Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 159.

• Λοιπόν πατάω το power και το volume up και με πάει σε αυτή την οθόνη

• Ναι μπαίνει, αλλά πατάω το fastboot και δεν κάνει τίποτα, με πάει στο εικονίδιο του fastboot αλλά μένει κι εκεί κολλημένο.

• Καλησπέρα παιδιά, πήρα ένα 4a το άνοιξα το σέταρα κι όλα καλά μέχρι εκεί... Το έκλεισα και άνοιξα την θύρα για να περάσω μια κάρτα μνήμης και από εκείνη την στιγμή έχει κολλήσει στο logo mi και δεν κάνει τίποτα, καμία ίδια κανείς να μου πει πως θα το κάνω να ανοίξει; Υπόψιν δεν έχω υπολογιστή....

• Σου ανάβει το led των ειδοποιήσεων, το θέμα όμως είναι το εξής, LED εκεί αριστερά δεν έχει (τουλάχιστον το δικό μου αλλά και ενός φίλου μου), το led είναι στα δεξιά όπως το κοιτάζουμε. Τώρα για το ότι αναβοσβήνει η οθόνη, όντως πρέπει να έχει θέμα με την οθόνη, βέβαια ίσως να έχει θέμα και με την rom, καλά θα ήταν να μπορούσες να περάσεις μια άλλη.

• Παράθεση από sprkrt: “στην νεα 9.5 που επιτελους ηρθε, δεν δινει την επιλογη να κατεβασουμε νεα θεματα και wallpapers. Τι κανουμε? ” Αλλάζεις το region, εγώ το έχω Κίνα μιας και δεν μου δίνει άλλες επιλογές, εναλλακτικά βάλε Ινδία....

• Υπάρχει επίσημη ανακοίνωση της xiaomi για αναβάθμιση της rom stable σε 9.5 μέσα στον Απρίλιο.

• Παράθεση από chrispre913: “Με τρώει το χέρι για να βάλω μία ρομ εχω την 9.1.4.0.. Τι λέτε θα δώσει καμία official ή να βάλω καμία άλλη; Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Έχει βγάλει επίσημη ανακοίνωση ή xiaomi για αναβάθμιση σε 9.5 μέσα στον Απρίλιο.

• Παράθεση από Giwrgos_Gkre: “Παράθεση από duc: “Δεν ξέρω πως δουλεύει αυτό που έβαλες, αυτό που έχω εγώ όμως κλείνει μετά από λίγο και ανάβει μόλις λάβεις κάτι. ” Καλή εφαρμογή αλλά θα ήθελα να δουλεύει και το led ειδοποίησης ταυτόχρονα. Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δουλεύει και το led ταυτόχρονα, τσεκαρισμένο στα δύο τηλέφωνα μου.

• 19η εφαρμογή σε κατανάλωση από τις 22 συνολικά που τρέχουν..... Και τρέχει μόνιμα χωρίς να την κλείνω καθόλου.

• Δεν ξέρω πως δουλεύει αυτό που έβαλες, αυτό που έχω εγώ όμως κλείνει μετά από λίγο και ανάβει μόλις λάβεις κάτι.

• Παράθεση από apsogos4ever: “Παιδιά υπάρχει κάτι σαν το always on display της Samsung για εμας? Ειδα στο myphone gr κάποιος είχε βάλει κάτι τέτοιο. Αυτό που θα με ενδιαφέρε είναι να βλέπω χωρίς να ανοίξω το κινητό τι ειδοποιήσεις έχω. ” Ναι εγώ έχω από την πρώτη στιγμή στο κινητό το glance plus, κορυφαίο και χωρίς να τρώει καθόλου μπαταρία.

• Όχι δεν ρύθμισα τίποτα, και στο mi max και στο mi note 3 μου δείχνει αυτόματα την ένδειξη με το που συνδέεται.

• Παράθεση από sprkrt: “Παράθεση από sprkrt: “συνδεω ενα bt ακουστικο στο κινητο, μετα απο 3' αποσυνδεεται χωρις να κανω κατι. ισως συνδεθει μονο του μετα απο μερικα λεπτα, ισως οχι τι μπορει να φταιει? το συγκεκριμενο ακουστικο παιζει κανονικα, προσφατα μαλιστα σε ενα xiaomi note 4. και κατι αλλο. Πανω στο notification bar δεν εβγαζαν τα xiaomi το ποσο μπαταρια εχει το ακουστικο? plantronics M70. ” επανερχομαι, δοκιμασα και 2ο BT ακουστικο και εχει το ιδιο προβλημα. σε εσας παιζουν κανονικα? blob…

• Παράθεση από gdy190: “Παράθεση από apsogos4ever: “Παράθεση από duc: “Παράθεση από gdy190: “Ευχάριστα νέα είχε η xiaomi σήμερα για το mi note 3.Μέσα Απριλίου θα βγεί ή global stable rom 9.5. ” Που το διάβασες, επιτέλους ρε φίλε....... Άντε να δούμε μια άσπρη μέρα. ” ρε παιδια αφου η ομάδα των διαχειριστών εχει ήδη global source..ν ” Ακουγόνταν ότι η xiaomi δεν θα έβγαζε άλλη global rom για το κινητό παραμόνο china. ” Ευτυχώς διαψεύστηκαν, πάντως δεν ξέρω που ακουγόταν αυτό που λες εδώ μέσα όμως ή…

• Παράθεση από gdy190: “Ευχάριστα νέα είχε η xiaomi σήμερα για το mi note 3.Μέσα Απριλίου θα βγεί ή global stable rom 9.5. ” Που το διάβασες, επιτέλους ρε φίλε....... Άντε να δούμε μια άσπρη μέρα.

• Φίλος μου για το δικό του Jason πήρε ένα ακριβώς ίδιο, στην αρχή όταν το είδα έπαθα... Πολύ καλή εφαρμογή και δεν φαινόταν πως ήταν Tempered, μετά μερικές ημέρες όμως ανεξήγητα γέμισε σκόνη παντού ενδιάμεσα στο κινητό.

• Stable καινούρια;

• Εγώ πάντως nova έχω και δεν έχω τέτοιο πρόβλημα..... Για ψάξου με τις ρυθμίσεις του nova.

• Παράθεση από cacau: “Πέρασα την Xtrv stable 9.2 πάνω από την global stable 9.1 και... το τηλέφωνο μεταμορφώθηκε! Απορούσα κι εγώ γιατί έχοντας στο RN2 την XTRV δεν έβλεπα καμιά τρελή διαφορά ταχύτητας ” Για να καταλάβω επειδή διαβάζω τόσα πολλά και έχω μπερδευτεί, είχες την τελευταία stable global 9.1.4.0, ξεκλειδώσεις bootloader, περασες TWRP, πέρασες το superSU (αν μπορείς πες μου και τον τρόπο που το πέρασες) και μετά κατέβασες την rom στο κινητό και την πέρασες με το TWRP;

• Εγώ πάντως νομίζω πως βγάζει ωραίες φωτογραφίες ακόμη και βράδυ με την δική του εφαρμογή κάμερας.