Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 941-960 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Ναι δεν κάνει τίποτα τέτοιο...είναι ένα απλό εκτέλεσιμο αρχείο...
-
Πρέπει να ξέρεις ακριβώς το όνομα της εφαρμογής...και μην το αντιβαριους να ψάχνει...μόνο από το cmd και adb γίνατε αυτό...
-
Ναι Γιώργο...βασικά δεν τις σβήνει... παράδειγμα το google duo...μόνο της φωτογραφίες καταφέρα...
-
Δεν δουλεύουν όλα.... μπορείς με κάποιο τρόπο να με στείλεις τλολο το σύστημα ώστε να ασχοληθω λίγο παραπάνω;;
-
Και μια ερώτηση...σε global developer... πρέπει να το κάνουμε συνέχεια;;
-
Παράθεση από ypnos: “Παράθεση από dimtz: “Άλλαξε περιοχή,κατέβασε όσα θες και ξανά βάλε Ελλάδα ” Το έκανα όταν ήμουν stable και μαζί με την αλλαγή περιοχής κατέβασε ένα σωρό bloatware.Δε θέλω να κάνω το ίδιο τώρα στη dev.. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” και γιατί δεν ξεκλειδώνεις να βάλει την XTRV ROM;;
-
Παράθεση από kbougiouklis: “Στο heliυm είχα μείνει με την 8.10.18 γιατί μετά γυρίσαμε σε china source και δεν ήθελα να κάνω reset. Επειδή νομίζω είναι global/eu με την καινούρια δοκιμαστική, δεν θα χρειαστεί reset, σωστά? ” Φίλε μου .. επειδή είναι παλιά ρομ δυστυχώς θα χρειαστεί....