Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Αξιολόγηση ΜΙ11 128GB
ΜήνυμαΓεια σας.... Mi11 και ροοτ βεβαίως βεβαίως.... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/70792/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/70793/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/70794/
-
Φίλε μου ο eu κάνει και διάφορες παρεμβολές...εδώ η ομάδας μας πετάει...από χθες το δουλεύω στο φουλ...και δεν έχω βρει κάποιο σκληρό bugs...το μόνο με το wifi που θέλει ανοιγοκλείσημο...τίποτε άλλο...ακόμα και ημπαταρια είναι καλύτερη σε σχέση με την 21.9.1 που είχα....
-
Το δικό μου venus.... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/70775/ Και δουλεύει άψογα.. Μόνο magisk δεν μπόρεσα να βάλω...για τις διαφημίσεις...
-
Mi 11i 5g
ΜήνυμαΠαράθεση από lefesta: “το περασμα της ρομ με πιο εργαλειο γινετε? mi flash η με καποιο αλλο ? εχω κατι χρονια να τα χρησημοποιησω?...... ” Η εγκατάσταση της XTRV fastboot rom γίνεται ως εξής ... Εννοείται ότι έχουμε ξεκλειδωμενη συσκευή και έχουμε ανοίξει τον εντοπισμό σφαλμάτων από τις ρυθμίσεις για προγραμματιστές .. Μπαίνουμε σε fastboot και συνδέουμε τη συσκευή .. Κάνουμε extract το ζιπ της XTRV fastboot rom σε φάκελο στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή μας και τρέχουμε το .bat αρχείο που…
-
Το miui 13 τέλος του έτους θα είναι έτοιμο....όσο για το Α12 που έβαλα στο δικό μου venus δεν μπορώ να πω ότι έχει διαφορά... επειδή είναι η πρώτη επίσημη πρώτη ρομ...άρα υπομονή για να στρώση....
-
Mi 11i 5g
ΜήνυμαΓενικά για android 12 δεν υπάρχει twrp συμβατό
-
@MiltosDelis μόνο έτσι θα στρώσει.... δυστυχώς....
-
Παράθεση από MiltosDelis: “ακόμα τα πράγματα δεν αυτοματοποιήθηκαν πλήρως παιδιά την έχω κατεβάσει από το πρωί μέσα από το λίνκ του vip mail για να μπορέσω με επανεκκίνηση στο twrp να την περάσω και για ακόμα μια βδομάδα θέλει αρκετό χρόνο στο πρώτο ξεκίνησα της συσκευής Ginkgo για να ανοίξει η συσκευή κατά τα άλλα όλα καλά δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα με τις εφαρμογές που δουλεύω και ούτε κάποιο κόλλημα της συσκευής δοκιμάζετε ... ” Μίλτο μήπως να έκανες μια εγκατάσταση από την αρχή;; Ώστε να στρ…
-
Αξιολόγηση ΜΙ11 128GB
ΜήνυμαΜε πολλές δυσκολίες να βάλω το twrp...
-
Αξιολόγηση ΜΙ11 128GB
ΜήνυμαΜόλις το εστεισα.... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/70737/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/70738/
-
Παράθεση από bilias78: “Πάντως εγώ ούτε με το blokada βλέπω διαφορά στην μείωση των διαφημίσεων στον Chrome. Blackm76 μπορείς να βάλεις εδώ το official rom link για να κατεβάσω την μαμισια να ησυχάσει το κεφάλι μου; Απογοητευτηκα πολύ με την όλη διαδικασία όπως και με την υποστήριξη του φόρουμ εδώ. ” Μήπως να αλλάξεις πλοηγό;;
-
Παράθεση από Astrovilos: “Παράθεση από amavroudis: “Είναι global version; Καλώς το δέχτηκες... ” Σε ευχαριστώ φίλε μου.Όχι, δεν έχει την global. Tο έχουν ξεκλειδώσει από το trading shenzhen και του έχουν περάσει την τελευταία xiaomi.eu (12.5.12). ” Επομένως πρέπει να το ξανά κλειδώσεις...και να το ξεκλειδώσεις με δικό σου λογαριασμό...ώστε να μην έχει αργότερα πρόβλημα...
-
Και στο mi 10 ultra όλα βαίνουν καλώς... Μόνο ένα πράγμα με ενοχλεί και το κάνω σε κάθε ρομ... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/70673/ Αυτά τα σβήνω...αλλά πώς γίνε να μην υπάρχουν από την αρχή πριν κάνω εγκατάσταση;;;;