Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 302.
-
Παράθεση από nivaz: “Καλησπέρα στην παρέα! Ενδιαφέρομαι και εγώ να πάρω ένα mi band 2 αλλά έχω μπερδευτεί λίγο γιατί βρίσκω 2 εκδόσεις... Την κανονική ή την international? Ποιες οι διαφορές τους? ” Καμια διαφορα.....θα εχει manual στα αγγλικα.....τιποτε αλλο
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από brougos: “Καλησπερα.....τι φαση ειναι αυτο ρε παιδια το 3ευρο.?Δεν μου εχει τυχει εμενα,ενας φιλος πληρωσε προχτες...Γνωριζει καποιος λεπτομερειες?Ποιος το βαζει?γιατι?απο που ?πως?τι ειναι αυτα ρε παιδια? ” Δυστυχώς είναι η σημερινή πραγματικότητα μιας Ελλάδας που ψάχνει το € στα πιο απίθανα σημεία. Σου το επιβάλλουν τα ΕΛΤΑ στην περίπτωση που το δέμα μπει Τελωνείο αλλά δεν επιβληθούν Δασμοί & Τελη.. ” A δηλ για τον κοπο τους.....αν δειγματολειπτικα το ανοιξουν…
-
Παράθεση από wrydgj: “Προχθές πλήρωσα 3ευρω για δέμα αξίας 7€!Και στην ουρά στο ταχυδρομείο είχε καμιά δεκαριά άτομα για να πληρώσουν τα 3€ για μικρά δέματα όλοι(ένας είχε φάκελο!).Τα 3€ και να τα βάλουν δε με πειράζει, γιατί στο aliexpress παίζει και 17€, αλλά τους φοβάμαι μη το κοστολογήσουν ότι να ναι και πληρώσω κανά 15€ ” Καλησπερα.....τι φαση ειναι αυτο ρε παιδια το 3ευρο.?Δεν μου εχει τυχει εμενα,ενας φιλος πληρωσε προχτες...Γνωριζει καποιος λεπτομερειες?Ποιος το βαζει?γιατι?απο που ?πως?…
-
Καλημερα..εχω παρατηρησει οτι υπαρχει καποιο προβλημα με το μικροφωνο της συσκευης...καποιες φορες δεν με ακουνε και μαλλον πρεπει να μιλαω πιο δυνατα....εχω παρατηρησει οτι με ακουνε πιο καθαρα οταν η συσκευη (εχοντας την στο αυτι)ειναι παραλληλα με το εδαφος και οχι σε καθετη θεση ως προς αυτο......τι παιζει ?συμβαινει σε καποιο αλλον αυτο?Ειναι απο την αρχη ετσι......το ιδιο σχεδον μου κανει και ενα redmi note 2.....και αυτο απο την αρχη..... Καποια παρατηρηση απο κανεναν\?Ευχαριστω
-
Παράθεση από Bodai: “Πάρτο, το έχω πάνω από χρόνο και όλα καλα. Αλλά προετοιμάσου .... γιατί θα σου "μιλάει" στα κινέζικα!! ” χαχα δηλαδη?.ξερω ειμαστε εκτος θεματος.....υποθετω οτι μιλαει κινεζικα οταν γινεται αποσυνδεση και συνδεση...και ισως οταν τελειωνει η μπαταρια...οκ ευχαριστω!!
-
Παράθεση από alnikou: “Παράθεση από brougos: “Καλημερα..ερωτηση παιδες........εχω μονιμα συνδεδεμενο το mi band....μπορω να εχω και ακουστικο bluetooth μαζι?γινεται?αν γινεται θα υπαρχουν τιποτε conflicts στις λειτουργιες, αφου το τηλεφωνο θα βλεπει δυο συσκευες? ” Σε έμενα ολα εργάζονται κανονικά ! Δεν ξέρω όταν μιλάω στο ακουστικό αν δεν εργαζετε το mi band ” Λεω να παρω το Mi Xiaomi Bluetooth Earphone Youth Version......το εχει κανεις?αξιοπιστο για τα λεφτα του?
-
Καλημερα..ερωτηση παιδες........εχω μονιμα συνδεδεμενο το mi band....μπορω να εχω και ακουστικο bluetooth μαζι?γινεται?αν γινεται θα υπαρχουν τιποτε conflicts στις λειτουργιες, αφου το τηλεφωνο θα βλεπει δυο συσκευες?
-
Παράθεση από petran07: “Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από petran07: “Δεν συνδέεται με τιποτα και σε κανενα κινητο!!!Υπαρχει τροπος να κανω ενα reset!!!! ” Έκανες αυτό που σου είπα? Δοκίμασε να κάνεις unpair από την εφαρμογή, απεγκατέστησέ την μετά, κάνε καθαρισμό μέσα από την ασφάλεια, ώστε να καθαρίσει ότι υπόλοιπο μπορεί να υπάρξει, εγκατάσταση πάλι της εφαρμογής, ανοίγεις BT και μέσα από την εφαρμογή ΜΟΝΟ, προσπαθείς να κάνεις pair. Reset ακριβώς δεν μπορείς να κάνεις. Εάν δεν πιάσει αυτό…
-
Αντε καλα......και γω μια απο τα ιδια αλλα εγω το χαλασα μονος μου προσπαθωντας να το πλυνω(τι μ'επιασε?)......μου εμεινε στα χερια το εσωτερικο .....εχω παρει 4 κομματια ,απο δυο απο διαφορετικο site και τα περιμενω.....αντε να δουμε,, Υπαρχουν καπου τα γνησια?????
-
Ωραιο τηλεφωνο..........καλη τυχη!!
-
Καλημερα,εχει αγορασει καποιος δευτερο μαυρο original λουρακι?και αν ναι απο που,να μου στειλει ενα pm?
-
Παράθεση από panosvo: “ναι και όταν το fake σκάσει γιατί έχει μάπα μπαταρίες και όχι panasonic ή άλλες που έχει η xiaomi τότε θα δούμε εάν έρθει το τέλος του κόσμου. Την είχα πατήσει και εγώ από geekbuying που μου στείλαν fake, και πέρασα τα πάνδεινα για να αποδείξω ότι ήταν μαιμού, στο τέλος μου ζήτησαν συγνώμη με αποζημείωσαν , μου έστειλα νέο σωστό και τα λεφτά πιστωτικό να πάρω ότι άλλο θέλω και είπαν δήθεν οτι θα ελέγχουν τις παρτίδες που παίρνουν εάν έχουν μέσα και fake. ” Δεν διαφωνω φιλε…
-
Να κανω λιγο τον δικηγορο του διαβολου?......εχω το original των 10000 mah....και η πραγματικη του ισχυς ειναι λιγο πανω απο 6500 mah.....εχω παρει και fake των 10400mah(δεν ειναι ολα ιδια και αυτα) και μου βγαζει καπου στα 5800......και το πηρα στην μιση τιμη απ οτι το γνησιο.......ε δεν ηρθε και το τελος του κοσμου αν το fake κοστιζει παρακατω απο 10 ευρω.....
-
Καλημερα....βλεποντας ολη την στιχομυθια θυμηθηκα οτι αυτα ακριβως εκανε και το δικο μου note 2 και δεν επανηλθε ποτε,αφου πηγε και γυρισε και στην Κινα(εκει ισχυριστηκαν αλλα πραγματα και δεν το περασαν σε εγγυηση).Η βλαβη βρισκεται σε καποιον ενισχυτη(διαγνωση απο τεχνικους επαγγελματιες) που εχει μεσα , ο οποιος τα κακαρωσε και πλεον το κινητο ητανε μονο για ανταλλακτικα η΄αλλαγη motherboard για να επανελθει. Ευχομαι ολοψυχα να ζωντανεψει το κινητο!!!!!!!!