Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από tsigpan: “Καλημερα. Αφού καταφερα με πολύ κοπο να περασω twrp και xtrv stable θα ηθελα μια βοήθεια. Τωρα εχω περασμενο το TWRP 3.5.1_10-Nebrassy. Υπαρχει καποιο νεωτερο να περασω για να μην εχω θεμα με τα update της xtrv γιατι τα κανω χειρικινητα παντα απο twrp. Επίσης η ρομ ρουταρετε με magisk; Ευχαριστώ. ” εάν βάλεις την τελευταία stable μπορείς να το κάνεις ρουτ με το magisk.zip όπου είναι Android 11 αλλά εάν βάλει την developer όπου είναι android 12 δεν υπάρχει ρουτ αλλά ούτε tw…
-
Στο Android 12 δεν τα εμφάνιιζει...
-
Amazfit GTR 3 Pro
Octaviastikos - - Amazfit
ΜήνυμαΣε ευχαριστώ @MIUI_ART....ξέρεις είμαι τρελογκατζετακιας....xiaomi και ξερό ψωμί......
-
Amazfit GTR 3 Pro
ΜήνυμαΣτα 230€ από Ελλάδα...μαζι και η αντικαταβολή.... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/70878/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/70879/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/70880/
-
Στο Android 12 δεν υπάρχει twrp....
-
Amazfit GTR 3 Pro
ΜήνυμαΕγώ το περιμένω αύριο amazfit gtr 3 pro από Ελλάδα στα στα 250€...με εγγύηση
-
Φλασαρις όλη την τον σαν update....
-
Στο Α12 έχει πολλά πρόβληματα .. στο δικό μου venus δεν δούλευε σωστά η κάμερα...μετά από καθαρή εγκατάσταση...κολλούσε συνεχώς....
-
Δεν το κάνεις αντικατάσταση ...αλλά το κάνει φλας μετά την ρομ... και σε Α12 δεν είναι σταθερο...διότι δεν υπάρχει πλέον twrp
-
Παράθεση από nikatapi: “Σε poco f2 pro όλα καλά μέχρι στιγμής εκτός του γνωστού θέματος με τα Google apps. ” τι έχουν δηλαδή;; Παράθεση από nikatapi: “Σε poco f2 pro όλα καλά μέχρι στιγμής εκτός του γνωστού θέματος με τα Google apps. ”
-
Αυτό δεν μπορείς να το ξέρεις....και το ρουτ εάν το κάνεις όπως λέω πιο πάνω στον οδηγό... @anpho81
-
Παράθεση από anpho81: “Σε cmi με fastboot χωρίς format data δουλεύει οκ προς το παρόν. Το TWRP θα έπρεπε να είχε διαγραφεί τελειώς και να μπαίνει στο mi recovery? γιατί εμένα εξακολουθεί να υπάρχει κανονικά. Μαλιστα έκανα install το Magisk μέσω TWRP χωρίς πρόβλημα. ” Κανονικά σαν πρώτη fastboot rom θα πρέπει να κάνεις με format...για να κάτσει σωστά....το Α12 ακόμα έχει προβλήματα...δεν είναι σταθερό....
-
@Vstromakias εγώ πλέον σταμάτησα να το κάνω ροοτ...στο android 12 δεν είναι ακόμα σταθεροποίημενο.... Και είχα πλήρης λειτουργία σε εφαρμογές....πχ κάμερα κολλούσε συνεχώς...
-
Παράθεση από Vstromakias: “Πώς θα το κάνω root αφού δεν υπάρχει recovery τώρα για να γίνει εγκατάσταση του magisk; ” Πώς να εγκαταστήσετε το Magisk χωρίς TWRP (με "fastboot" XTRV ROM)
-
MIUI Hellas XTRV ROM
ΜήνυμαΠαράθεση από jolas: “Δεν δημιουργείται κατευθείαν το πρόβλημα αλλά μετά από πάροδο κάποιων ωρών (;;;) Εχω κάνει καθαρή εγκατάσταση της ROM απλά έκανα restore τις εφαρμογές μέσω backup, δεν ξέρω εάν αυτό έχει να κάνει σε κάτι; ” από εκεί τότε έχει γίνει η ζημιά.... καλύτερα καθαρή εγκατάσταση και από την αρχή μια μια εφαρμογή για να δεις που χτυπάει Παράθεση από jolas: “ ”
-
Σε fastboot rom πως κάνουμε dalvik cache;;;
-
Μήπως είναι για το android 11 και android 12...