Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 147.

• Eγκατάσταη stable rom

giorgos|Xiaomi - - Mi 10T/Pro (Apollo)

Μήνυμα

Ενταξει μπήκα κανονικά τωρα! Ο οδηγός λέει να κανω τις ρυθμισεις πρωτα στα αγγλικά.Σωστα;

• Eγκατάσταη stable rom

Μήνυμα

Ενταξει εκανα ολα τα βήματα και τωρα βγαινει στην μαυρη οθόνη το «MIUI»

• Eγκατάσταη stable rom

Μήνυμα

Α ενταξει. Αναμενω να τελειωσει και προχωραω. Σε ενημερώνω σε λίγο.

• Eγκατάσταη stable rom

Μήνυμα

Ναι. Εδω που λες: ....τα κουμπιά + & - στην.....τι ενοεις; Και τα 2 θα πατάω; Το + και το - ταυτόχρονα; Ας μπει κανονικά και δε με νοιαζει μετα για το twrp.

• Eγκατάσταη stable rom

Μήνυμα

Οχιιι. Μολις κατεβει βαζω το recovery.img στο φακελο και κανω αυτα που λες στο post 14: θα περάσεις το στοκ recovery με την εντολή. fastboot flash recovery recovery.img fastboot reboot με το + πατημενο. θα μπει σε αυτο και θα κανεις wipe all data και reboot to system/

• Eγκατάσταη stable rom

Μήνυμα

Τα εχω κανει πανω μου....Φοβαμαι μη το χαλασω, καινουργια συσκευη... αλλα ας οψεται η καταγραφη κλησεων που θελω. Ευχαριστω πάντως που ασχολείσαι μαζί μου, τόση ωρα.

• Eγκατάσταη stable rom

Μήνυμα

Ενταξει.Μηπως επρεπε σε αυτην που εκανα εγκατάσταση, να εκανα αυτο που λες τωρα και μετα να την περναγα; Μηπως εκει ειναι το προβλημα;

• Eγκατάσταη stable rom

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “ok βαλε το recovery.img μέσα στο φακελο adb οπως εκανες με το twrp και μετα.. post14 ” Οταν λες recovery.img τι ενοεις; Το αρχείο αυτο που κατεβάζω;

• Eγκατάσταη stable rom

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Με τι ταχυτητα την κατεβαζεις? ” 50αρα γραμμή εχω...αλλα. Σε κανα 10λεπτο πιστευω να κατεβει.

• Eγκατάσταη stable rom

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “κατεβασε το ναι. Το όλο θέμα είναι ότι για κάποιο λόγο δεν σε αφήνει να κάνεις format data . θα δω αν μπορείς να το κάνεις με εντολές.. ” Ενταξει την κατεβαζει αλλα θελει αρκετα λεπτα για να ολοκληρωθει. Μετα τι κάνω ακριβώς;

• Eγκατάσταη stable rom

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “mifirm.net/download/4769 ” Αυτο ειναι; apollo_global_images_V12.0.11.0.QJDMIXM_20210119.0000.00_10.0_global_6cb814382c.tgz

• Eγκατάσταη stable rom

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “ειχες global android 10? Κατεβασε την τελευταια.. ” Ναι την τελευταία ειχα,Πριν 10 μέρες που αγόρασα τη συσκευή, αμεσως περασε την τελευταια εκδοση Clobal.Τωρα από εκει που μου εδωσες τον συνδεσμο την κατεβάζω στον υπολογιστή ( miui_APOLLOGlobal_V12.0.11.0.QJDMIXM_a18d9524b4_10.0.zip). Μετα τι κάνω; Βαζω σε fastboot τη συσκευή και ανοιγω παλι το cmd;

• Eγκατάσταη stable rom

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “βαλτην να κατεβαίνει.. θα περάσεις το στοκ recovery με την εντολή. fastboot flash recovery recovery.img fastboot reboot με το + πατημενο. θα μπει σε αυτο και θα κανεις wipe all data και reboot to system/ ” Ουφ αγχωθηκα...Ποια ακριβώς ειναι; Εχει πολλές εκει μέσα.Φοβάμαι μη κανω λαθος αρχειο και τα κάνω χειρότερα.

• Eγκατάσταη stable rom

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “ειχες global πχ? κατέβασε την ρομ που είχες σε fastboot από εδώ.. ” Ναι clobal ειχα την 21.1.2

• Eγκατάσταη stable rom

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “ναι οκ , σε ρωτάω αν έχεις καποια fastboot rom στον υπολογιστή σου για να χρησιμοποιήσουμε το stock recovery.img ” Oxι δεν εχω. Εχω μόνο τη συγκεκριμένη rom και το twrp και τον φακελο adb που τον εχω βαλει στην c, οπως ελεγε ο οδηγός. Μπορεις να μου πεις αναλυτικα τα βήματα τι να κανω; Ευχαριστω.

• Eγκατάσταη stable rom

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Ποια ρομ έχεις στο κινητό; Έχεις αυτή την ρομ σε fastboot? ” Περασα την εβδομαδιαία: xiaomi.eu_multi_HMK30SUltra_MI10T_21.3.17_v12-11 με το δικό σου το twrp

• Eγκατάσταη stable rom

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Όπως είσαι σε twrp μπες σε wipe/format data/ πληκτρολόγησε το yes και enter. Μετά reboot to system. ” Το κάνω φιλε μου αλλα πάλι με βγαζει στο twrp. Εχω περάσει το δικό σου. Το κανω χωρίς καλώδιο συνδεδεμένο. Μήπως πρεπει να κάνω εντολές μεσω cmd;

• Eγκατάσταη stable rom

Μήνυμα

Kαλημερα σας.Σημερα ξεκλειδωσε επιτελους ο bootloader και εκανα τα βήματα που λεει ο γενικός οδηγός.Ολα καλα,περασα τη νέα rom αλλα στο σημείο το τελευταίο που λεει: « πατάμε στο CMD fastboot reboot και πατάμε enter και περιμένουμε υπομονετικά να ανοίξει το κινητό μας στην καινούρια μας ρομ» , εκει με βγαζει πάλι στο twrp. Ti να πατήσω να βγω τελειως και να μπώ πλέον στη rom;

• Eγκατάσταη stable rom

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Twrp εγκατάσταση με το δεύτερο τρόπο που περιγράφεται στο νήμα TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI και μετά format data, επανεκκίνηση σε twrp και σύνδεση με υπολογιστή για να περάσεις τη xtrv στη μνήμη του τηλεφώνου σου και να κάνεις εγκατάσταση. Οδηγός γενικά Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020) ” Από rom ενα παληκάρι απο δω μου είπε για αυτη οτι κάνει για μένα: xiaomi-miui-hellas-XTRV-MI10TPro_V12.0.7.0.QJDMIXM_v1…

• Eγκατάσταη stable rom

Μήνυμα

Kαλησπέρα. Επιτέλους αύριο τελειώνει η χρονολογική διάρκεια των 168 ωρών για να το ξεκλειδώσω και να περάσω άλλη rom που να έχει και ηχογράφηση κλήσεων. Επειδή εχω διαβάσει τρόπους να τη περάσω αλλά κάπου το χάνω... με τους οδηγούς και τα απαραίτητα αρχεία, ποια είναι τα τελευταία βρε παιδιά. Rom κτλ. Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος νεότερος οδηγός;