Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 147.
-
Παράθεση από geoanto555: “ειχες global android 10? Κατεβασε την τελευταια.. ” Ναι την τελευταία ειχα,Πριν 10 μέρες που αγόρασα τη συσκευή, αμεσως περασε την τελευταια εκδοση Clobal.Τωρα από εκει που μου εδωσες τον συνδεσμο την κατεβάζω στον υπολογιστή ( miui_APOLLOGlobal_V12.0.11.0.QJDMIXM_a18d9524b4_10.0.zip). Μετα τι κάνω; Βαζω σε fastboot τη συσκευή και ανοιγω παλι το cmd;
-
Παράθεση από geoanto555: “βαλτην να κατεβαίνει.. θα περάσεις το στοκ recovery με την εντολή. fastboot flash recovery recovery.img fastboot reboot με το + πατημενο. θα μπει σε αυτο και θα κανεις wipe all data και reboot to system/ ” Ουφ αγχωθηκα...Ποια ακριβώς ειναι; Εχει πολλές εκει μέσα.Φοβάμαι μη κανω λαθος αρχειο και τα κάνω χειρότερα.
-
Παράθεση από geoanto555: “ναι οκ , σε ρωτάω αν έχεις καποια fastboot rom στον υπολογιστή σου για να χρησιμοποιήσουμε το stock recovery.img ” Oxι δεν εχω. Εχω μόνο τη συγκεκριμένη rom και το twrp και τον φακελο adb που τον εχω βαλει στην c, οπως ελεγε ο οδηγός. Μπορεις να μου πεις αναλυτικα τα βήματα τι να κανω; Ευχαριστω.
-
Kαλημερα σας.Σημερα ξεκλειδωσε επιτελους ο bootloader και εκανα τα βήματα που λεει ο γενικός οδηγός.Ολα καλα,περασα τη νέα rom αλλα στο σημείο το τελευταίο που λεει: « πατάμε στο CMD fastboot reboot και πατάμε enter και περιμένουμε υπομονετικά να ανοίξει το κινητό μας στην καινούρια μας ρομ» , εκει με βγαζει πάλι στο twrp. Ti να πατήσω να βγω τελειως και να μπώ πλέον στη rom;
-
Παράθεση από amavroudis: “Twrp εγκατάσταση με το δεύτερο τρόπο που περιγράφεται στο νήμα TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI και μετά format data, επανεκκίνηση σε twrp και σύνδεση με υπολογιστή για να περάσεις τη xtrv στη μνήμη του τηλεφώνου σου και να κάνεις εγκατάσταση. Οδηγός γενικά Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020) ” Από rom ενα παληκάρι απο δω μου είπε για αυτη οτι κάνει για μένα: xiaomi-miui-hellas-XTRV-MI10TPro_V12.0.7.0.QJDMIXM_v1…
-
Kαλησπέρα. Επιτέλους αύριο τελειώνει η χρονολογική διάρκεια των 168 ωρών για να το ξεκλειδώσω και να περάσω άλλη rom που να έχει και ηχογράφηση κλήσεων. Επειδή εχω διαβάσει τρόπους να τη περάσω αλλά κάπου το χάνω... με τους οδηγούς και τα απαραίτητα αρχεία, ποια είναι τα τελευταία βρε παιδιά. Rom κτλ. Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος νεότερος οδηγός;