Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 161-167 από 167.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! easteregg_red.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835

• Μπαταρία RedMi 2 Pro

ikomninos - - RedMi 2 (FDD & TD)

Μήνυμα

Καταρχήν ευχαριστώ. Θεωρείς το κατάστημα αξιόπιστο; Έχεις πάρει τη συγκεκριμένη μπαταρία απο εκεί;

• Μπαταρία RedMi 2 Pro

ikomninos - - RedMi 2 (FDD & TD)

Μήνυμα

Καλημέρα σας, Θα ήθελα να ρωτήσω εάν κάποιος έχει αγοράσει απο αξιόπιστο ηλ.κατάστημα μπαταρία για το RedMi 2 Pro. Εάν ναι, από που κι αν ήτανε όλα εντάξει με την μπαταρία. πχ γνήσια κλπ. Όσο κι αν έψαξα στα γνωστά καταστήματα δεν βρήκα κάτι. (geekbuying, gearbest, banggood, everbuying) Ευχαριστώ

• Καλή επιτυχία σε όλους!!! XIAOMI MI 5 PRO 4GB RAM 128GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 2.15GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone

• Παράθεση από spoulk: “Γιατί μάλλον κοιτά το Κέντρο Ασφάλειας από τις Ρυθμίσεις και όχι από το app.” Πολύ σωστά!!!! Δικό μου λάθος...δε το φαντάστηκα καθόλου να πάω απο το shortcut στη αρχική οθόνη...νέος γαρ σε Xiaomi!

• Παράθεση από zefs: “ Για να σβηστούν τα πάντα έπρεπε να την περάσεις με τον οδηγό από recovery και να κάνεις Wipe user data. Η συγκεκριμένη είναι rooted αν δεν κάνω λάθος, πήγαινε στην εφαρμογή Security - Permissions - Root access (από εκεί δίνεις ροοτ στις εφαρμογές).” Το μόνο που υπάρχει στο Permissions είναι το Permission Manager

• Καλησπέρα σας και καλώς σας βρήκα!!! Πέρασε τη παρακάτω ελληνική rom (6.3.0) σε καινούριο κινητό Redmi 2 Pro (απο everbuying), αλλά δε μπορώ να βρω πουθενά εάν είναι root. Το efs backup μου λέει οτι δεν είναι rooted. Επίσης είναι λογικό να έχει κρατήσει ότι εφαρμογές είχα βάλει δοκιμαστικά; Υπέθεσα οτι θα τα έκανε όλα wipe. Ευχαριστώ