Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 302.
-
Antutu score από τα xiaomi
brougos - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από themakos66: “Το τερματισες αδερφε το note 2...λες να πηγαινει παραπανω? UserSignature ναι για την ηλικία μου είναι τερματισμένο!!!!!! Τώρα εάν κανένας πιτσιρικας έχει την υπομονή να το έχει φορτισμένο 100% βγάλει κάρτες σιμ κάρτες μνήμης,σβήσει καμιά 20αριά εφαρμογές όπως το igo ας πούμε που το σκοτώνουν και το βάλει στην κατάψυξη για καμιά ώρα κάτω από τις παγοκοίστες μπορεί να φτάσει και τις 60.000 μόνο που δεν θα είναι δυστυχός ευρώ. Κατά τα άλλα αυτά τα μικρά διαλείμματα είναι ρ…
-
Παράθεση από Emmanouil Syrengelas: “Η ουσία είναι ότι η ελληνική ομάδα βγήκε πρώτη σε ψήφους !!! Τα άλλα είναι δευτερεύοντα... ” Ναι αυτη ειναι η ουσια ,αλλα η λαμογια ,λαμογιά!Δεν θα μας χαλουσε και το πρωτο δωρο!!!Σαν δεν ντρεπονται.....Οπως και να ειναι ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!
-
ΜήνυμαΠαράθεση από themakos66: “επομενη μέτρηση!!!!! ” Το τερματισες αδερφε το note 2...λες να πηγαινει παραπανω?
-
Μήνυμαxa Παράθεση από themakos66: “πρωινή μέτρηση με 52% μπαταρία! ” Χαχαχα ,καλο αυτο με την πρωινη μετρηση......οπως μετραμε πιεση,πρωι,μεσημερι,βραδυ....χαχαχ
-
Παράθεση από K4rMa: “Παράθεση από brougos: “Μαλλον.......και λογικα το χρυσοπληρωσε.......αν θες γραψε μας απο που και ποσο!! ” Search please. Xiaomi Redmi Note 3 (32GB) | Skroutz.gr ” Μην εισαι αυστηρος μαζι μου.........ειδες που το παιδι μας ειπε κατι αλλο εκτος απο αυτο που μας δειχνει το σκρουτζ?
-
Μονο like???Και κατι παραπανω!! User:Μπακιρτζιδης Κωνσταντινος
-
Ππαιδες καλησπερα,,,,,ειμαι ηδη κατοχος redmi note 2 και τωρα λεω να παρω και το 3....... Λεω να το παρω απο eu warehouse απλα για πιο γρηγορα......βλεπω οτι στις παραγγελιες απο eu warehouse δεν υπαρχει η επιλογη για την rom οπως υπαρχει απο κινα δηλ. official ή multi. Πως ερχεται το τηλεφωνο απο ευρωπαικη αποθηκη'?με ποια rom?
-
Παράθεση από geobas: “Παράθεση από brougos: “Ρε παιδες ειλικρινα τωρα..........αν δηλαδη το τηλεφωνο ειναι κλειδωμενο,ειναι τοσο μεγαλο το κακο?????Δεν θα ειναι παλι ενα δυνατο τηλεφωνο με ελκυστικη τιμη??Τι θα γινει δηλαδη αν δεν το "βαλουμε" χερι? ” Πιθανόν να μην είναι μεγάλο το κακό αλλά αυτό δεν σταματάει μια γενική κατακραυγή για την πολιτική της Xiaomi που στο κάτω-κάτω δενεξυπηρετεί τίποτα , παρά μόνο ταλαιπωρεί τους χρήστες . Προσωπικά θα το πάρω έτσι κι' αλλιώς . ” Ετσι.........μαζι σο…
-
Παράθεση από geobas: “Τελικά φαίνεται ότι όντως το δεύτερο slot για Sim μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για SD card (δεν αναφέρει μέγεθος) . Διαβάστε ΕΔΩ , το κινέζικο site , με μετάφραση Google τις τελευταίες σειρές . Καλόοοοοοοοοοοοοοοοοοο ” Nα διαβασουμε ενας λογος ειναι...χαχαχα...δηλαδη ή δυο καρτες ή μαι καρτα και μια sd????Nα το χτυπησουμε δηλαδη??Ανε και ειμαι σε αναμμενα καρβουνα....με χαλαει πολυ αν δεν εχει sd......κολληματα λεμε!!
-
ΜήνυμαΠως παω εδω?GTV 5.12.10/developer.........μπορω ν ακανω κατι να το αυξησω??
-
Παράθεση από akis5: “να τον ρωτησω . ωστοσο εγω που το ειχα ψαξει δε βρηκα κατι.. ” Χρονια πολλα......και μενα ετσι ειχε ερθει......χωρις ραδαδιοφωνο...περνα την ελληνικη rom και θα ερθουν ολα κανονικα....ειχα στραβωσει και γω οταν δεν μπορουσα να βρω το ραδιοφωνο αλλα οκ τωρα,ασε που θα δουλευει και θα πιανει σταθμους και χωρις τα ακουστικα!!
-
Βαλτε δυνατα να παιζει το Final Countdown ..............μας αξιζει!!!!! HELLAS!!!!!!!!!!!!!! Ειμαστε τοσο κοντα!!!