Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 167.
-
2014813 redmi 2
ΜήνυμαΠαράθεση από scarbodyman: “Παράθεση από kostakislarisa: “Ναι @ikomninos δεν ανταποκρίνεται σε τίποτα δυστυχώς... ” δοκιμασε να βάλεις μια φαστμπουτ ρομ αν μπαίνει σε φαστμπουτ στο οφισιαλ xiaomi βρες την συσκευή και ψάχνοντας θα βρεις και τις ρομ άμα βάλεις βάλε φαστμπουτ 5.1 για να μην έχεις και το θέμα της μετάβασης το έκανε έτσι ο em56464 σε ένα ίδιο που το πήρε σαν τελειωμένο από τον φίλο του...........και πιστεύω θα είναι όλα οκ..........!!!!!!! ” Εγώ όσο κι αν έψαξα για fastboot για το wt8…
-
2014813 redmi 2
ΜήνυμαΠαράθεση από kostakislarisa: “Εσένα ανταποκρίνεται κιόλας, εμένα δε μπαίνει καν σε twrp... ” Κώστα αυτό που έγραψα παραπάνω (2014813 redmi 2) το δοκίμασες; =============== Οκτ 3rd 2017, 9:32am =============== Παράθεση από NasDriver: “Πάτα πάνω στο ---> format data Να δεις οδηγίες... πολύ σημαντικό είναι αφού κανείς την διαδικασία μετά να γυρίσεις στην αρχική και να κάνεις reboot > recovery ” Το έκανα κι αυτό αλλά πάλι έχω errors και μετά το reboot->recovery μένει στο Mi Logo...
-
2014813 redmi 2
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Εχεις δοκιμάσει να κάνεις πρώτα αυτό ---> format data ” Ναί έκανα...απλά δεν θυμάμαι τι είχα διαλέξει μέσα στα νεύρα μου, επειδή είναι η 2η φορά που μου το έκανε. Την πρώτη (Ιούλιο) κατάφερα και το επανέφερα. Τώρα...τζίφος...
-
2014813 redmi 2
ΜήνυμαΚαλημέρα σας! @iAmLiakos and @Bodai Επιτέλους βρήκα το παλιό μου κινητό (Samsung Galaxy S1) και κατάφερα να βγάλω μερικές φωτογραφίες. Συγχωρέστε μου την κακή ποιότητα των φωτογραφιών, αλλά μιλάμε για κινητό του 2010 με ότι αυτό συνεπάγεται σε ταλαιπωρία τις φωτογραφικής... (Hidden Content)
-
2014813 redmi 2
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “@ikomninos ανεβασε τα screenshot να τα δει ο mod @iAmLiakos ο οποίος αντιμετώπισε ίδιο θέμα, το οποίο δυστυχώς δεν λύθηκε ποτέ (μάλλον dead emmc) ” @Bodai θα χρειαστώ άλλο κινητό/φωτογραφική για τις φωτό το οποίο και δεν έχω στη δουλειά.... Τώρα είμαι με ένα alcatel/bacatel...!!! =============== Σεπ 29th 2017, 9:42am =============== Και τώρα που το λέω δεν υπάρχει στη λίστα η Alcatel...χμμμ
-
2014813 redmi 2
ΜήνυμαΚαλημέρα. Ουσιαστικά κι εμένα το ίδιο κάνει. Μένει στο mi logo. Ακολουθώντας αυτό -> Aυτόματο πέρασμα TWRP 2.8.6.1 Recovery μόνο σε Redmi 2 (2Gb Ram) HM2014813 μέσω ADB ΑΛΛΑ αλλάζοντας το recovery.img απο αυτό -> TWRP 3.0.x by mic για Xiaomi συσκευές. μπορείς να μπεις προσωρινά σε twrp. Δυστυχώς εμένα βγάζει πολλά error στο install, wipe etc Μόλις μπορέσω θα ανεβάσω screenshot μπας και μπορέσει να με βοηθήσει κάποιος.
-
2014813 redmi 2
ΜήνυμαΕυχαριστώ, αυτό δεν το είχα δεί. Το θέμα μου είναι όμως οτι δεν μπορώ να μπω σε TWRP και δε μπορώ να βρώ πουθενά fastboot rom =============== Σεπ 28th 2017, 11:22am =============== Ακολούθησα κι αυτόν τον οδηγό αλλά πάλι τζίφος το twrp TWRP 3.0.x by mic για Xiaomi συσκευές.
-
2014813 redmi 2
ΜήνυμαΚαλημέρα! Μιας κι έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα (περονόσπορος έπεσε;) πια έκδοση αντιστοιχεί στο 2014813; MIUI ROM for Redmi 2/Prime - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum Redmi 2 Prime Global, Redmi 2 4G Global, Redmi 2 China, Redmi 2 Prime China Ευχαριστώ
-
Wait....I have a message for YOU!!! . . . . . .
-
Έχω κάνει...μάλλον ήταν προσωρινό (έστω και για 1 ημερα) πρόβλημα του κινέζικου σέρβερ Σήμερα δουλεύει
-
ROIDMI 2S
ΜήνυμαΜάλιστα, μάλλον με μπέρδεψε η ανοιχτή ακρόαση... Άρα εσύ για να συνομιλήσεις μέσω του μικροφώνου του roidmi "πατάς" την ανοιχτή ακρόαση στο κινητό...
-
ROIDMI 2S
ΜήνυμαΔυστυχώς έχω το BFQ01RM =============== Νοε 23rd 2016, 7:45pm =============== Νομίζω οτι το πινακάκι με τα specs έχει λάθος... Μάλλον τα BFQ02RM έπρεπε να τα λέει BFQ03RM και το BFQ03RM, BFQ02RM Δε μπορεί να έχεις εσύ το BFQ02RM, αλλά να μην έχεις μικρόφωνο στο roidmi και να μιλάς με το μικρόφωνο του κινητού... Λέω εγώ τώρα...
-
ROIDMI 2S
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “@ikomninos Εκεί που άκουγα μουσική χτύπησε το κινητό η ακρόαση του συνομιλητή μου ήταν από τα ηχεία του αυτ/του. Σταμάτησε η μουσική και άκουγα αυτόν. Έβαλα το κινητό στην ανοιχτή ακρόαση και συνομιλούσαμε για κανένα 5΄. Αυτό έκανα εγώ γιατί νομίζω για να παρακάμψουμε το μικρόφωνο του κινητού πρέπει να έχει το αυτ/το, αυτό νομίζω....... ας με διορθώσει κάποιος ποιο μυημένος στην τεχνολογία. ” @spideman3 Τι εννοείς ποιητή μου με το ανοιχτή ακρόαση; Πάτησες το κουμπί στο κ…
-
Κύριοι/Κυρίες κάτοχοι του γκατζετακίου αυτού...αντιμετωπίζεται πρόβλημα σήμερα με τα data του αισθητήρα; Όσες φορές και να πήγα σήμερα να δώ στατιστικά μου βγάζει το παρακάτω error: 404 Not Found: Requested route ('app-ui.aqara.cn') does not exist
-
ROIDMI 2S
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Κάποια στιγμή με πήραν τηλέφωνο τον συνομιλητή μου τον άκουγα από τα ηχεία αυτ/του και εγώ απαντούσα μέσω μικροφώνου κινητού. ” @spideman3 Καλημέρα, αυτό πως το ρύθμισες; Να σε ακούνε απο το μικρόφωνο του κινητού; Φαντάζομαι η version της συσκευής, που έχεις δεν είναι αυτή με το ενσωματωμένο μικρόφωνο...
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
ΜήνυμαΠαράθεση από sakis112: “το ίδιο και εγώ, κάνει timeout. προσπάθησα 20 φορές, τπτ. Σε μένα δεν ανάβει το μπλε φως, αρχικά αναβοσβηνε , μόνο το κίτρινο και ακούγεται κάτι κινέζικα. Γενικα με απογοήτευσε και τα παρατησα γιατί με εκνευρίζει γερά. ” Όχι ΟΚ το έχω "ξεπεράσει" αυτό το σημείο, κάνει pair το κινητό με το gateway, αλλά μετά κάνει timeout με το router του πΟΤΕ.
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
ΜήνυμαΠαράθεση από sakis112: “καλησπερα. Πως μπορώ να κάνω reset στο remote control gateway;; δεν μπορώ να το σύνδεσω. Αν ξέρει κάποιος. ” @sakis112 Σάκη κατάφερες να το συνδέσεις; Reset απο το διακόπτη που έχει το κρατάς 5 δευτερόλεπτα. Έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα...δε μπορώ να το "περάσω" στο MiHome. Το βλέπει κανονικά, αναβοσβήνουν τα μπλε led κι όταν πάει προφανώς να κάνει τις ρυθμίσεις για το ασύρματο μου κάνεις συνεχώς timeout. Help anyone...!!!!
-
Xiaomi Mi Book Air 12.5inch
ΜήνυμαFootball Manager σε 13.3; Πάει στραβώθηκες...
-
Κοινόχρηστα wifi
ΜήνυμαΔεν μπαίνεις σε κοινόχρηστο για αυτές τις δουλειές... απλά...
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
ΜήνυμαΜπαταρίες, αλλά τι; 18650;