Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 167.
-
Test 1-2 1-2
ikomninos - - Test Corner
ΜήνυμαΧΜΜΜΜ!!! Να ζηλεύω τι απο τα 2;
-
Test 1-2 1-2
ΜήνυμαOK θα δείξει η πορεία...!!!
-
LZ-62Ngwn8bgTHatwZllGSXAehr-2_cjvlUiUq_0zzpoYFqvdTfqmMQRqAdvDo8I6sP2Uwi3J7ct-RqSHh8vgg=s0 y4Xk9ikJ4uJJzv137Iujkv9i_37xO-XvjNgUIdHkRcZbz9zeBDRvN5CMfW_c4Ry_M4-3W9wQOer0QGyouSQ=s0
-
Test 1-2 1-2
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από ikomninos: “Το είδα το προηγούμενο ποστ σου, αλλά σε μένα υπάρχουν μόνο τα Smilies Attachments Settings Ακόμα και στα More Options το μόνο που έχει είναι το Personal Notes ” Απο PC μπαίνεις? ” Ω ναί!
-
Test 1-2 1-2
ΜήνυμαΤο είδα το προηγούμενο ποστ σου, αλλά σε μένα υπάρχουν μόνο τα Smilies Attachments Settings Ακόμα και στα More Options το μόνο που έχει είναι το Personal Notes
-
Test 1-2 1-2
ΜήνυμαΕγώ γιατί δε το βλέπω πουθενά αυτό το Giphy
-
94gx7i9fr_JmFvUK8m2gOR7IYqq48n0uhCyGe-SO42HN15XJPQbfP1IKf_VIWlzyc3K6AUA0m2qCU4-23xw=s0
-
_-yKaMPuLOIkSexlyxKuXoTvFuCeKh6jDJvjIFis_5ODILf9eppze6145U1m08x-XGhlzd3Pv06_w1Jd1PUP=s0
-
Κοίτα ο σερβιτόρος έχει βάψει τα μαλλιά του πράσινα, σαν κήπος είναι! -Καλά, φώναξέ τον τώρα να πληρώσουμε..... -Γκαζοοοόν!!! Τον λογαριασμό. -Ωραίοι κοιλιακοί. -Ευχαριστώ, 8 μήνες παιδευόμουν. -Στη γυμναστική; -Στο φωτοσόπ. Μου λέει η άλλη "έλα να μπούμε κάτω από τα σεντόνια", της λέω "κοίτα να δεις, εγώ για σεξ ήρθα, όχι για να κάνουμε τα φαντάσματα!"... Εεεεε καλά δεν της είπα;
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από georgeikaria: “το τν ειναι αυτο RE831414769SE αυτο ειναι το χαμενο,μολις μιλησα με ελτα και μου ειπαν οτι το πακετο δεν εχει ερθει ΕΛΛΑΔΑ. ” Ναι.. μπερδεύτηκα με το σχόλιο του @ikomninos παραπάνω, που είπε ότι δεν πήρε trucking number... (νόμιζα ότι το είπες εσύ αυτό) ” Δεν είπα οτι ΔΕΝ πήρα "Δεν έχω ψωνίσει ποτέ απο gearbest, αλλά δε σου δώσανε κανένα tracking number;" Μάλλον ήρθε η ώρα να βάλεις
-
sPhvRnpiSXHchBwg94czhswQzVYMP8vFWFMdRGG7P3l-ury_Aqt6aqyy14BGWhOCJkzMG0LnUtC8JKL4M_cZ=s0
-
Ρωτάει ο μικρός τον δάσκαλο - Κύριε, αφού η γη περιστρέφεται, όπως λέτε, γιατί δεν πέφτουνε ανάποδα οι άνθρωποι, όταν η γη είναι γυρισμένη ανάποδα; - Δεν πέφτουνε, γιατί τους κρατά ο νόμος της βαρύτητας. - Και πριν ψηφιστεί ο νόμος αυτός, πώς κρατιόντουσαν;
-
Παράθεση από georgeikaria: “Παράθεση από alnikou: “ΕΓΩ ΒΡΗΚΑ ΑΥΤΟ :::: RE831414769SE >> RE831414769SE ” τι σημαινει αυτο?οτι το δεμα ηρθε και το φαγαν οι δικοι μας? ” Δε νομίζω να ήρθε, γιατί αν δείς ημερομηνία και ώρα είναι λιγο πριν κάνει το πόστ ο Νίκος
-
Καλά κι εγώ απο διάφορα καταστήματα και 70-75 μέρες μετά. Πάντως απο το tracking στις 7/3 έφυγε απο Σουηδία...λέει...! ALL-IN-ONE PACKAGE TRACKING | 17TRACK
-
Καλημέρα Δεν έχω ψωνίσει ποτέ απο gearbest, αλλά δε σου δώσανε κανένα tracking number;
-
Καλησπέρα σας Καταρχήν να ενημερώσω οτι δε βρήκα πιο σωστό σημείο για το θέμα απο τον καφενέ! Τα τελευταία 3 newsletter 31/3, 9/4, 17/4 που έχω λάβει έρχονται "άδεια". Τα οποία είναι: Επίσημη κυκλοφορία της GTV-6.4.14 ROM, Επίσημη κυκλοφορία της GTV-6.4.7/8 ROM, Καλωσορίζουμε και το Geekbuying.com ως επίσημη παρουσία στην κοινότητά μας. Χωρίς θέμα (no subject) και χωρίς περιεχόμενο, πέραν των παρακάτω: Το σήμα του forum, το περίγραμμα και τα If you have trouble while displaying this email, click…