Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 302.
-
Παράθεση από stamatisv: “Παράθεση από brougos: “Καλησπερα και χρονια πολλα.......εχω αγορασει ενα Redmi PRO απο φιλο...εχει μεσα την 8.0.6.0 και ολα λειτουργουν καλα εδω και ενα μηνα που το εχω .....εχει βγει καινουργια stable πλεον και λεω να την περασω...μπαινοντας ομως σε recovery το TWRP ειναι κινεζικο.......τι γινεται σάυτη την περιπτωση για να περασω ελληνικο?και γιατι αφου εχει περασμενη ελληνικη stable απο εδω μεσα το TWRP παρεμεινε κινεζικο? ” Λογικά απλά αρκεί να αλλάξεις την γλώσσα όπ…
-
Παράθεση από chief: “Αυτό σε περίπτωση που έχει official και θέλει πάλι να βάλει την καινούρια official. Αν έχει την ελληνική που έχουν φτιάξει εδώ τα παιδιά και θέλει να βάλει πάλι την ελληνική μπορεί μέσω του updater της συσκευής? Νομίζω με twrp μπορεί να την φλασάρει. Γι αυτό ζήτησα το about του κινητού, να δούμε ποια έχει και να μας πει ποια θέλει να βάλει. ” Σιγουρα ειναι το καλυτερο να ανεβασει μια φωτο.......αλλα αν εχει official θα κανει ενα απλο update ΟΤΑ.....αν εχει ελληνικη θα κανει …
-
Παράθεση από Giorgos Xatzakis: “Καλη σας μερα και χρονια πολλα.Ειμαι καινουργιος σε ολη την διαδιακασια της xiaomi..και θελω λιγο την βοηθεια σας. Εχω το xiaomi mi note pro και εχει πανω stable 8.0.1.0 ειδα εδω στο φορυμ οτι εχει βγει νεα εκδοση. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι πως κανω την αναβαθμιση? πρεπει να τα διαγραψω παλι ολα? η υπαρχει ποιο απλος τροπος? Σας ευχαριστω για το χρονο σας. Και συγνωμη αλλα ειμαι καινουργιος σε ολο αυτο! ” Kαλημερα και χρονια πολλα......αφοθ πρωτα παρεις ενα ba…
-
Αλλη μιαααααα σημερα!!! Απο brougos
-
Καλησπερα και χρονια πολλα.......εχω αγορασει ενα Redmi PRO απο φιλο...εχει μεσα την 8.0.6.0 και ολα λειτουργουν καλα εδω και ενα μηνα που το εχω .....εχει βγει καινουργια stable πλεον και λεω να την περασω...μπαινοντας ομως σε recovery το TWRP ειναι κινεζικο.......τι γινεται σάυτη την περιπτωση για να περασω ελληνικο?και γιατι αφου εχει περασμενη ελληνικη stable απο εδω μεσα το TWRP παρεμεινε κινεζικο?
-
Παράθεση από Xstos: “Παράθεση από Bodai: “@c3250nik ο @mitch002 είναι mod στο en.miui.com και εδω έχει συνεισφέρει με πολλά άρθρα/παρουσιάσεις προϊόντων της Xiaomi καθως και μ κάποιος οδηγούς για unbrick κινητών. Σαφώς και αξίζει την υποστήριξη μας, όπως και ο @Red21 ” Κρίμα, δεν το 'ξερα, χάσαμε τόσες μέρες, θα τους βγάζαμε πλανητάρχες τους ανθρώπους! ” Συν μια στον @mitch002.....
-
Kαι ξανα μανά +1 απο brougos!!!!!
-
Καλησπερα και χρονια πολλα.......εχω παρει ενα Redmi PRO απο φιλο...εχει μεσα την 8.0.6.0 και ολα λειτουργουν καλα εδω και ενα μηνα που το εχω .....εχει βγει καινουργια stable πλεον και λεω να την περασω...μπαινοντας ομως σε recovery το TWRP ειναι κινεζικο.......τι γινεται σάυτη την περιπτωση για να περασω ελληνικο?και γιατι αφου εχει περασμενη ελληνικη stable απο εδω μεσα το TWRP παρεμεινε κινεζικο?
-
Υπαρχει προβλημα στο link για το Redmi PRO?
-
Αλλη μια σημερα!!!Παμε δυνατα!!!με το ιδιο ονομα @brougos
-
Παλι δικη μας θα ειναι η νικη!!!Ψηφισα ως brougos και αυτο θα ειναι καθημερινο!!!
-
Παράθεση από pit13: “καλησπέρα παιδιά. Δεν μου βρίσκει παλμούς, ούτε το δικό μου, ούτε του αδερφού μου. Καμία βοήθεια; ” Το εχετε αρκετα σφιχτα στο χερι? =============== Δεκ 19th 2016, 7:42pm =============== Παράθεση από dimi1982: “Play-incoming call-show contact information! ce50501216140b939644a091cb7a9400.jpg Sent from my Mars ” Αυτη ποια εκδοση ειναι?2.2.9?
-
Παράθεση από verfot33: “νομιζω την περιλαμβανει η ελληνικη ρομ υπαρχει και στην μαρκετα νομιζω ” Δυστυχως στην stable rom που εχω,δεν υπαρχει γιάυτο ρωταω....οχι οτι χρειαζεται ο ηχος ειναι πολυ καλος αλλα επειδη το δουλευω στην αλλη συσκευη που εχω,ετσι απλα ηθελα να το περασω.Σιγουρα καπου υπαρχει μεσα στοι νημα αλλα δεν μπορω να το βρω.......
-
Παράθεση από FeatherBrain: “Καλησπέρα κάτοχος του mi band 2 εδώ και κάποιες ημέρες και έχω πραγματικά ενθουσιαστεί. Επειδή όμως τώρα βγήκε καινούργια stable rom για redmi note 3 και πρόκειται να κάνω factory reset είναι καλύτερα να κάνω unpair το Mi band και όταν τελειώσω ξανά pair ώστε να μην κολλήσει? ” Καντο.......σιγουρα δεν θα κανει κακο!!
-
[Διαγωνισμός VIP μελών] Αποτελέσματα κλήρωσης του διαγωνισμού Muppet Show (Κρυμμένος Θησαυρός)
ΜήνυμαΠαιδες,μεχρι ποτε ειναι το παιχνιδι?Ποτε τελειωνει?
-
Παράθεση από lallasgr: “Παράθεση από brougos: “το τεστακι που ειναι?μου συμβαινει κατι και δεν το βρισκω? ” Στο πρώτο ποστ δεν σου εμφανίζει να πατήσεις επάνω στο "Πόσο καλά γνωρίζεις τα Χιαόμι κινητά"? ” Μου βγαινει ο πινακας για να δηλωσεις ποσες απαντησεις επιασες, αλλα δεν μπορω να κλικαρω επανω στον τιτλο........ Edit.... οκ το βρηκα...........εδω δεν μπορω να το βρω ,θελω να απαντησω κιολας!!!