Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από Tseligas2000: “υπαρχει τροποσ να βαλω το smart toolbox ? ” σε ποια συσκευή;;
-
= Πώς να εγκαταστήσετε το Magisk χωρίς TWRP (με "fastboot" XTRV ROM) == 1) Εξαγάγετε το αρχείο "boot.img" στο αρχείο zip της τρέχουσας έκδοσης ROM (στο φάκελο "images") 2) Βάλτε αυτό το αρχείο "boot.img" στο φάκελο "Λήψη" του τηλεφώνου σας 3) Κατεβάστε και εγκαταστήστε αυτό το apk στο τηλέφωνό σας για να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Magisk => Magisk-v23.0.apk 4) Ανοίξτε την εφαρμογή Magisk και πατήστε το κουμπί "Εγκατάσταση" (το πρώτο από πάνω, δίπλα στη λέξη "Magisk") => Πατήστε στο κουμπί "Επόμε…
-
Στις fastboot rom γίνεται μόνο από υπολογιστή;;; Η μπορούμε και από την αναβάθμιση;;;ρωτάω για το Venus
-
Παράθεση από spinalgr1990: “Προς το παρον εχω κανει μονο unlock το bootloader και παρατηρησα οτι : 1) Εκανε wipe ολα τα προγραμματα που ειχα και τα ξαναπερασα απο την αρχη 2) Δεν λειτουργει το google pay παρα μοναχα το alpha wallet ... κατι ειναι κι αυτο. ” γνώμη μου...εάν δεν είσαι λίγο developer ανθρώπος...τότε πολλά είναι αυτά που έκανες....
-
Παράθεση από Tseligas2000: “Ή δεν υπάρχει ή δεν το βλέπω πουθενά το ,smart toolbox. Μοιποσ δεν υπάρχει για mi 9t pro? ” forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/70810/ Στο Venus....
-
Παράθεση από VAG-ZAG: “Να προσθέσω κάτι πολύ σημαντικό που ΔΕΝ επισημαίνεται παραπάνω: Αν αλλάξετε το Region σε UK, διορθώνεται το πρόβλημα συνδεσιμότητας του WiFi!!! Το γράφει στο Xiaomi EU. Τσεκαρισμένο, δουλεύει 100% (Renoir). ” Το ίδιο συμβαίνει και στο venus
-
Ούτε σε αυτήν την ρομ βλέπω την επέκταση μνήμης...στο mi11 venusforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/70804/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/70805/
-
Παράθεση από stauros2653: “MIUI 13 παιζει πουθενα κοντα? ” Ναι...με το νέο έτος...
-
Mi 11i 5g
ΜήνυμαΠαράθεση από lefesta: “Όλα καλά πήγαν.... ευχαριστώ για την βοήθεια. Αλήθεια μπορώ να περάσω magisk καί νά έχω πρόσβαση root ?? Στάλθηκε από το M2012K11C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Θέλει πατέντα...αλλά αν δεν ξέρεις θα το πάρεις στα χέρια
-
Παράθεση από gkalen: “@VAG-ZAG Με το TWRP δεν μπορείς να κάνεις τίποτα .. ή με το update bat ή με το format data bat προχωράς .. τουλάχιστον δουλεύουν τα sms πλέον , μικρό bugs υπάρχουν τα οποία δεν είναι ενοχλητικά αυτή τη στιγμή.. Εγώ θα πήγαινα στο update bat για αρχή , εκτός αν θες να κάνεις και format data .. ” Εγώ στο venus το έκανα update από την 21.10.20..και τηνβ27 την έκανα updated....και όλα καλά δείχνουν..και ρουτ πλέον
-
Αξιολόγηση ΜΙ11 128GB
ΜήνυμαΘα δείξει.....
-
Αξιολόγηση ΜΙ11 128GB
ΜήνυμαΠάντα...την stable προσωπικά για μένα το λέω είναι ανούσια...κάθε 2 3 4 μήνες αναβάθμιση....
-
Αξιολόγηση ΜΙ11 128GB
ΜήνυμαΌχι...είναι η δεύτερη τον που κυκλοφορεί..η πρώτη ήταν 21.10.20 δεν είχα κάνει ροουτ...τώρα στην 21.10.27 έκανα ρουτ....
-
Αξιολόγηση ΜΙ11 128GB
ΜήνυμαΣήμερα το εστεισα με ρουτ..κάπου στις 7 περίπου με την πρώτη α12....
-
Αξιολόγηση ΜΙ11 128GB
ΜήνυμαΑκόμα δεν έχω δει...σήμερα το έκανα ροοτ....αλλά όσο το είχα Α11 ήταν ότι καλύτερο είχα δει...μέχρι και9 ώρες οθόνη...
-
Αξιολόγηση ΜΙ11 128GB
ΜήνυμαΣτις εφαρμογές όπου χρειάζομαι..δεν εχω διαφημίσεις... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/70795/ Αυτά είναι τα έξτρα που χχρησιμοποιώ...
-
Αξιολόγηση ΜΙ11 128GB
ΜήνυμαΓια τις διαφημίσεις περισσότερο...