος εδώ πέρα....και όχι εμείς που θέλουμε να…
-
Παράθεση από Spaceboyagr: “ολα αυτα που μου λες.είναι ασυναρτησιες, μια χαρά συνδέεται ο λογαριασμός μου δε βαζω λάθος στοιχεια αλλα μετα λέει δεν τον αναγνωρίζει, ρε φίλε πως θα δει εντολη fastboot αφου ειναι.σε edl mode, πες σε αυτον που φτιάχνει τις ρομ να παει για ψάρεμα καλυτερα γιατι με τις τις δικές του κατέστρεψα τη συσκευή μου και το λαθος είναι στη ρομ, ξεκλειδωτο bootloader εχω Χρειάζεται authorization account μονο ετσι ” Αυτά που σε λέει ο @MIUI_ART είναι σωστά...έχεις κάνει κάτι λάθ…
-
Παράθεση από Ilmarios: “Ρε παιδιά καλημέρα σας, έχω χάσει λίγο την μπάλα με τις ρομ. Έχω στο alioth την xtrv12.5 18.0 RKHCNXM stable. Ποία ρομ θα ήταν καλύτερα να βάλω τώρα? Miui 13 μόνο με fastboot? Ξέρουμε πότε θα βγει xtrv 13 stable με recovery χωρίς fastboot? Ευχαριστώ ” ΟΠως έχουμε αναφέρει πολλάκις φορές δεν υπάρχει συμβατό twrp...και δεν ξέρουμε πότε θα βγει... επόμενος είναι η μόνη λύση....